#26 Semih Kaya

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
yabancı olsaydı evet gönderirdik ama henüz 23 yaşında olduğunu da unutmamak lazım. yerli olduğu için ihtiyacımız olduğu da bir gerçek. seneye ilk 11'e ilk yazacağımız oyunculardan.

Gerçekten bugün aşırı sırıttı.Mesela Chelsea'de ivanovic'de çok stoper özellikli pek ileri çıkmayan bek.Defansif bek olamadı.Ama Semih bence orta sahada Selçuk'tan güzel oynar.Mancini duy beni :idea:

Semihde sag bek yetenegi yok, ayaklarina falan hakim degil Semih.

Stoperliği sağ bekliği falan herşeyi geçtim de arkadaş 1 tane isabetli pas atamaz mı bi futbolcu ya ayıptır.sağ beklikle stoperlikle falan alakası yok bu işin.kaç sene oldu hala gelişecek diye bekliyoruz.gelişmesin bi zahmet 2 sezon önceki hali yeter bize.her geçen gün kötüye gidiyo nasıl iş bu anlamadım.

Bundan stoper olmayacağını anladıysa olumlu bir gelişme olarak değerlendirilebilir aslında!...Başka da oynayabileceği mevki olmadığını hemen herkes bilir de Mancini öyle aceleci davranmaz, bu karara varabilmek için...İyisi mi gitsin Juventus mu olur Monaco mu olur, hangi cehennemi beğenirse orada yapsın bu türden tercihlerini...Biz Lucescumuzla mutlu olmayı biliriz (İnşaallah!)...

Bana göre ço kötü bir defans rakip çalım atarken kıçını dönen nadir defans oyuncularından.Sert değil,hızlı değil kolay çalım yer, hava topları kötü, topu oyuna sokma vasat büyük takım oyuncusu değil ama bir gaza oynuyor.

Semih tekniği iyi olan bir defans değildi her zaman dediğim gibi bizim oyuncular bu sene yatmış semihte öyle semih her zaman kendine iyi bakmak zorunda

GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Semihin stoper de oynamamasının 2 avantajı oldu

1.abuk subuk hatalar yapıp goller yediriyordu.Ched-Hakan daha uyumlu geldi

2.Bizim tüm sağ bek-kanatlardan daha iyi oynadı bugun

Keşke zamanında ;futbol hayatına başladığında stoper değilde beke yönlendirilseymiş.Şimdikinden daha iyi olurdu

Helal olsun güzel oynadı.Bravo Semih.

Eskişehir maçı ne kadar kötü ise bu maç tam tersi iyiydi ancak elinde 3 sağ bek varken Semih fantezisi saçma.

Aradığımız kanat oyuncusu stopere saklanmış :)

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Bir maçla göklere çıkarmayalım, Semih'ten bek filan olmaz.Top süremez, pası kötüdür, adam geçemez vs.

Bugünkü performansı için tebrikler.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt