#26 Semih Kaya

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #26 Semih Kaya

adam nişanlıymış birde. büyük ya çok seviyorum bu adamı

7970_469142939841542_1216366254_n.jpg

semih zayıflamış sanki..o resimde öyle görünüyo ama belki de siyah giydiğindendir.

zayıflarsa kartalspora geri dönsün

Bu zamanda bırak futbolcuyu, etrafımda bile bu kadar mütevazı yaşıtım yok. Adam cidden harika adam. Helal olsun.

Su takimda yeri dolmayacak 7-8 oyuncudan biri.

Semih altyapıdan çıktı kendi çocuğumuz diye baktığımız için hatalarını göz ardı ediyoruz.Onun hataları yüzünden çok maç verdik.Kendini geliştirmezse kredisi tükenir zamanla.

Semih'ten daha iyisi 15 milyon Euro'dan başlar siz 22 yaşındaki adamdan Cannavaro çevikliğinde ve Puyol kesiciliğinde oynamasını istiyorsunuz kusura bakmayın da semihin alternatifini göremiyorum malum yabancı sınırının da olduğu ligimizde bazı taraftarlarımız gözünü yukarıya dikmiş anlaşılan Bouzid'li,Almaguer'li,Tamas'lı günleri çabuk unuttunuz Semih bir Türk ve kaybettirdiği maçlardan çok kazandırdığı tomarla maç sayabilirim.

cok calismasi lazim cokkkkkkkkkkkkkkkkkkkk gecen sene cok kritik hatalar yapti hepside gol oldu dany onun yapti hatalarin yarisini bile yapmadi ama adami yerden yere vurdgunuz semih yaptimi gecntir yapar zaman ile ogrenir dany yaptimi vurun oldurun

bu 22 lik delüganlı geçen sene cl de çeyrek final oynayan takımın defansıydı hatırlatmak lazım

Adama beddua mı okudunuz naptınız zaten benim nazarım değer kimi herkesten savunsam ve oyununu beğensem kesin başına bi şey gelir ''seviyorum seni YILDIRIM DEMİRÖREN'' :rolleyes:

kampa götürülmüyomuş geçmiş olsun umarım çabuk iyileşir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt