#26 Semih Kaya

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hemen akrabalık bağıda kurdun yiğidi öldür hakkını yeme demişler iyi oyuncuyu her zaman överim aldığı parayı sonuna kadar hakediyor aksini iddaa edemezsin ve her geçen gün geliştiriyor kendini daha ne yapmasını bekliyorsunuz ? Bruma hata yapınca acemilikler yapınca sesiniz çıkmıyor Semih bir hata yapsın biletini kesiyorsunuz.Bunlar gencecik futbolcular bu seviyelere çıkmak bu seviyelerde kalmak kolay iş değil özveriyle kendini geliştirmeye çalışıyor ve geliştiriyorda formasının hakkınıda veriyor genç futbolcuya her zaman destek vermek lazım İbrahim coşkun,Semih Kaya,Bruma,Emrecan,Salih bu oyuncular Galatasaray'ın geleceği adamı övdük diye laf atıyorsun bide ayıp bilader ayıp bugün öve öve bitiremediğin eski futbolcuların gençlik yıllarını araştır çalışmadan,tecrübe kazanmadan oynamadan hiç bir şey olmuyor!! Psikolojik moralde şart bu yaşta gençleri yerin dibine batırıyorsunuz tam tersi kötü oynadığı zaman daha fazla taraftar olarak destek çıkmalıyız GALATASARAY forması için mücadele ediyor bu futbolcular iyi değillerse yeterli değillerse bu takımın hocası zaten onu ilk 11'e koymaz.Bakıyorsun beğenmediğin Semih için Mancini ne diyor basın mensubu Avrupada başka takımda çalışsanız Galatasaray'dan kimi almak istersiniz hangi oyuncular Avrupada oynuyabilecek kapasitede diye soruyor Mancini,Semih Kaya diyor,Selçuk İnan diyor Burak Yılmaz diyor Salih Dursun diyor demek ki çalışıyor mücadele ediyor ve başarılı ki bu oyuncular övgü alıyor gerisi teferruat..

Hislerime tercüman olmuşsun ben bu olayı bir türlü anlatamadım ileride çok iyi olacağını düşünsemde şuana kadar hiçbirşey vermeyen Bruma'ya da Ronaldo muamelesi yapılmasına kesinlikle karşıyım

C5303 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Anadolu kulüplerinden almak istesek 3-5 milyona vermezler ancak Galatasaray'ın ilk 11'ine yazılacak seviyede değil.

2011-2012 sezonunda Ujfalusi ile iyi bir ikili olmuşlardı. Şimdiki partnerleri de uyumsuz.

Yani hem kendisi kötü hem de yanındakiler. Lig için yeterli gelebilir lakin devler arenasında Semih'in bu performansı ile olmaz.

Geçen sezon çeyrek finale Semih ile çıktık. Bu sene bu zor gruptan gene Semih'le çıktık. Ütopyalarda geziyorsunuz.

Geçen sene çeyrek finale bu sene üst tura çıkmış takımın daha 22 yaşındaki oyuncusuna devler liginde olmaz, GS'nin stoperi değil bilmem ne deniyor...

En beğendiğim Türk futbolcu Semih diyen Mancini bu işten anlamıyor, buradaki futbol ulemaları anlıyor.

Cidden harcanıyorsunuz buralarda, gidin Mourinho'nun yanında falan staja başlayın.

Bu sezonun takımımızdaki en iyi stoperi , fizik olarak daha güçlü olursa daha da iyi bir stoper olabilir ama şu kafa toplarına bir çözüm bulması lazım hem hücum duran toplarında hem de savunma duran toplarında eksikliği var.

Eleştiren kişilere kadro yap desen ilk yzacakları 2-3 kişden biri Semih olur..Yerli daha iyi bir alternatif varsa alalım ama yok maalesef..

Hamleleri yerinde,kesiciliği iyi ama fiziği ve hava hakimiyeti iyi değil.Eksik yönlerini geliştirmesi lazım.

Semih'e laf atanlar ondan ne bekliyor?

Adam takimin en genç oyuncularindan birisi olmasi ragmen iyi oynuyor, her sezon daha iyi olmaya başliyor.

Mancini gibi dev coach onun hakkinda iyi yorum yaptiysa Semih yetenekli oldugunu anliyor.

Bu forumun artık yaş sınırı mı düştü beyin sınırı mı düştü bilmiyorum ama iyice mal yorumlar gelmeye başlamış.Hangi yerli futbolcu konusuna girsem Galatasaray seviyesinde oyuncu değil yazılıyor.Galatasaray seviyesi ne ben merak ediyorum.Galiba Münih.Real,Barca'nın bile üstünde.Oynadığı her maçta en az 10 gol atıp hiç gol yemeyen bir seviye galiba bu Galatasaray seviyesi.Hayır bir de Galatasaray seviyesinde değil dediğin oyuncularla tarihimizin en parlak dönemlerinden birini geçiriyoruz:melek:.

İnterneti,TV'yi,FM'yi falan yasaklayacan bu ülkedekilere aslında.Mantığımıza göre en kötü oyuncumuz dünyanın en iyi oyuncusundan iyi olmak zorunda:007:

Bu forumun artık yaş sınırı mı düştü beyin sınırı mı düştü bilmiyorum ama iyice mal yorumlar gelmeye başlamış.Hangi yerli futbolcu konusuna girsem Galatasaray seviyesinde oyuncu değil yazılıyor.Galatasaray seviyesi ne ben merak ediyorum.Galiba Münih.Real,Barca'nın bile üstünde.Oynadığı her maçta en az 10 gol atıp hiç gol yemeyen bir seviye galiba bu Galatasaray seviyesi.Hayır bir de Galatasaray seviyesinde değil dediğin oyuncularla tarihimizin en parlak dönemlerinden birini geçiriyoruz:melek:.

İnterneti,TV'yi,FM'yi falan yasaklayacan bu ülkedekilere aslında.Mantığımıza göre en kötü oyuncumuz dünyanın en iyi oyuncusundan iyi olmak zorunda:007:

Geniş düşünme yetisi ölmüş. Hajrovic yerli olamadı, kontenjanda sıkıntı var diye yönetime sallayanlar gelip Semih'e laf yetiştiriyorlar. Tutarsızlık diz boyu. Çocuk gayetde yeterli oynuyor. Hücum futbolu oynayan bir takımda stoper oynamak kolay değil.

:005::005: :005:

Çok ciddi toparlanma var bravo Semih

Zaten gecen bir röpörtajda anlatiyordu Semih. Mancini cok üstüne düsüyormus, yeni yeni seyler ögreniyorum diyordu. Tabi bir italyandan savunma ögrenmek kadar iyi birsey olamaz bir defansci icin.

semihin en büyük sorunu gecen sene dany di bu sene chedju. ujfa gibi bi adamla nasıl oynadıgını gördük.

dört dörtluk bi oyuncu degil ama gördügümüzden cok daha iyi olabilir yeterki yanına iyi bir stoper alalım

Mancininin Rhodolfo gibi çok uzun bir stoper istemesinin en büyük nedeni Semih'in hava toplarında aşırı etkisiz oluşu olabilir.

Yan toplardan yediğimiz kafa gollerinin hiç birinde ortada yok. Hava hakimiyeti yetersiz. Drogba veya Melo gelecekte ancak öyle savunacağız duran topları.

Eğitim şart.

Semih in başka bir mevkilerde denenmesi gerekir. Dikine gidebilme gibi bir özelligi var. Biz altyapida neye göre oyuncularin mevkisini belirliyoruz belli degil.

Yavaş yavaş toparlamaya başladı, bir ara fena sapıtmıştı neyseki geride kaldı. Son maçlarda iyi oynuyor.

[Tapatalk]

Semih in başka bir mevkilerde denenmesi gerekir. Dikine gidebilme gibi bir özelligi var. Biz altyapida neye göre oyuncularin mevkisini belirliyoruz belli degil.

Sağ bek oynamalı demiştim çok önce..Stoperde bocalamaya başlamıştı o zamanlar.Ama şimdi süper oynuyo nazar değmesin demekki Ujfaluji dönünce eski güveni gelmiş

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt