#26 Semih Kaya

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
vasat stoper ab karari gelsede yerine saglam birini alsak

Gerileme döneminde resmen.

AB statüsü şart oğlu şart

Yediğimiz goldeki hatası skandal derecesinde.Hadi adama ilk hamleyi yaptırıyorsun da birader bari ikinci hamleyi yaptırma.Göz göre göre yedik golü.

Ayrıca çok çok kuvvetsiz.Gökhan varken asla kendisini oynatmam.

2 senedir oynuyor, gram ilerleme yok. hala sahada acemi caylak gibi duruyor..

Rezil ortada koşturuyo yer yön kavramıı oryantasyon pozisyon bilgisi hiçbişey yok

Milli maçta Sneijder'den yediği çalımı da hatırlayın. Objektif bakarsak durumu görürüz.

yediğimiz golde iyi izleyin semihi bir anda bişey oluyor cocuğa

Bu adamdan hiç umudum yok... Gökhan Zan bile o yaşta ilerleme kaydetmiş ama altyapıdan çıkan Semih'te ilerlemeyi geçtim duraklama döneminde bile değil... Baya baya gerileme var oyununda.

nerde duracağını bilmediği için 2.golü yedik

akpala geriye çekilmiş gibi yapıp semihi kendine çekince ön tarafa boş alana kaçıyor ve golü atıyor

semihin pozisyon alamaması, yer tutamamasından kaynaklı

kendini geliştirmesi gerekirdi artık bu kadar kolay gol yetirtilmez, yedeğe çekilirse bir daha zor oynar

nerde duracağını bilmediği için 2.golü yedik

akpala geriye çekilmiş gibi yapıp semihi kendine çekince ön tarafa boş alana kaçıyor ve golü atıyor

semihin pozisyon alamaması, yer tutamamasından kaynaklı

kendini geliştirmesi gerekirdi artık bu kadar kolay gol yetirtilmez, yedeğe çekilirse bir daha zor oynar

Bugün 1 gol yedik renkdaş.

malesef sevdiğim bir oyuncu olmasına rağmen zan oynamalı ilk sezondan sonra ilerle yerine geriye gitti iyice

GS ın çocugu alt yapıdan çıktı bır sey demıyım dıyorum ama semıhe bır seyler oldu.bugun chedjou da çok ıyıydı semıhın kötu oluşunu ben hep danny ye baglıyordum.bugun karabuku yenemeyebılırdık.sampıyonluk gıdebılırdı.gökhan zan oynamalı galıba artık.

Git gide vasatlaşıyor artık kimsede genç oyuncu düzeltir modunda değil doğal olarak ilk 11 deki 3. yılı ve milli takım stoperi zan daha iyi gibi

bu hataları her zaman yapıyordu,şimdide yapıyor,2 yıl evvelki şampiyonlukda asy febe macındada aynı hata ile gol yedirmişdi,milli maclardada sık sık yapıyor bu hataları, fizik zaten yetersiz,birde zamanlama hatası yapınca olmuyor keza tecrübe kazandıkça bu tür hataları yapmamalı idi,yer tutma,zamanlama konusunda ustalaşmalı idi ama o aynı yerde kaldı,bu fizikle,bu hatalarla işi zor..

Bizim gençler zaten tercübe ve kendini geliştireceğine geri gidiyorlar, aynısı Emre Çolak için geçerli.

Ama bütün gençler böyle, o yüzden türk futbolu ilerlemiyor zaten

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt