#26 Semih Kaya

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bosuna bu cocugu savunmuyoruz burada. Isterse 10 mac kötü oynasin,ben yine de hep onun arkasinda olacagim, aslanim benim. Bir iki hafta önce yok yetersiz bilmem ne diyenler dönmüs bugün "adam" falan filan yazarsiniz ancak.

Bir gün bu takimin kaptani olacaksin. Bülent kaptan gibi seni de anacagiz yillar sonra.

Kaptan olacak dominantlıkta değil bence.Değişir mi bilemem ama kaptan adamın tüm takıma hakim olup, yeri geldiğinde kavga edeni formasından tutup çekmesi gerekir.

Sabri? Balta? Selcuk? Bence birinde bile kaptanlik birinde bile kaptanlik yapacak özellik yok. Selcuk da var aslinda ama onun kendine bile hayiri yok.

Bir kaç pozisyonda pozisyon hatası yaptı Antalya'nın 1. golündeki gibi dikkat etmeli bunlara çok önde kalıyor genelinde iyiydi zaten 1-2 pozisyon verdik.

Artık işi daha zor. Yaptığı her faul, aldığı her kart Fener medyasının hedefi haline getirecek Semih'i.

Kirli ortamlar temizliği barındırmakta zorlanırlar, mutlaka ona da kir bulaştırmak isterler.

Aynı durumu "siz de şike yaptınız/yapıyorsunuz" martavallarında görmüyor muyuz?

Semih Kaya: "Galatasaray beni göndermedigi sürece ben burdayim zaten"

Bir kaç pozisyonda pozisyon hatası yaptı Antalya'nın 1. golündeki gibi dikkat etmeli bunlara çok önde kalıyor genelinde iyiydi zaten 1-2 pozisyon verdik.

İlk yarı başlarında sağ kanatta orta sahaya yakın bir pozisyon vardı.Beşiktaş taç atışı kullandı Veysel-Ceyhun kafa topuna çıkmışken Semih de çıktı top Gökhan'ın önüne düştü.

Çok kritik bir hataydı daha dikkatli olması gerekir.

Onun dışında Antalya maçındaki dağınıklığı konsantrasyon eksikliği yoktu.Hakan ile mükemmel bir uyum içerisindeler.

Bir pozisyonda yine bizi oyuncular varken ileri çıktı, topu alamadık plcay bomboş aldı da iyi kullansa yiyebilirdik. Daha dikkatli olması lazım.

1966838_759737627392667_546274272_n.jpg

Evet üçü de öyle.Muslera bile bu üçlüden daha kaptan olabilir gibi duruyor ama dil durumu nedir bilmiyorum.

Bizim lige gelen yabancilarin türkce ögrenme konusunda pek birseyler yaptigini düsünmüyorum acikcasi. Geldiklerinde hep söylerler, kisa zamanda ögrenecegim diye. Ama sonra aylar gecer ve oyuncu icin hersey yolunda giderse belki yillar gecer ama yine de türkce konusmalarini nadir görürüz. Mesela Sneijder geldiginde de diyordu türkce ögrenecegiz diye. Bakalim ne zaman ilk türkce röpörtajini verecek :D Yolanthe herhalde mecbur ögrenecek artik, dizide oynayacakmis diye duydum. Sneijder de gitsin karisiyla beraber ögrensin. Musleranin da bir kac cümle ve kelime disinda pek birsey bildigini düsünmüyorum acikcasi.

Doğumgünün kutlu olsun aslan yürekli çocuk,nice sampiyonluklara...

inşallah doğum günü hediyesi chelsea galibiyeti olur.selçuk abisi de kendisi gibi yürekli oynarsa galibiyet gelir eminim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt