#26 Semih Kaya

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
KAYA gibi ADAM, ADAM gibi ADAM, ADAMIN DIBI!

[media]https://www.youtube.com/watch?v=rOlaH5aNBBo[/media]

dün sakat olduğu için oynamadı safsatalarına inanmıyorum.

madrid'in süratli adamlarına karşılık verebilmek adına dany'yi oynattı hoca.

ama planı tutmadı.

bu takımın bir numaralı kalecisi nasıl muslera ise

bir numaralı stoperi de semihtir.

eksiğiyle fazlasıyla dany'den de chedjou'dan da daha iyi oyuncudur.

Aynisini ben de düsünüyorum :encouragement:

Çok iyiydi. En büyük eleştirdiğim noktası, karşıdan gelen toplardaki zamanlama hatası ve topu kontrol altına alamayışı. Her türlü güvenimiz tam aslan parçasına..

Semihe burada saydıranlar vardı.

Altyapımızdan çıktı diye koruyoruz filan. Hatta kadroya bile yazmayanlar vardı :))

Semih şuan türk olarak en iyi stoperdir.

Hatta dünyada ilk 15'e girer.

Altyapıdan geldiği için çok değer veriyorum. Ama bazı eksikleri çok can sıkıcı.

Kafaya çıkmasını ve çıktıktan sonra topa nasıl vurulması gerektiğini bilmiyor. Öğretmemiş alt yapıda kendisini yetiştirenler.

Kafaya çıkarken genelde faul yapıyor. Ceza sahası içindeki pozisyonlarda da oluyor da hakemler dikkat etmiyor pek. Ayrıca boşken dahi yaptığı kafa vuruşları net kötü. Boştaki arkadaşlarına atabileceği konumdayken dahi hava toplarını rastgele uzaklaştırıyor.

Dany ile oynarken ikisi de hava toplarında zayıf olduğu için ciddi tehlike oluyor bu durum bizim adımıza.

Hava toplarını ne zaman öğrenecek. Sıçrayamıyor. Ama bu Semih'in suçu değil antrenörlerinin suçu bana kalırsa.

Bu adamın yanında 2. bir Ujfalusi gibi bir adam olsa şu anda çoktan dünyanın en önemli genç stoperlerinden biri olurdu. Ujfalusi'den sonra yanındaki adamların hepsi tırt çıktı. Cris, Dany, Chedjou. Bunların kendilerine faydası yok.

Vallahi birçok eksiğine rağmen bu adam çöldeki vaha gibi. Tanrı seni korusun Semih.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt