#26 Semih Kaya

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Rakip ofansif anlamda bir hiçti, ligin zaten en az gol atan takımı ve böyle bir maçta Semih'i beğenmek.

Takım da stoperler arasında en iyisi.Ched bu maçta bile hata yapmayı başardı.

Takım da stoperler arasında en iyisi.Ched bu maçta bil hata yapmayı başardı.

ben mi yanlış gördüm acaba bilmiyorum. Bi kaç kişide bunu dedi. Benim gördüğüm ilk hata Sabriden çünkü sağ bekte adamı kaçırdık. En son bruma kovalamaya çalışıyodu ama yetişemedi. Chedjou'nun önüne düştü top (eboue olmadığına göre o siyahi oyuncu chedjou olsa gerek) Yanlış görmediysem rakibe asisti yapanda semih idi. Hiç bişey bilmiyosa kornere atsaydı o topu

ben mi yanlış gördüm acaba bilmiyorum. Bi kaç kişide bunu dedi. Benim gördüğüm ilk hata Sabriden çünkü sağ bekte adamı kaçırdık. En son bruma kovalamaya çalışıyodu ama yetişemedi. Chedjou'nun önüne düştü top (eboue olmadığına göre o siyahi oyuncu chedjou olsa gerek) Yanlış görmediysem rakibe asisti yapanda semih idi. Hiç bişey bilmiyosa kornere atsaydı o topu

Golü diyorsan suç Sabri'de.Ched'in hatası ise Ekşioğlu ve Melo'nun sarı kart gördüğü pozisyon.

Fizik olarak yetersiz ama son maçlarda abartılı eleştiriliyordu

Semihi cok severim ama ligin en kötü hucum yapan takimi karsisinda gösterdigi performansi yere göge sigdiramayan futbol cahilerini okuduktan sonra diyecek laf bulamadim dogrusu.Bugün methedersiniz yarin yine yerin dibine sokarsiniz cocugu.

son 1 ay içinde hedef maçlar eşiğini çok iyi geçtik artık takımımıza da,oyuncularımıza da sahip çıkalım..Semih,Selçuk,Muslera gibi çekirdek oyuncularımız 3 senedir her maç oynuyorlar,lig,şampiyonlar ligi,kupa,milli takım demeden durmadan oynuyorlar,elbette ki düşüşleri olacaktır,Semih konsantrasyonu iyi olduğunda kaya gibi adam..bütün forvetlerle de göğüs göğüse çarpışır.

Yabanci siniri devam ettikce Semih'in stoper pozisyonundaki yeri garanti.

Mancini: En beğendiğim Türk futbolcu Semih Kaya.

Engin futbol bilgileriyle Mancini'yi katlayacak arkadaşların yorumlarını bekliyoruz.

Amrabat'taki vucut kullanma kabiliyeti sende olsa canavar olursun ama malesef kafan su bidonu gibi egildimi one dusmeye megelii :)):

Takımdan ayrılsa veya yedeğe çekilse ortalığı Subotic,Hummels veya Sergio Ramos'la dolduracağımıza inanan kafalar mevcut forumda.En baba Semih'in yerine alacağımız futbolcu Chedjou,Dany olur hemde yabancı.Kendisinin sıkıntısı vücutla ilgili ama geliştirmek için elinden geleni yaptığından eminim.

Semih Juventus maçından beri kötü oynamıyor. Toparladı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt