#26 Semih Kaya

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
O pozisyona penaltı diyen kuştur NET.Hatta kuş bile değildir çünkü antu da bile baya kişi penaltı fln değil dedi.Ayrıca bence bizim golümüz yendi.Sneijder'in attığı golde Hakan'nın faul yaptığı filan yok mal Cüneyt'in uydurması. Hatta faul çaldığı adam bile topu kaybedince faul diye itiraz etmedi.

Yaptığı hata inanılır gibi değil.Necati'nin onu kaçırması ise daha da beter.

Beklenen gelişmeyi gösterememesi çok üzücü,

top sektirmelerini falan geçiyorum çok basit bir sorundan bahsedicem.

hem semih hem zan dikkatinizi çekti mi bilmiyorum yarı sahamıza şişirilen hava toplarını öldüremiyorlar.

aklım almıyor bunu çok basit temel bir bilgi,

etrafında basan yok hatta adam yok. ne önlerinde ki orta sahalara ne beklere ne birbirlerine indirmiyorlar.

gelen topa direk kafayı vurup rakibe gönderiyorlar.

rakip atak tazeliyor bu görüntü beni o kadar sinirlendiriyor ki anlatamam.

Iki seneden beri dünyanin macini oynadi genci menci kalmadi artik o seviyeyi geceli cok oldu. Artik bu basit ve sacma hatalari birakmasi lazim, yoksa semihden avrupa düzeyindi defans olmaz.

1236937_10153235954670164_531701766_n.png

Süperdin Aslanım :)

birgün sahadan çıkamcan az eline koluna bacagına hakim ol.

ve gidipte top sektiriyorsun hala valla allah kerim kıyamıyorumda sana

semihe bile saydırmaya başlamış arkadaşlar helal olsun yaa :)) yaa merak ediyorum kimi beğeniyor bizim taraftar. selçuk ve muslera dışında taraftarın olumlu yönde hemfikir olduğu bir oyuncu yok arkadaş. drogba burak chedjou sneijder amrabat eboue ve hatta melo için bile hemfikir değilsek ya bizde bir sorun var yada bizim takım 2 kişi dışında süprüntülerden oluşan bir takım. süperiz valla :)

semihe bile saydırmaya başlamış arkadaşlar helal olsun yaa :)) yaa merak ediyorum kimi beğeniyor bizim taraftar. selçuk ve muslera dışında taraftarın olumlu yönde hemfikir olduğu bir oyuncu yok arkadaş. drogba burak chedjou sneijder amrabat eboue ve hatta melo için bile hemfikir değilsek ya bizde bir sorun var yada bizim takım 2 kişi dışında süprüntülerden oluşan bir takım. süperiz valla :)

beğenmemeleri son derece normal.taraftarın tamamında UEFA Pro-Lisans var.hepsi dünya çapında birer ferguson,birer mourinho.bunların gözüne girmek o kadar kolay mı?adamlar sürekli puyol,cannavaro gördükleri için semihi beğenmemeleri normal.

bunlara söylenecek o kadar çok şey var ama değmez.bu zihniyet hastalıklı zihniyet başka bir konuya daha yazdım zaten.

beğenmemeleri son derece normal.taraftarın tamamında UEFA Pro-Lisans var.hepsi dünya çapında birer ferguson,birer mourinho.bunların gözüne girmek o kadar kolay mı?adamlar sürekli puyol,cannavaro gördükleri için semihi beğenmemeleri normal.

bunlara söylenecek o kadar çok şey var ama değmez.bu zihniyet hastalıklı zihniyet başka bir konuya daha yazdım zaten.

Abi o kadar olumlu hareketinden bir tanesini görmezken, hataları aradan cımbızla çekiyorlar, mükemmeliyetçi zihniyetten mi bilemiyorum, yeminle Servet Çetin lazım bunlara.Kendini geliştiremedi konularına ayrıca hiç katılmıyorum.

Abi o kadar olumlu hareketinden bir tanesini görmezken, hataları aradan cımbızla çekiyorlar, mükemmeliyetçi zihniyetten mi bilemiyorum, yeminle Servet Çetin lazım bunlara.Kendini geliştiremedi konularına ayrıca hiç katılmıyorum.

bu zihniyet egemen korkmaz kazmasını,yobo dedesini ise ağzını ayırarak izler.yapacak bir şey yok.

Çok iyiydi gene.Diğer türk stoperler gibi top ayağına gelince panik yapmıyo fiziksel özelliklerini geliştirirse gelmiş geçmiş en iyi türk stoper olur.

İlk yarı pek iyi bulmadım ama, 2. yarı iyiydi.

Çok sapıtıyor bıraz daha olgun ve sakın olsa üstüne defans yok

Hava toplarında harıka idi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt