#26 Semih Kaya

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Semih Galatasaray'ın önümüzde ki yıllarda da stoperi..Çılgın bir maç oynadı

Gururumuzsun Semih .Böyle devam edersen Avrupadan özellikle BPL'den 10Milyon Pound üzeri teklifler gelir ,demedi demeyin :)

biraz daha üzerine koyması gerekiyor. potansiyeli göründüğünden daha fazla.

Maç boyunca bir tane hatası vardı siz maçı nasıl izliyorsunuz anlamıyorum ki. Elbet gelişecektir.

Size bekir lazım.

semih yanında ujfalusi varken potansiyelini çok üst seviyeye çıkarıyordu. zan ve dany ile oynarken bazen hata yapabilir ama onun yeteneği net şekilde ortada. chedjou ile uyum sağladıklarında semih potansiyelinin maximumuna çıkacak allahın izniyle.

Bw85y.jpg

Genel olarak iyiydi. Ama bir pozisyonda delirtti beni, bu hataları bir stoper olarak yapmaması gerekiyor. Havadan gelen topu kaleciye yumuşatması gerekirken topu önüne almaya çalıştı. Bu yüzden gol yiyorduk neredeyse. Stoper dediğin basit oynayacak arkadaş. Misal H. Balta'ya da benzer bir top geldi o direkt kaleciye yumuşattı. Hadi bunu yapamıyorsan topu taca, kornere at, ne gerek var riskli işlere.

'hatasız kul olmaz' her şey saniyelik bazen olabiliyor böyle hatalar dünyanın en iyileri yapıyor bunları biraz töleranslı olmak lazım bu hataları sık yapmamak önemli zaten sık yapmıyor.Maçta illa stoperler hata yapacak yapmazsa zaten maçlarda gol olmaz futbol hatalar oyunu.Semih hakikatten çok elit bir stoper 2-3 sene sonra 20-25 milyon veren klüpleri görebiliriz yaşıda çok genç önünde 12-13 senesi daha var şuan bu seviyedeyse 3 sene sonra düşünemiyorum.Şu adamın Varane'den neyi eksik ama işte pasaportu Türk olmayan adam her zaman şanslıdır.Hele Fransızsa 2 kat şanslıdır... he Varane'de kötü stoper demiyorum öyle anlaşılmasın geleceği çok parlak ama şu haliyle Semih iki tık yukarıda bir oyuncu...

Maçla ilgili tweetinde ne yazmış?

Send from my HTC OneX using BlueTapatalk

Arsenal maçından sonra da yazdım, fb maçını tekrar izlerken gözüme çarptı.İkinci yarının başında topla öne çıkıp selçuk a güzel pas verdi, faul kazandı takım.Geriden de vurabilir ya da kısa da oynayabilirdi ama yapmadı.

Kendini geliştiriyor aslan parçası, helal olsun.

Bence bu sene Semih kendini pek geliştirememiş.Hala güçsüz ve kafa vuruşları vasat.

Hava toplarında bomboş olsa bile topu rakibe atıyor.O pozisyonlar da kalemizde büyük tehlike yaratıyor.Kalemize gelen şutlar da dikkatimi çekti.Eğer Muslera şutları sektirse hepsi gol olurdu.Sekebilecek topların güzargahında hep fenerliler vardı.Muslera bütün topları zamk gibi tuttu da sıkıntı yaşamadık.

Hava toplarını karşılamada bir stoper için oldukça yetersiz. Ya zıplarken faul yapıyor ya da rakip vuruyor topa. Bu eksiğini mutlaka gidermesi lazım. En azından vasat seviyeye çekebilmeli hava hakimiyetini.

Bence bu sene Semih kendini pek geliştirememiş.Hala güçsüz ve kafa vuruşları vasat.

Hava toplarında bomboş olsa bile topu rakibe atıyor.O pozisyonlar da kalemizde büyük tehlike yaratıyor.Kalemize gelen şutlar da dikkatimi çekti.Eğer Muslera şutları sektirse hepsi gol olurdu.Sekebilecek topların güzargahında hep fenerliler vardı.Muslera bütün topları zamk gibi tuttu da sıkıntı yaşamadık.

:ka21:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt