#26 Semih Kaya

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
2016 da kaptan olarak CL finali oynatacak takıma. O hafta uplarsınız mesajımı.

Sakatlığının etkisinden midir bilmiyorum ama bugün hiç iyi bulmadım. Burdisso ile de uyumu iyi değildi.

Şu adamın yanına artık first class bi stoper alınmalı

Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk

Burdisso Semihi bozdu.

Chedjou = Semih'i bozdu

Dany=Semih'i bozdu

Burdisso = Semih'i bozdu

Olası Vidic transferinde de mi Vidic Semih'i bozdu diyeceğiz.

Bir oyuncu kendisi cok kaliteliyse onu kimse bozamaz tek başına kendini belli eder.

Semih en fazla cok iyi bir stoperin yanında sırıtmayan biri olur daha ötesi olamaz.

Herkes Burdisso'ya laf atıyor bir nebze haklılar yavaş oldugu icin Tita'ya hamle yapamadı ilk golde.

Ama herşeyden önemlisi ilk golde alanını boşaltan Semih nerede ve neden orada onu anlayamadım?

Ceyhun zaten orada onun ne işi var?

Boşalttığı alanın kademesine Burdisso giriyor fakat başarısız oluyor.

Ama bence golde ki aslan payı burada inanılmaz derecede övülen Semih Kaya'nın :)

Bence inanılmaz overrated bir oyuncu karsı cıkanlar olcagını biliyorum ama durum bana gore böyle.

Sol stoper de olmuyor çok enteresan normalde böyle şeylere inanmam yok sol stoper sağ stoper diye ama Semih'in kariyer istatistiğini çıkar sağ stoper oynayınca yediğimiz gol sayısı ile sol da oynadığı maçlar arasında herhalde 2 kat fark vardır.

Bugün pek iyi değildi ama defans çok sağlıksızdı.

Sabri,Burdisso ve uyumsuz Alex aynı anda , yani 2 bomba, 1 pim vardı. 1 pim 2 bombayı patlatınca, ok yaydan çıktı.

Ceyhun ise orta sahanın bombasını patlattı.

Yediğimiz ilk golde yaptığı iş kasımpaşa maçında yediğimizin neredeyse kopyası ,

2. golde ilk anda ayağı kayıyor ,

hadi şansızlık ayağın kaydı ama devamında pası çıkartan adama atlamasa ayakta kalsa belki kesecek ,

2. yarıda ise yine ezildi , ayakta kalacak hali yoktu ,

özellikle 2 pozisyonda fenaydı birinde topu sürmeye kalktı kaptırdı atak yedik , diğerinde maçın sonlarında Melo stopere geçtiğinde atılan sanırım uzun bir toptu karşılayayım derken çok rahat pozisyonda olmasına rağmen topu rakibe veremedi Allahtan Melo vardı yoksa ....

Chedjou = Semih'i bozdu

Dany=Semih'i bozdu

Burdisso = Semih'i bozdu

Olası Vidic transferinde de mi Vidic Semih'i bozdu diyeceğiz.

Bir oyuncu kendisi cok kaliteliyse onu kimse bozamaz tek başına kendini belli eder.

Semih en fazla cok iyi bir stoperin yanında sırıtmayan biri olur daha ötesi olamaz.

Herkes Burdisso'ya laf atıyor bir nebze haklılar yavaş oldugu icin Tita'ya hamle yapamadı ilk golde.

Ama herşeyden önemlisi ilk golde alanını boşaltan Semih nerede ve neden orada onu anlayamadım?

Ama bence golde ki aslan payı burada inanılmaz derecede övülen Semih Kaya'nın :)

Bence inanılmaz overrated bir oyuncu karsı cıkanlar olcagını biliyorum ama durum bana gore böyle.

Futbol bilgisiyle alakalı bir durum sen overrated bir oyuncu diyorsun ama mancini en iyi yerli futbolcu semih diyor.

kendi yattı orda vurursa diye üstüne attı kendini ama adam yana verdi

onu demyorum ilk topta ayağı kaydı kaymasa rahatça uzaklaştırırdı o topu

diyeceksiniz ki ayağı kaydı diye futbolcu mu eleştirilir, iyi de bu semihin kaçıncı kayıp yere düşüşü

Çeptalk

Aynen ,

olmaması gereken yerde topu rakibe kaptırdı üstelik , bugün iki goldede katkısı en az antalyalılar kadar .

İlk golde hata Burdisso'dan çok Semih'in.Sol stoper olan Semih'ti.

ikiside hatali burdisso da orda onunu kapatsin niye topa mudahele etmeye calisiyo inatla

SEMİHİM AL BURAK ABİNLE SELÇUK ABİNİ YANINA, GİDİN AVRUPAYA. KURTARIN KENDİNİZİ. YOKSA BURDA SİZİ BİTİRECEKLER.

BANA MANUDAN TEKLİF GELECEK KOŞA KOŞA GİDERİM YADA NAPOLİYE.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt