#26 Semih Kaya

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yine hafta başından bu yana Nevzat Dindar ve Erhan Telli gibi şeref yoksunu sözde Galatasaray muhabirleri tarafından Semih Kaya'nın maaşı yüzünden hastalanıp yataklara düştüğü, 10 gündür yemek yiyemediği, vay efendim benim maaşım niye düşük diye saatlerce ağladığı vs. vs. tarzında haberler çıkıp duruyor.

Ha bunların yaptığı habere kim inanır? Kadir bile inanmaz o kesin. Şimdi de Manchester, Arsenal ve Napoli'den sonra Juventus'ta ilgileniyormuş Semih'le! Yersen...

Ulan Semihin hic mi röpörtajlarini dinlemediniz, yoksa konusmasini hic mi duymadiniz? Gercekten böyle bir seyin olabilecegine ihtimal verebiliyormusunuz? Semih bu takimin en mütevazi oyuncusudur. Bu haberleri yapanlari allah belasini versin.

Yine hafta başından bu yana Nevzat Dindar ve Erhan Telli gibi şeref yoksunu sözde Galatasaray muhabirleri tarafından Semih Kaya'nın maaşı yüzünden hastalanıp yataklara düştüğü, 10 gündür yemek yiyemediği, vay efendim benim maaşım niye düşük diye saatlerce ağladığı vs. vs. tarzında haberler çıkıp duruyor.

Ha bunların yaptığı habere kim inanır? Kadir bile inanmaz o kesin. Şimdi de Manchester, Arsenal ve Napoli'den sonra Juventus'ta ilgileniyormuş Semih'le! Yersen...

Inanilmaz bir kampanya basladi, Galatasaray'da muthis bir ic huzursuzluk varmis havasi yaratmak icin. Bu cocuk 3 ay once Chedjou'nun cok altinda bir paraya sozlesme imzalarken huzursuz degildi de birden bire simdi mi yemeden icmeden kesildi "benden cok para kazaniyorlar" diye?

Semih hakkını mutlaka alır da, menejerine uyup bizleri kırmaması gerekir.

Çünkü Semih Galatasaray'ın öz evladı. Mutlaka zam yapılacaktır.

Önemli olan, menejer oyunlarına başvurmaması. Semih'e yakışmaz.

Menejeri akıllı olsun. Böyle çakallıklara gerek yok. Galatasaray herkesin hakkını verir

Yeni sözleşme yapılmalıdır. 2020 senesine kadar, maaşı da 1 milyondan başlayıp her sezon 100.000 artarak sonunda 1.5 u bulmalı. Ayrıca belli bir fiyata satın alma maddesi koyulmamalı. Koyulacaksa da 50 milyon gibi astronomik olmalı.

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk

Inanilmaz bir kampanya basladi, Galatasaray'da muthis bir ic huzursuzluk varmis havasi yaratmak icin. Bu cocuk 3 ay once Chedjou'nun cok altinda bir paraya sozlesme imzalarken huzursuz degildi de birden bire simdi mi yemeden icmeden kesildi "benden cok para kazaniyorlar" diye?

Yalan olduğu bariz işte. Dün de Drogba ile Mancini arasında gerginlik diye haber yaptılar. Neymiş, Drogba bu yeni sistemde yeterince pas alamadığından şikayetçiymiş! Hani insan sallar da biraz destekli sallar en azından.

Yalan olduğu bariz işte. Dün de Drogba ile Mancini arasında gerginlik diye haber yapne tılar. Neymiş, Drogba bu yeni sistemde yeterince pas alamadığından şikayetçiymiş! Hani insan sallar da biraz destekli sallar en azından.

Ciddi misin ya :D ? Böyle haber ya :D ? Hayır üstelik yeni sistemde biraz false 9 gibi oynatıyoruz eskiye nazaran çok daha fazla topla buluşuyor :D

semih takımın ruhudur,kalbidir.

sabri değildir reis,Semih'tir gerçek reis.

parayı dert etmiyor ama stoperler arasında en az Semih kazanıyor. Ücretine zam yapılmalı ve emekli olana dek bizde kalmalı.

tekmeye kafa koyamn,kötü oynasa da canını dişine takan bir futbolcudur Semih

Fb medyası bizans oyunlarına başladı yine.

Bizim saf taraftarimiz daha halen akkilanmayip : Fanatik/Sporx/Webaslan/Hurriyet/Milliyet/Fotomac gibi gazeteler bakip okudugu surece bin beter rezil haberler okuyup kafayi yersiniz insallah .

Olm kafanizda tahtami eksik fener medyasi sahte haber yaptiriyor sizde sazan gibi inaniyorsunuz .

Haberin yalan olduğundan adım gibi eminim ama git lan harbi diyorum git bu şerefsiz köpekler senin de güzel kalbini lekeyecekler ve çileden çıkmana sebep olacaklar tıpkı Arda abin gibi.Efsane olmanı çok isterim gönül ister ki 40 yaşına kadar takımda kal kaptan ol ama görüyorsun işte adamın tepesine çullanıveriyolar yalan dolan haberlerle.

Yeni bi forma alip ilk defa kadrodan birinin ismini yazdiracagim ( arda turandan sonra). Bu da 26 Semih Kaya olacak.

Maas konusunda hic sikinti olmaz ilerleyen zamanlarda hakettigini alacaktir maddi olarak. Eger yonetim hata yaparsa taraftar uyarmasini da bilir bu konuda bence. Manevi olarak zaten zengin bir insan.

Ciddi misin ya :D ? Böyle haber ya :D ? Hayır üstelik yeni sistemde biraz false 9 gibi oynatıyoruz eskiye nazaran çok daha fazla topla buluşuyor :D

Aynen böyle bir haber vardı. Hatta Mancini de Drogba'ya "Şu an fizik olarak ilk yarıdakinden geridesin, daha çok çalışmalısın" demiş, Drogba bu cevap karşısında şok olmuş :D Uydurmaya çalışmışlar ama onu da becerememişler :D

Sedat Dogan ‏@SedatDogan_ 48m

Bazı gazetelerde Semih'in kafası karışık diye tefrika çıkıyor! Esas sizin kafanız karışmış! Nasıl olur da bu kadar fark kapanır diye!

Sedat Dogan ‏@SedatDogan_ 46m

Semih Galatasaray'ın aslanıdır! Ölene kadar bu camianın parçası olacaktır! Geçmişte kendisi talep etmeden ücreti arttı, yine hakkını alacak!

Sedat Dogan ‏@SedatDogan_ 43m

Galatasaray'ı nasıl karıştırarak durduruz diyenler! Sizde hakkettiğinizi alacaksınız! TV başında Galatasaray'ın başarılarını izleyeceksiniz

:D

ben stoperlerde bahsettim kalıplı olmaktan. mesutun kaldıramadığı nokta tempo. premier ligin temposu la ligadan en az 1 seviye yukarda.

ve semih de o tempoyu kaldıramaz

O tempo kondisyonla olmuyor mu ? Yaparsın Premier Lig takımının idmanını tempoya ayak uydurursun zor bişey değil dediğin , örneğini de vereyim Arda ve Emre Belezoğlu Atletico 'da inanılmaz kilo vermişlerdi , Atletico Premier Lig takımı değil diyecen ama temposu Premier Lig takımlarıyla aynı seviyede.

O tempo kondisyonla olmuyor mu ? Yaparsın Premier Lig takımının idmanını tempoya ayak uydurursun zor bişey değil dediğin , örneğini de vereyim Arda ve Emre Belezoğlu Atletico 'da inanılmaz kilo vermişlerdi , Atletico Premier Lig takımı değil diyecen ama temposu Premier Lig takımlarıyla aynı seviyede.

semihin o tempoyu yakalayacağını sanmıyorum. bak sabri olsa premier lig oyuncuları sabriye ayak uyduramaz tempo olarak :D ama semihte biraz ağırkanlılık var hani futbol karakteri öyle biraz idmanla kondisyonla kazanılacak bişey gibi durmuyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt