#26 Semih Kaya

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
düşüşte falan değil olabitesi kapasitesi bu..ben semihle şampiyonlar ligi hatta lige başlanmaz ferdinand veya terry gibi tecrübeli + basıp parayı ömer toprak veya serdar taşcıyı alalım dedikce alt yapıdan gelmekten başka artısı olmayan semih düşmanı ilan edildim..

emre çolak olsun semih olsun alt yapı eğitimleri sayesinde ekmek yiyor zerre gelişim zeka yok..bakınız emre çolak feneri arenada ezdiğimiz 3-1 lik maçın yıldızıydı 2,5 yıl geçti tecrübelendi üstüne ne koydu? semih ne koydu?

2.5 sene sonra ALLAH ömür verirse yine konuşuruz değişen bişey olacağından umudu olan?

yetersizdir GSARAYın stoperi olamaz önceden sezmesi zayıf kademe anlayışı hava toplarına çıkışı rakibi karşılayışı zayıf tek ve iyi yönü topla ilişkisi yeterli atletik..ama yetmezzz! babamın oğlu olsa konu GSARAY ın çıkarıysa savunmam semih bizim takımın ideal stoperi değil olamadı inşallah olur ama umudum yok.

geçen 2 yılda aynı hataları yapıyordu ama takım kazandığı için göz ardı ediliyordu, fiziği ile futbol aklı ile Galatasarayda yedek bile olamayacak oyuncudur kendisi..

yorum yazmaya bile değmez. devre arasında derhal ya kiralanmalı ya satılmalı. mancini semihi çıkarmamak için öyle sabrettiki dişlerini kırmış olabilir. sahada annesini arayan çocuklar gibi dolaşıyor. chedjouyu anası gibi görüyor neredeyse kucağına oturacak. herkese o kadar güveniyorki hiçbir sorumluluk almıyor

Bizde yedek stoper bile olabilecek durumda değil şu an.

Golde napıyor belli değil kapasana adamın sağ tarafını solu açık ne olucak, kafa yok

semih gibi bir el bombası defansın en banko ismi. düşünün artık defansımızın halini. en fazla yedek kulübesinde oturmalı.

çok korkak oynuyor sanırım sakatlığı var hamit gibi olmasından korkuyorum bel fıtığı filan olduysa eğer derhal ameliyat olsun..

Sezgisi ve pozisyon alma bilgisi koskoca SIFIR.Hava topu da yok. Ne kaldı geriye?

En iyi defans seçilmiş Ched bile yanında mal oldu

Hep Semihin yanındakini değiştirdik olmadı,ey yönetim bir de Semihi değiştirin!!!

Mancini ile cikis yakalayacagini düsünürken tam tersi inanilmaz düsüste.

Gökhan Llorente'ye yakın oynamalı Semih fizik olarak çok yetersiz kalıyor.

maçı nasıl izledin allah aşkına Llorente'nin tepesinde zaten Gökhan Zan var Tevez'ide Chedjou tutuyor Semih Sol stoper çoğu kademede başarılıydı ancak Burak Yılmaz'ın attığı hatalı pasla gelişen Llorente'nin atamadığı pozisyonda Sol stoper olarak Riera'nın kademesine girmesi lazımdı tek hatası bu...

maçı nasıl izledin allah aşkına Llorente'nin tepesinde zaten Gökhan Zan var Tevez'ide Chedjou tutuyor Semih Sol stoper çoğu kademede başarılıydı ancak Burak Yılmaz'ın attığı hatalı pasla gelişen Llorente'nin atamadığı pozisyonda Sol stoper olarak Riera'nın kademesine girmesi lazımdı tek hatası bu...

Avatarından futbol fakiri olduğun belli oluyor kusura bakma cevap yazmayacağım.

Semih'ten asla iyi bir defans olmaz. Yabancı sınırı olmasa keşke

Gesendet von meinem GT-S5830i mit Tapatalk 2

Gereksiz oyuncu . Son dakikalarda kazandığımız serbest vuruşta da topa bile dokunmadı 2 dakka bekledi .

Normal şartlarda Galatasaray'ın yedek kadrosuna bile giremez...

Helal olsun aslan parçası bazılarına çok iyi kapak yapıyorsun ama burdakiler yine aynı sana sallamaya devam ediyor aynen devam et defansın en iyisiydi bugün

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt