#26 Semih Kaya

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
MESSİ VE SEMİH karşılaştırmasıda gördüm peki diyorum ve Mevlana nın bir sözü ile foruma bugün iyi geceler diyorum 'sen ne anlatırsan anlat,anlatabileceğin ancak karşındakinin anlayabileceği kadardır' iyi geceler

C5303 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Niye sonuçta ikiside futbolcu . İstediği kadar mevkileri farklı olsun . John Terry de 20 yaşında dünyayı sallıyordu sen ne anlatıyon .

Niye sonuçta ikiside futbolcu . İstediği kadar mevkileri farklı olsun . John Terry de 20 yaşında dünyayı sallıyordu sen ne anlatıyon .

Yahu beyler örneklediğiniz adamlar zaten dünyada parmakla gösterilen adamlar SEMİH bu yaşında Türk olarak oynatabileceğimiz en iyi adamlardan biri boş yazıyorsunuz Varane yi alabilirmisiniz? Tery geldi mi? Yabancı sınırı ver değil mi ayrıca bu sene iyi olmasa da bugün Melo dan sonra en iyi oyuncuydu efsane kaptan Bülent in bu yaştayken yaptığı hatalara bakın. Ben 37 yaşındayım muhtemelen sizlerden büyüğüm bana üç tane topçu ismiyle örnek vermeyin lütfen sizlerden çok daha uzun süredir futbol aşığıyım eğer aynı yaşlarda değilsek kısaca demek istediğim bana şu anda alabileceğiniz ve Semih'in yerine oynatabileceğiniz futbolcu söyleyin ve şuanda 12 yabancımız olduğunu da unutmadan yani Türk statüsünde

C5303 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Mancini kesinlikle Semih ile çok yakından ilgileniyor.Geçen seneye göre çok daha akıllıca hamleler yapıyor.Kolay geçilmiyor.Topla ilişkiside eskisinden çok daha iyi.Yanında Ujfa gibi biri olsa çok daha iyi olur.Umarım Vidic tarzı sert stoper gelir işte o zaman görün siz Semih'i

Sezonun ilk yarısındaki görüntüsüne göre şu an çok daha iyi durumda. Biraz daha toparlamış. Hava toplarında ki zaafı zaten oldu olası düzelmeyen bir şey, o yüzden o konuda konuşmanın bir anlamı yok. Ama konsantrasyonu artmış, müdahaleleri daha yerinde.

Semih ezbere eleştiriliyor sanki, bence gayet iyi oynuyor

Hatasız oynadı,golde Semih hariç herkes uyudu çabaladı ama kurtaramadı.

Kimse kusura bakmasin ama bazilari Turkiye Cumhuriyeti vatandasi oldugumuzu unutuyo galiba.Bizden ne zaman Messi ler Terry ler cikmista su anda bole seyler bekliyosunuz arkadas. Bizim daha gidicek cok yolumuz var . Malesef egitimde, yetenekte, beyinde yok Turk oyuncularinin %99'unda.

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Semih iyi bir oyuncu, ve iyi bir atlet. Ancak hava topu hakimiyeti ve pozisyon alma sifir. Ben Umut Bulut un gönderilip onun pozisyonunda Semih in kullanilmasi taraftariyim.

Takim savunmasi kötü oldugundan bütün Stoperlerimiz kötü görünüyor.Aslinda ne Zan Ne Chedjou nede Semih o kadar kötü degiller.

Arkadas bir 4-2-3-1 oynamadik gitti ya.

Bruma dönene ,Hajrovic de form tutana kadar böyle oynamaliyiz :

Muslera-Eboue-Zan-Semih-Telles-Melo-Selcuk-Umut G. (Emre)-Sneijder-Drogba-Burak

Takımda aldığı parayı son damlasına kadar anasının ak sütü gibi helal kazanan tek adam.Daha da fazlasını hak ediyor.Adı semih değilde silva felan olsaydı dünyanın en iyi stoperi olarak dünya devleri arasında 50-60milyona alınmaya çalışılıyordu kesin.Hakettiği değeri görmediğini düşünüyorum.

Semih'i beğenmeyen adam transfer hastası yabancı hayranıdır net.Danylerle chedjoularla mutluluklar dilerim.

Akraban falan sanırım

Hemen akrabalık bağıda kurdun yiğidi öldür hakkını yeme demişler iyi oyuncuyu her zaman överim aldığı parayı sonuna kadar hakediyor aksini iddaa edemezsin ve her geçen gün geliştiriyor kendini daha ne yapmasını bekliyorsunuz ? Bruma hata yapınca acemilikler yapınca sesiniz çıkmıyor Semih bir hata yapsın biletini kesiyorsunuz.Bunlar gencecik futbolcular bu seviyelere çıkmak bu seviyelerde kalmak kolay iş değil özveriyle kendini geliştirmeye çalışıyor ve geliştiriyorda formasının hakkınıda veriyor genç futbolcuya her zaman destek vermek lazım İbrahim coşkun,Semih Kaya,Bruma,Emrecan,Salih bu oyuncular Galatasaray'ın geleceği adamı övdük diye laf atıyorsun bide ayıp bilader ayıp bugün öve öve bitiremediğin eski futbolcuların gençlik yıllarını araştır çalışmadan,tecrübe kazanmadan oynamadan hiç bir şey olmuyor!! Psikolojik moralde şart bu yaşta gençleri yerin dibine batırıyorsunuz tam tersi kötü oynadığı zaman daha fazla taraftar olarak destek çıkmalıyız GALATASARAY forması için mücadele ediyor bu futbolcular iyi değillerse yeterli değillerse bu takımın hocası zaten onu ilk 11'e koymaz.Bakıyorsun beğenmediğin Semih için Mancini ne diyor basın mensubu Avrupada başka takımda çalışsanız Galatasaray'dan kimi almak istersiniz hangi oyuncular Avrupada oynuyabilecek kapasitede diye soruyor Mancini,Semih Kaya diyor,Selçuk İnan diyor Burak Yılmaz diyor Salih Dursun diyor demek ki çalışıyor mücadele ediyor ve başarılı ki bu oyuncular övgü alıyor gerisi teferruat..

Varane 20.5, Umtiti 19.5 yasinda

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Arkadaş şu hayal aleminden çıkın artık..Yerli futbolcularla yabancılaır kıyaslarken yerlilere en az 3-4 yaş ekleyin o halleriyle kıyaslayın..Türkiyede 23 yaşından önce kaç futbolcu adam gibi performans gösterebilmiş..Arda dışında ben hatırlamıyorum.. Semih bu yaştan sonra kendini geliştirecek tıpkı Caner-GG-Selçuk-Burak gibi..

Anadolu kulüplerinden almak istesek 3-5 milyona vermezler ancak Galatasaray'ın ilk 11'ine yazılacak seviyede değil.

2011-2012 sezonunda Ujfalusi ile iyi bir ikili olmuşlardı. Şimdiki partnerleri de uyumsuz.

Yani hem kendisi kötü hem de yanındakiler. Lig için yeterli gelebilir lakin devler arenasında Semih'in bu performansı ile olmaz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt