#26 Semih Kaya

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Semih ve Selçuka gerçek alternatif omadigi için bu tip hatalar beklenir.

Serdar Aziz'i mutlaka almamiz lazim

Dany gibi bomba degil, ne zaman top gelince taça atiyor akilli oynuyor oyunu.

Tamam, hata yapti bugün ama Olcan kostugunda önünde hiç kimse yoktu, Melo, Sabri ve Zan neredeydi? Bos alanda kosabilirdi.

Kardesim sana Semihin tek bir iyi özelligini söyle diyorum sen toplari taca atti diyorsun,Dany diyorsun

Semih'in çok büyük bir eksikliği var onu nasıl düzeltecek bilmiyorum , daha evvelde yazmıştım gördüğüm en " EZİK " stoper .

Semih olmazsa bu takim daha fazla goller yer kesin.

22 yasinda ve Galatasarayin en iyi defans oyuncusu. Bu yaşta böyle maçlar olur, hele yerli alternatifi olmadigi sürece formsuzluk kesinlikle mümkün.

al birini vur ötekine. defansimiz cok kötü. komple degismeli defans

Çok güçsüz Olcandan bile omuz yiyip yuvarlanıyor.. Ara paslarını iyi kesti ama hakkını yemeyeyim..Bu sene ki en iyi maçlarından birini oynasa da Gs için vasat bir stoper..

Seni cok seviyorum ama ne olur biraz fizigin icin calis. Elin götü kirik gencleri gidiyor fitness yapiyor 14-15 yasinda. Hem onlarin imkanlari kisitli. Senin önünde mis gibi calisma salonlari var. Nolur bi zahmet yanina EMRE COLAK kardesimizi de al.

ciddi anlamda pozisyon hataları yapıyo ama bunun nedeni kendini geliştirememesi mi yoksa sürekli değişen defans hattı mı söylemek zor. ne olursa olsun artık değişmeyen bir defans hattı kurulsun ve rotasyon olacaksa diğer mevkilerde olsun. defans yapmanın en önemli kuralı istikrardır bence.

Çünkü bir stoper için son derece cılız bir fiziğe sahip olduğu için. Bu Türk oyuncularının genelinde olan bir sorun.

Evet haklısın.. Alpay ingiltereye gittiğinde ilk olarak özel çaılşmaya alınmış bacakların iyi ama gövden çok zayıf diye.. O da Türkiyede en güçlü bendim eminmisiniz demiş

semih takımın en iyi stoperiymiş, ve iyi bi oyuncuymuş. dahası o olmasa 20 gol fazla yermişiz. Eyvahlar olsun bunuda okudum ya rahat rahat ölebilirim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt