#26 Semih Kaya

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Barca'nın Puyol'u , Milan'ın Maldini'si ne bileyim Manu'nun Rio'su... Sen de bizim aslanımız ol Semih yıllarca hiç gitme, gemiyi ilk terk edenlerden olma... İste o zaman bu taraftar, iyi-kötü her zaman yanında olur,destekler bir an olsun senden süphe duymaz... Yolun acık , yolumuz acık... Allah'ına kurban...

İyiydi. Walcot'a ayakkabı numarasını okutması da diş gösterme baaaabında hoştu :)

Dikkat ettiyseniz önce umut a, sonra bir pozisyonda adını hatırlamadığım bir başka oyuncuya havadan güzel paslar attı.Galiba bu konuda çalışıyor.

Vay be %50 ile oynamış. Kendi söyledi maçtan sonraki röportajda. Ona rağmen fena değildi. Biraz daha güçlenmeli, zaten en büyük eksik fiziği geçen seneden beri. Cılız fiziğine rağmen son derece hırslı, korkusuz ve özverili oluşu bu açığını biraz olsun kapatıyor.

Senle birlikte bir de sol bek yetişseydi.Mükemmel olacaktı.Demek ki çıkınca çıkıyor futbolcu.Semih olmasa Anadolu kulüplerine ağız eğmek zorunda kalcaktık.

Bu takimda en cok güvendigim adamlarin arasinda. :encouragement: Webo & Sow'u parcalayacak bugün aslanim :)

bulent_1212.jpg

yenisi geliyor.

Güclenince ve cok daha yüksek konsantrasyon seviyesine cikarsa dünya capinda bir stoper olur. Bu sene cok daha fazlasini bekliyorum senden aslan parcasi !

Hazırlık maçlarında çok az süre almasına rağmen gayet iyiydi. Kafasına çok darbe aldı.

Yaptığı birkaç hata dışında iyiydi. Karşıdan ayağa gelen topları çok daha dengeli karşılamalı. Bazen afallıyor. Kafasına aldığı darbe çok korkuttu. Allah beterinden korusun.

Yemin ediyorum sen bir dahisin dostum !! Yok lan senin gibi bir topcu .. Ya insan biraz simarir biraz artistlik yapar .. Adam gibi adam kaliyorsun ya helal olsun sana :encouragement::encouragement::encouragement::encouragement:

iki kez korkuttu 1-2 dengesiz hareket disinda süperdi yine.

Herhalde en sanssiz futbolcumuzdur. Hep böyle seyler seni buluyor be Semihim :( Bi kursun döktürmek lazim, nazar var üstünde.

Sakınan göze çöp batar derler ya, beyin kanaması geçirdi geçmişte, sakınması gerekir kendisini diye düşünüyorum ama sürekli kafasına ciddi darbeler alıyor. Allah korusun.

Birde bu hızla giderse Bülent Korkmaz'ın kupa rekorunu geçecek :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt