#26 Semih Kaya

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Defansta pek güven vermiyor.Kendisini severim ama maalesef kendini pek geliştiremedi.Yediğimiz golde Olcan neredeyse yerde süründürdü.

Semih'i beğenmeyenlere sadece gülüyorum akıl hastasısınız adam takır takır top oynuyor adamı bank asya topcusu yaptınız vallahi komiksiniz...

Kardesim sana Semihin tek bir iyi özelligini söyle diyorum sen toplari taca atti diyorsun,Dany diyorsun

maçları nerenle izliyorsun bilmiyorum ama sana özelliklerini anlatıyım kademe anlayışı üst düzey son derece çevik ve hızlı iyi bir kesici tek eksiği kafa topları son derece güvenli yapısı var aptal saptal çalıma girmiyor direk topu taça atıyor ayrıca şunuda bil savunma tek kişiyle yapılmaz her topa Semih gidemez doğru pozisyon alma diye bir şey vardır komple takım savunma zaafının faturasını tek bir adama kesemezsin!! yok Olcan süründürmüş falan nerenizle izliyorsunuz maçı anlamıyorum ...

sorun defansta değil ama defans sorunlu ... takımın en büyük sorunu burak yılmaz , sonra defans gelir zan ın iyi oynadığı maçlar hariç defans rezalet ... daha sonra da selcuk un cok kötü olması gelir

geçen sezon daha iyiydi. diğer oyuncular gibi onunda performansı düştü bu sezon

Yerinde hamleler yaptı. Baya iyiydi. :005:

Kendine geliyor artik. Soguk kanliligi cok hosuma gidiyor. :encouragement:

artik cok basit toplar kaybetmiyor eskisi gibi bence.. fena degildi.

Abartmayalım arkadaşlar çok üst düzey oynamıyor elbet ama adamı yerin dibine de sokmayalım ... Muslera Selçuk melo semih sneijder bu takımın kaliteli oyuncuları bence...

Hakkını yememek lazım bugün bence en iyi oyuncularımızdan biriydi , her maç bu direnci ortaya koysa zaten birçok şey halolacakta ...

Sene başına göre toparlamış gözüküyor.

iyiydi fakat karşısındaki rakip erciyes. ya semihin en büyük sorunu fiziği. yerinde olsam halterin altında kalkmazdım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt