#26 Semih Kaya

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sana sahip olduğumuz için çok şanslıyız Aslan parçası. Derhal yeni sözleşme imzalansın, maaşa zam-2018 yıl. :)

Semih çevre kontrolünü biraz daha geliştirirse dört dörtlük bi stoper olacak. 91 jenerasyonundan çıkan en iyi Türk futbolcu.

Bence bu sene Semih kendini pek geliştirememiş.Hala güçsüz ve kafa vuruşları vasat.

Hava toplarında bomboş olsa bile topu rakibe atıyor.O pozisyonlar da kalemizde büyük tehlike yaratıyor.Kalemize gelen şutlar da dikkatimi çekti.Eğer Muslera şutları sektirse hepsi gol olurdu.Sekebilecek topların güzargahında hep fenerliler vardı.Muslera bütün topları zamk gibi tuttu da sıkıntı yaşamadık.

hmm ok...

lan ne kadar kötü bi oyuncu bu semih ya.bide cıkıp varane,sakho ile karşılaştırmanız yok mu çıldırıyorum resmen.hangi özelliği iyi bu adamın Allah aşkına herseyi mi abartır bu millet?şu at gözlüğünüzü çıkarın öyle izleyin maçları hic bi gelişme yok oldugu yerde sayıyor.hep aynı hatalar.tamam semihten daha iyi stoper yada bizi taşıyabilecek bir stoper Türk olarak yok ama bu onun yetersiz olduğu gerceğini değiştirmez.

lan ne kadar kötü bi oyuncu bu semih ya.bide cıkıp varane,sakho ile karşılaştırmanız yok mu çıldırıyorum resmen.hangi özelliği iyi bu adamın Allah aşkına herseyi mi abartır bu millet?şu at gözlüğünüzü çıkarın öyle izleyin maçları hic bi gelişme yok oldugu yerde sayıyor.hep aynı hatalar.tamam semihten daha iyi stoper yada bizi taşıyabilecek bir stoper Türk olarak yok ama bu onun yetersiz olduğu gerceğini değiştirmez.

Sen şimdi hayatta olduğunu mu iddia ediyorsun?

Sen şimdi hayatta olduğunu mu iddia ediyorsun?

ya ergen ergen cümleler kurma bana kardesim aksini savunuyorsan sayet neden savundugunu düzgün mantıklı cümlelerle bana acıklarsın belki bende bu düsüncemden vazgecerim.var mı aksini savunabileceğin bir durum semih hakkında ?

Bence bu sene Semih kendini pek geliştirememiş.Hala güçsüz ve kafa vuruşları vasat.

Hava toplarında bomboş olsa bile topu rakibe atıyor.O pozisyonlar da kalemizde büyük tehlike yaratıyor.Kalemize gelen şutlar da dikkatimi çekti.Eğer Muslera şutları sektirse hepsi gol olurdu.Sekebilecek topların güzargahında hep fenerliler vardı.Muslera bütün topları zamk gibi tuttu da sıkıntı yaşamadık.

fener maçında selçuk beylen hamit bey toplayaydı o topları o zaman. sahadaki en vasat ikiliydiler.

ne kadar kötü bi oyuncu ... haha :D zaten o yüzden 2.ligde bile oynayamazken bi anda gelip GS gibi takımda ilk 11 başladı,şampiyonlar liginde oynadı...semihin geliştirmesi gereken çok şey var.ama senin yorum olmamış.

Bayağı iyi oynadı.Fiziğini geliştirmiş biraz.Araya atılan toplarda falan bayağı iyi.Hava toplarında geliştirmesi gerek kendini biraz daha

Rakibe en ufak müdahalesinde yahut bugün olduğu gibi ceza sahasında eline çarpan bi topta ellerini "Ben bişe yapmadım" tarzında kaldırma huyunu terk etmeli. Hakemi kıllandırmaktan başka bişeye yaramaz o el kaldırmak. Hiç bişey olmamış gibi oyuna devam et. Hakem faul verir veya vermez. Ama belayı çağırıyor o hareketiyle.. Her futbolcu zaman zaman yapmıştır ama Semihte huy olmuş.. Umarım o huyunu terk eder.

Semih sakatlığı sebebiyle sezon başı kampının çoğunu kaçırdı buna rağmen Chedjou'nun vasatlığını bile kapatıyo çok çalışıyo helal olsun Gaziantep maçında gene gayet iyi bir performans ortaya koydu ama Chedjou'nunda ona ayak uydurması lazım Chedjou beni performansıyla tatmin etmiyor açıkcası tedirgin oluyorum hele sağ taraftan gelen ortada adama vurdurması çıldırttı beni yatıp kalkıp Semih'e dua etsin

Semih bu sezon yine çok iyi gibi görünüyor yapması gerekenleri yapıyor ama çok büyük bir eksiği var kafa toplarında üstünlük sağlayamıyor milli maçta da aynı sorunu yaşadı iyi pozisyon alıp kafa toplarında da etkili olabilirse çok kaliteli bir stoper olur.

Chedjou'dan daha hazır görünüyor..Kadro kururlurken ilk yazılacak adamlardan biri.. Dün de gayet başarılıydı Cenk ayısını yıktığı pozsiyonda epey güçlendiği gözümden kaçmadı..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt