#26 Semih Kaya

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sağ bek oynamalı demiştim çok önce..Stoperde bocalamaya başlamıştı o zamanlar.Ama şimdi süper oynuyo nazar değmesin demekki Ujfaluji dönünce eski güveni gelmiş

Kesinlikle ujfanın parmağı var açıkça görülüyor bu etki. Şu emrede şinodan bişeyler kapsa fena olmayacak ama Emre de o kafa yok gibi

Aynen Ujfa dönünce dikini iyi gitmeye basladı..

Ujfa dönünce ben bile iyi oynamaya basladım halı sahada :D

ujfanın dönüşüyle ilk sezonki performansına döndü hatta üstüne koymaya başladı hatta driplingve top tekniğinde gözle görülür gelişme var mancini her defasında çok övüyor bu çocukta bülent korkmaz esameleri başladı inşallah devam eder

O değilde, Bülent Korkmaz ın izinden gitmek kaderi galiba bu çocuğun...Erken yaşta forma şansını değerlendirdikleri gibi, ikisi de kısa sayılır, oynadıkları mevki bazında...Bülent den 29-30 yaşına gelinceye kadar hep tedirgin olmuşumdur, hele hava toplarında hiç güven vermezdi; o yaştan sonra ne olduysa, kuş uçurtmaz oldu havadan!...Gerek bizde gerekse Milli Takımda çok maçını hatırlarım, 2 metrelik adamlara bile bir kez olsun net kafa vuruşu yaptırmadığı...Zamanlama mıdır, pozisyon alma mıdır, diğer arkadaşlarıyla koordinasyon mudur (Muhtemelen hepsidir de...) bunun sırrı, her neyse Semih e bu konuda yardımcı olmalıdır diye düşünüyorum...Yüksek toplardaki bu zaafiyetiyle Semih in 30. yaşını Galatasaray kadrosunda göremeyeceğinden emin olduğum ve kendisinin yeni bir efsane olmasını da çok istediğimden diyorum...

BenNBJMCMAA6G6p.png

Yukardaki şerefsize şerefsiz bile diyemeyeceğim . Nasıl bir insansın ? Çocukluğunda ne sorunlar yaşadın ? Spamlardan kurtulmak için hem kullanıcı adını değiştirmiş hem profilini gizli yapmış hem de hesabını askıya almış .

Başka mevkide denensin denmiş stoper oynamazsa maç başı 3 tane yeriz Ujfa gittikten sonra tek başına savunmayı taşıyor 1.5 senedir adam yanına adam gibi stoper bulamadık Heitinga veya lescott gelir inş..

Bazıları eleştirecek bir şey bulamayınca niyeyse bu başlık çok sessiz kalıyor.

Kötü oynadığını düşündüğünüzde yerin dibine gömmeyi biliyorsunuz adamı, ki o kadar berbat oynadığı maç da yok ya neyse.. Yürüyedur Semih.

Semih belki de yabanci degil, alt yapi egitimini yurt disinda falan almadi ama bu takimin en iyi stoperi.

Chedjou ve Dany'i stoper diye bu takima alan zihniyete ne denilebilir ki?

Türkiye'de yetismis bir oyuncudan bile kötü yabancilar aliyoruz..

Semih-Selcuk-Burak gibi 3 tane iyi yerlimiz var diyordum, Selcuk'u buradan silebiliriz bence..

SEmih bu sene son 7 8 Maçtır ilk senesinden bile iyi süper oldu geri dönüşü.. Defansda tek güvendiğim adam aferin semih devam

Bence kendini gelistirdigini bariz gösteriyor son maclarda. Oyunu acmaya yönelik paslari baya düzelmis, zaten soguk kanliydi daha da rahat oynuyor. Mancini Semih icin büyük bir arti, italyan hocanin savunma anlayisi ona cok yariyor. Bir de Ujfalusinin geri dönüsü onu cok sevindirmistir. Yanilmiyorsam Mancini bir röportajda demis en begendigim yerli oyuncu Semih diye :encouragement:

Ah bir de su kafa toplarini düzeltse ve güclense kimsenin sesini cikarmaya hakki kalmaz.

Melo ve Muslera dan sonra takimda güvendigim 3. isim tartismasiz Semih dir.

Semih de çok eksik ama diğerlerinden iyi. Düşünün işte halimizi.

Semih son zamanlarda çok iyi oynuyor, lider gibi.

Onu tebrik etmek lazim.

bir süre gerçekten çok formsuzdu... ancak özellikle dün akşam takımın en iyilerindendi...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt