#26 Semih Kaya

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Semih'i hep desteklesem de bugün Semih'e iyi diyen maçı izlememiştir.Başka açıklaması yok.

Gördüğüm en berbat stoper performanslarındandı.

Semih iyi değildi belki ama başına öyle bi darbe aldıktan sonra (adam bildiğin öbür tarafa gitti geldi la) devam etmesi bile yeter kolay şey degil yeniden konsantre olup oyuna dönmek falan hakkaten helal olsun.

Çok iyi oynamadı belki ama müdahaleleri yerindeydi.Birkaç topu uzaklaştırırken hata yaptı.

Fakat daha hazır olmadığını unutmamak gerek aslan parçasının.

Bu sene ğyununun üsütne çok daha fazlasını koyacağını düşünüyorum.

Helal olsun.

:tiphat:

Tekmeye kafa sokan adam, helal olsun sana.. Ne olursa olsun yılmadan mücadele etmeye devam ediyor, bravo sana Semih.

Sürekli talihsizlikler yaşıyor. Kafasına aldığı darbeler..Hem bu maçta hem daha önce... Gözüne kıvılcım mı ne gelmişti zaten.

Kurşun falan döktürseler belki faydası olur.:smile-99:

Semih'in kredisi tükenmez. Geçtiğimiz 2 yıl fazlasıyla kazandı.

Aslan kelimesine en yakışan adamların başında geliyor.

Kask tak oğlum sen kask

Sent from my iPad using Tapatalk

vasattı bide kazandığı topları hemen ayağından çıkarıp kurtulmak istiyor ve hata yapıyor.çok tez canlı oynuyor biraz sakin olup oynasa daha iyi olur ikinci olarak da biraz sert oynaması lazım sanki çok yumuşak kalıyor biraz ısırgan olması lazım.

Bir tane bile hatası yoktu çok iyi oynadı. Aynen böyle devam etmeli.

GT-I8160 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Genel olarak iyiydi. Ama bir pozisyonda delirtti beni, bu hataları bir stoper olarak yapmaması gerekiyor. Havadan gelen topu kaleciye yumuşatması gerekirken topu önüne almaya çalıştı. Bu yüzden gol yiyorduk neredeyse. Stoper dediğin basit oynayacak arkadaş. Misal H. Balta'ya da benzer bir top geldi o direkt kaleciye yumuşattı. Hadi bunu yapamıyorsan topu taca, kornere at, ne gerek var riskli işlere.

nası bi şansızlık varsa her kötü pozisyon kafatasına denk geliyor

zaten kafatası çatlak semihin sanki top veya rakibin ayağı otomatik oraya çarpıyor

SEmih sana tavsiyem (ciddiyim):

Cech ve Chivu gibi basina oyle korucuyla oyla

nedense sen dusunce hep kafana birsey oluyor korkuyorum ciddi olarak birsey olacak bir gun diye

en iyisi artik onu tak kafana bizde rahat edelim.. (nedense sansizlik var sende biraz da dusmesini hic bilmiyorsun, duserken elini kafana goturursun koruma amacli)

44568263_cech3_getty.jpg
Cristian-Chivu-Resimleri.jpg

SEmih sana tavsiyem (ciddiyim):

Cech ve Chivu gibi basina oyle korucuyla oyla

nedense sen dusunce hep kafana birsey oluyor korkuyorum ciddi olarak birsey olacak bir gun diye

en iyisi artik onu tak kafana bizde rahat edelim.. (nedense sansizlik var sende biraz da dusmesini hic bilmiyorsun, duserken elini kafana goturursun koruma amacli)

44568263_cech3_getty.jpg
Cristian-Chivu-Resimleri.jpg

not: dun ama iyi mac cikardin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt