#26 Semih Kaya

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Artık yavaş yavaş topla kendini öne atmaya başladı.Mesela Chedjou bunu yapıyordu, artık Semih'ten de görmeye başladık bu hareketleri.Biraz daha güçlense, ikili mücadele kesin yıkılmaz diyebilsek kendisi için süper olacak.

22 yaşında Milli stoperimiz var. :)

Eboue ye attığı pas mükemmeldi, başka takımda böyle bir futbolcu görsek ağzımızın suyu akar :D

Bursaya attığımız ilk golde rakibi geçip pası atan Semihti.

Yalnız çöplerden biri oldu mu Terim'in kazığı diyoruz ama Semih'i Türk futboluna Terim kazandırdı hakkını vermek lazım.

t6fQ1EGs.jpeg

Puyol un yarısı kadar hava topu hakimiyetine sahip olsa, burada kendisini en çok övenlerden biri olurdum ama şimdilik çeyreği bile değil...Bu melekesini, selefi Bülent Korkmaz gibi sonradan geliştirebilirse de en çok ben mutlu olurum muhtemelen...

Takimdaki en konsantre adam muslera disinda. Her zaman oyunun icinde, civarindan top gecirmek cok zor kafa uzatiyor ayak uzatiyor o topu gecirmiyor (ched in aksine). Ayagina top yakisiyok top kontrolu yunusatmasi cok iyi paslari bazen hatali olabiliyor ana genelde begeniyorum.

Bulent Korkmaz deniyor ama 90larin sonundaki olgun bulentten genelde fazlasi var 1 konuda gelismesi beklenebilir o da vucut vucuda ciddi varlik gostermesi yani zaten cok kotu degil ama temas halinde cogu rakibe gozdagi vermesi ( puyol misali) harika olurdu.

Ben bulent kaptani cok izledim cok da severim ama semih ondan bir gomlek iyi bi adam. Basit hata yapmayan, akliyla oynayan surekli konsantre...

Bu sene Real Madrid'e 6-1 ve 4-1 lik skorlarla yenildiğimiz maçlarda kendisi oynamamıştır.Maçların heyecanıyla kadrolara hiç odaklanamamışım ama 2 maçta da semih hiç süre almamış.Eğer Semih olsa gerçekten skorlar böyle olmazdı en azından bu kadar fark olmazdı.

Bu sene Real Madrid'e 6-1 ve 4-1 lik skorlarla yenildiğimiz maçlarda kendisi oynamamıştır.Maçların heyecanıyla kadrolara hiç odaklanamamışım ama 2 maçta da semih hiç süre almamış.Eğer Semih olsa gerçekten skorlar böyle olmazdı en azından bu kadar fark olmazdı.

Anlamıyorlar işte. Yok efendim yetersizmiş ,yok yabancı sınırı olmasa kimse oynatmazmış, yok bilmem böyle,yok bilmem öyle. Biraz da destekleyın gurur duyun bu

çocukla. Semih daha da iyi olacak zamanla. Bu takım için şu an en önemli futbolculardan biri.

Tapatalk

Anlamıyorlar işte. Yok efendim yetersizmiş ,yok yabancı sınırı olmasa kimse oynatmazmış, yok bilmem böyle,yok bilmem öyle. Biraz da destekleyın gurur duyun bu

çocukla. Semih daha da iyi olacak zamanla. Bu takım için şu an en önemli futbolculardan biri.

Tapatalk

Aynen kardeşim katılıyorum.Hani bir klişe vardır ya hep güleriz işte aynen öyle Semihinho olsaydı adı ağzımızdan salya saça saça izlerdik.İşte taraftarımızın çoğu yıldız seviciliği yabancı hayranlığına kapılmış.Tamam eksikleri sayılıyor eyvallah da bu herif 22 yaşında 2 senedir A takımda defansın ortasında görev yapıyor ve nice derbiler ve şampiyonlar ligi maçı görmüş o yaşına rağmen Macaristan maçı haricinde hiç bir maçta gereksiz yere gol yedirdiğine şahit olmadım.Ne defanslar geldi tecrübelisi,tecrübesizi,genci,yaşlısı ya sakatlanıp 1-2 sene yatıyorlar ya da takıma uyum sağlayamayıp kulübeye kazık çakıyolar yüzlerce örnek verebilirim.Velhasıl kelam Semih bize lazım ve bu takımın gelecekteki kaptanıdır.Asla yabancı sınırı var seneye diye demiyorum bu ikiyüzlülükten başka bir şey değil.Yabancı sınırı diye seneye lazım demek demiröreni ve federasyonu haklı çıkarmaktır.Semih her şekilde lazım bize.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt