#26 Semih Kaya

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Benim Semih teki en sevmediğim yanı hiç sorumluluk almaması...Topu alınca hemen yanındaki adama atması..Mesela hiç topu oyuna soktuğunu görmedim..Yada pas verip boşa kaçtığını ileri oynadığını..Anlamadığım Terim ya da Mancini bu konuda hiç uyarmıyolar mı?

Almaguer ve bouzidden sonra Galatasarayda gördügüm en kalitesiz stoper,fizik berbat,kademe berbat,sorumluluk sifir,Servet bile kat kat daha iyiydi bundan,en azindan sorumluluk alip gol filan atiyordu,yatsin kalksin tüpcüye dua etsin

Almaguer ve bouzidden sonra Galatasarayda gördügüm en kalitesiz stoper,fizik berbat,kademe berbat,sorumluluk sifir,Servet bile kat kat daha iyiydi bundan,en azindan sorumluluk alip gol filan atiyordu,yatsin kalksin tüpcüye dua etsin

Bouzid en azindan kornerlerde falan bikac kafa vurmuslugu var semihte oda yok henuz

Samsung Galaxy Note 2 cihazımdan Tapatalk 4 Beta ile gönderildi

Benim Semih teki en sevmediğim yanı hiç sorumluluk almaması...Topu alınca hemen yanındaki adama atması..Mesela hiç topu oyuna soktuğunu görmedim..Yada pas verip boşa kaçtığını ileri oynadığını..Anlamadığım Terim ya da Mancini bu konuda hiç uyarmıyolar mı?

Cünkü yapamiyor. Türkiye'de pas yapabilen adami defansta oynatmazlar alt yapida.

Mesela Hollanda'da alt yapida iyi pas yapan teknik orta saha oyunculari bazen defans'a aliyorlar ve öyle hazirlaniyorlar. Topu oyuna sokan stoper yaratiyorlar böyle.

yerin dibine sokamam.kadroda olmalı.o kadar..

Hocam sen naptın yaa Bouzid'ten once kimler var kimler ..

2 senedir aynı değişim yok

2 sene önceki varane nerdeydi şimdi nerde.

3 sene önceki sakho nerdeydi şimdi nerde

3 sene önceki vermaalen nerdeydi şimdi nerde

Adamı amma yermişsiniz.Bu başlığı çok takip etmiyorum hatta ilk mesajım galiba ama bir hafta bakıyorum Bülent Korkmaz,Pique,Puyol yorumları yapılıyor diğer hafta en kötü stoper yorumu:allaalla6vr:

Adamı amma yermişsiniz.Bu başlığı çok takip etmiyorum hatta ilk mesajım galiba ama bir hafta bakıyorum Bülent Korkmaz,Pique,Puyol yorumları yapılıyor diğer hafta en kötü stoper yorumu:allaalla6vr:

Dengesizlikte son nokta. Başka bir şey değil. Arasan aynı kişilerin yeni Bülent Korkmazımız ve rezil herif yorumlarını bulabilirsin. Tamam iyi oynamıyor bu aralar ama bu kadar da yerin dibine sokulacak bir durumu yok. Form düşüklüğü var böyle oynarsa zaten kesik yer ama buradaki yorumların önemli bir kısmı ego tatmininden başka bir şey değil. Bir de sinirle söyleniyor tabii.

Seni eleştirenlerin zırvalamalarını ve zırlamalarını sallama aslan! İnşallah 15 sene takımda kalacak, Bülent Korkmaz gibi efsane kaptanlarımızdan olacaksın.

Semih'e olan tepkiler çok büyük ve haksız. Bence de bu sezona formsuz başladı ama aynı şekilde Selçuk da formsuz başladı. onuda mı PTT'ye gönderelim?

Toparlayacaktır. Semih yerli stoperler içersinde en iyilerden biridir.

Alt yapıdaki tandem ekürisi Ahmet Kesim'in bile 3 golü var kornerden :D 2. ligde ama olsun, yükselmeyi biliyor. Semih as takıma çıktığından beri özel olarak çalıştırıldığını hiç sanmıyorum.

yedigimiz golde hatasi vardi maalesef. yinede destek cikmak gerekir . chedjou ile en iyi ikiliyi kura bilen ikili takim icinde uzak ara hemde.

AB olayi olmazsa gidip chedjounun yanina bir elit stoper al deriz.

Semih maalesef gitgide geriye gidiyor...İlk seneki yükselişine göre çok umutluyduk ama 2 sene üstüne koyamadı..Fakat bu kadar saçma sapan eleştiriler yapanları da anlamıyorum doğrusu.. Yok en kötüymüş yok en şeymiş..Bence en büyük dezavantajı stoper için aşırı güçsüz olması..

Semih maalesef gitgide geriye gidiyor...İlk seneki yükselişine göre çok umutluyduk ama 2 sene üstüne koyamadı..Fakat bu kadar saçma sapan eleştiriler yapanları da anlamıyorum doğrusu.. Yok en kötüymüş yok en şeymiş..Bence en büyük dezavantajı stoper için aşırı güçsüz olması..

5-6 aylık çalışmayla düzelmeyecek şey değil. Ama çalışmıyor/çalıştırılmıyor.

eski gucunu kaybetmis

daha sezon basi gerci ama sen stopersin yaw bi tane kafa topu aldigini hatirlamiyorum

AB kararı çıkarsa ancak yedek olabilir. :crushed:

En fazla Dany oynar bu AB kararını ne sanıyosunuz bilmiyorum profilindeki adamı veya Pique'yi,Kompany'i,Thiago Silva'yı felan alacağımızı mı zannediyosunuz bilmiyorum ama yeni bir yabancı stoper vakası yaşamamak için bu çocuğa sahip çıkılmalı iyice transfer delisi olduk.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt