#26 Semih Kaya

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Vidic + 15 milyon Euro verecekler

Envoyé de mon GT-N7100 en utilisant Tapatalk

Vidic + 15 milyon Euro verecekler

Ben haberin doğruluğuna inanmıyorum be Leo... Bence futbolcuyu ikileme sokma amaçlı bir haber.

Geçen sene de yapmadılar mı aynısını. Melo için, Burak için, Selçuk için... Aklıma ilk gelenler bunlar...

semih bu kulübün geleceği yabancı sınırının olduğu ortamda özellikle ayrılması imkansız tüpçü medyasının amacı oyuncularımızın aklını karıştırarak performansını düşürmek !

Ben haberin doğruluğuna inanmıyorum be Leo... Bence futbolcuyu ikileme sokma amaçlı bir haber.

Geçen sene de yapmadılar mı aynısını. Melo için, Burak için, Selçuk için... Aklıma ilk gelenler bunlar...

Bende inanmiyorum ama baya yerde var haber

Man United eye up Turkish defender to replace Vidic | talkSPORT

Manchester United look to Galatasaray defender Semih Kaya as Nemanja Vidic's replacement - Mirror Online

Manchester United target Semih Kaya? - Sports Mole

semih bu kulübün geleceği yabancı sınırının olduğu ortamda özellikle ayrılması imkansız tüpçü medyasının amacı oyuncularımızın aklını karıştırarak performansını düşürmek !

Zamanlama manidar gerçekten... Hayır bu haberler neden transfer zamanında ve Galatasaray kötüyken çıkmadı diye sorası geliyor insanın...

Galatasaray son haftalarda çıkışta ve transfer dönemi bitmiş. Çıkan haberlerde asla masumiyet aramam ben..

Haber doğru yanlış oraya takılmıyorum. Neden şimdi.

Ayrıca ilginçtir; Sow'u Zenit istemiş miş, ama Fener vermemiş miş. Şimdi 2 haberi üstüste koyup öyle değerlendir bakalım.

Biri Fener dim dik ayakta mesajı veriyor, diğeri ise Galatasaray parçalanacak yakında...

Sizce de öyle değil mi. Takıldığım olay bu...

EDİT: Yakında Burak, Selçuk, Sneijder için de haberler bekliyorum malum medyadan.

Yavas yavas gelistiriyor kendini, dikkatli takip eden fark eder bunu. 25 yasindan sonra Avrupa'nin güclü takimlarinda oynayabilecek bi stoper olur Semih. Simdi ManU gibileri icin erken bence.

Nemanja Vidic Manchester United´in oyuncusu degil ki yazin.

Nasil verecekler onu bize.

Bu adamı tutmak lazım yerli defans bulmak hayli zor 3'e 5'e kaptırmayız umarım.

Potansiyeli bir defansci, bence bu mentaliteyle çok kulüpte oynayabilir.

Yollamak gibi bi delilik yapacağımızı sanmıyorum yalancı x sitesi haber yapmış

tapa tapa duuu

Semih-Selcuk ve Burak asla gönderilmeyecek 3 yerlimiz. Gönül isterdi ki Gökhan Inler, Ömer Toprak gibi A kalitesinde türklerimiz olsun. Elimizdekilerden en yüksek verimi alabilirsek bunlar fazla konusulmaz.

Hem yürekli oynuyor hem de soğukkanlı. Değerini bilmek lazım.

Semih-Selcuk ve Burak asla gönderilmeyecek 3 yerlimiz. Gönül isterdi ki Gökhan Inler, Ömer Toprak gibi A kalitesinde türklerimiz olsun. Elimizdekilerden en yüksek verimi alabilirsek bunlar fazla konusulmaz.

Gökhan Zan düzelsin bir daha oynamaz. Bukadar özelliksiz bir stoper daha görmedim ben, mac boyunca bir tane savunma hareketi yok galiba. Hava toplarini yine verdi.

Sen Gökhan Zan düzelsin diye beklemeye devam et. Konuyu biraz deşsek, 2 günde 1 değişen yorumlarından 78 tane falan bulucaz. Futbol yorumlama artık sen. Yaşın genç başka sporlara yönel.

Çok genç buna rağmen hem soğukkanlı yaşına göre tecrübeli. Kıymetini bilelim.

tapa tapa duuu

Devre arası ve Mancini kendine çok yaramış.İlk devrede çok hantal duruyordu sürekli düşecek gibi gözüküyordu.

Şimdi ise hem hızlanmış hem de yere daha sağlam basıyor.

Savunmadan top da çıkarırsa Balta gibi çok daha iyi olur.Daha cesur olmalı...

Sen Gökhan Zan düzelsin diye beklemeye devam et. Konuyu biraz deşsek, 2 günde 1 değişen yorumlarından 78 tane falan bulucaz. Futbol yorumlama artık sen. Yaşın genç başka sporlara yönel.

Dikkat edersen her hafta performanslara yorum getiriyorum forumdaki cogu kisi gibi. O mactada yüksek ihtimal baya kötü performans gösterdi Semih. Sürekli futboldan anlayanlarla futbol konusulmuyor.

Dikkat edersen her hafta performanslara yorum getiriyorum forumdaki cogu kisi gibi. O mactada yüksek ihtimal baya kötü performans gösterdi Semih. Sürekli futboldan anlayanlarla futbol konusulmuyor.

Boşver sen Murat. Semih bir ara çok fazla geriye gitmiş çok çok kötü oynuyordu.Gına gelmişti herkes Semih oynayacağına Zan oynasa keşke diyordu.

Semih devre arasında muazzam toparlanmış.

Semih Kaya taraftarin en deger verdigi oyuncu olmalidir. Hep destek olmalidir. Öz evladimiz bizim.

Ayrica yüregiyle, genc yasina ragmen sergiledigi olgunlukla bu destegi hakediyor.

Zaten bu kontenjan sisteminde ondan iyisini bulamayiz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt