#26 Semih Kaya

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Maçı internetten mi izledin?

Bazı anlarda dondu yayın herhalde.

Hata yapmaya cok acıktı bugun ve hiç güven vermiyor.

Hiçbir hava topu alamaması da cabası...

he internetten izledim ama donmuyordu :D semihin öyle bariz bi hatası yoktu bazen doğru hamlelerde yaptı

son zamanlarda kendine biraz güvensiz ama geçecektir diye düşünüyorum

he internetten izledim ama donmuyordu :D semihin öyle bariz bi hatası yoktu bazen doğru hamlelerde yaptı

son zamanlarda kendine biraz güvensiz ama geçecektir diye düşünüyorum

Ciddi bir hatası yok ama her an hata yapacak gibi duruyordu maç içerisinde.

Hata yapmaması da rakibin bizi hiç zorlamamasından kaynaklanıyor.

Yediğimiz gol pozisyonunda da selcuk ile beraber uyuyorlar resmen sadece Chedjou mücadele ediyordu.

Sadece ilk hamle yönünden üst düzey geri kalan stoper özellikleri malesef yeteri kadar iyi değil.

Ciddi bir hatası yok ama her an hata yapacak gibi duruyordu maç içerisinde.

Hata yapmaması da rakibin bizi hiç zorlamamasından kaynaklanıyor.

Yediğimiz gol pozisyonunda da selcuk ile beraber uyuyorlar resmen sadece Chedjou mücadele ediyordu.

semih iyi olacaktır bu aralar formsuz renkdaş 2 ay önce herkesin vazgeçilmeziydi

sonuçta bugün ciddi bir hata yapmadı ama şansına chedjou iyiydi bugün

AB kuralı diye tutturulmuş gidiyor...Niye bu kadar çok güveniyorsunuz geleceğine ? Hiç sanmıyorum bu sene öyle birşey olacağını...

Daha ne oynasın, tam anlamıyla müdahaleri vardı. Zan oynasaydı görürdüm sizi.

yenilen golde bizde yan yana 3 oyuncu var bu 3 oyuncunun arasında 1 tane rakip oyuncusu var. top rakibe geldi bizdeki diğer 2 oyuncu (tahmin edersinizki ikiside yerli) rakibi izliyor, sadece Orelyon'um mücadeleye girdi, hatta topada müdehalesi var ama top ayağa değdikten sonra tekrar rakibin önüne düştü, orda bi şanssızlık var ve gol oldu. tüm bunlar olurken diğer 2 oyuncumuz adım bile atmadı. Oldukları yerde bu saydığım olayları izlediler

kendini beckenbauer sanmayı bırakmalı. maçın başında gereksiz hareketinden dolayı golü yesek 90 dakika uğraş dur sonra

Kesinlikle Chedjounun gölgesinde oynadı..Chedjou dün golde ağır kalması dışında muazzamdı her topa girdi Semih biraz kaçak güreşti...BU yüzden hata yapmamış gibi geliyor.. Fakat yine de son döneme göre biraz daha toparlanmış ..Dany'nin kademelerine iyi girdi...Tabi onu zorlayacak bir forvet olmadığını da unutmayalım...

Yabancı Sınırı kalkarsa,Semih'in yerine cok kaliteli bir stoper alınacaktır.Söyle Pepe-Lugano tarzı sert-gaddar bir stoper müthiş olur :orange:

hic güven vermiyor defansta bana artik

her an hata yapacakmis gibi bir havasi var

cok heyecanlaniyor galiba avrupa maclarinda

veya hata yapmaktan korkuyor

hic güven vermiyor defansta bana artik

her an hata yapacakmis gibi bir havasi var

cok heyecanlaniyor galiba avrupa maclarinda

veya hata yapmaktan korkuyor

Macaristan maçından sonra özgüvenini kaybetti,hata yapmaktan çok korkuyor.Fiziği eskiden de iyi değildi ama sahada duruşuyla bize güven veriyordu.Şimdi ise Dany-2 oldu.Ne zaman hata yapacak diye bekliyoruz.Dün birkaç pozisyonda çok acemice hatalar yaptı.

İlk yarıda Şecu ile anlaşamadı,kritik bir yerde topu kaybetti.

İkinci yarıda savunmada kötü bir pas hatası yaptı.

Sanırım 56.dakikada yine kritik bir hata yaptı,tabiri caizse uyudu.İçeride Kopenhag'lı oyuncu tek başına idi Şecu muazzam bir kademeye girdi.

Fiziğini çok çok kuvvetlendirmesi lazım,ayrıca konsantrasyonunu artırmalı.Pozisyon bilgisi fena bir adam değil,maç içinde uyuyor son zamanlarda..Ama fizik acilen artmalı.Gökhan'a Şecu'ya baksın örnek alsın.Yoksa her forvete fiziken ezilir...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt