#26 Semih Kaya

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Aynı hataları tekrarladı.Kafaları ve müdahalelerinden sonra top rakibe gitti.Çakılı defans oynadığımız bir maçta stoperleri abartmayın.

ne de güzel omuz yedin yerlere serildin ama emenikeden...

ara sıra ekmek ye bari bu kadar çelimsiz olma...

ne de güzel omuz yedin yerlere serildin ama emenikeden...

ara sıra ekmek ye bari bu kadar çelimsiz olma...

Semih takımın en iyi 3 oyuncusundan biriydi nerenle izledin maçı?

Ayrıca emenike kaç kere kendini yere attı semihi geçemeyip?1 pozisyonla değerlendirme.

eskiden omuz yediği her topta düşüyordu artık iyice geliştirmiş çok ufak hataları oldu ama onuda kapatacağına inanıyorum

Harika oynadı.Kendini geliştirmiş sanki, diğer futbolcuların aksine profesyonellik anlayışı var en azından.

müthis güclenmis,bos durmak yerine calısmıs

umarım selcuk agabeyini örnek almaz

Aklın varsa Trabzon Tayfası + Yekta ile falan takılma. Seni aşağıya çeker bunlar.

Aslanım benim, geçen sezondan ders çıkaran nadir Topçularımızdan biri. Öbürleri gibi yatmamış çalışmış lig bittikten sonra.

Helal koçum sen yeter ki çalış maya devam et. Ben Semih den çok şey bekliyorum.

I am the one who knocks!

Bu kadar direncsiz bir ortasahaya rağmen defans iyi is cıkardı. Semih-Chedjou gelecek adına büyük umut verdi.

Yani takım ileride top tutamıyor, ortasaha desen 10 metreye pas atmaktan aciz. Sürekli rakibin hücumlarına maruz kalıyoruz, dolayısıyla tüm yük defansa kalıyor.

Kimse Semih seneye kesin gider falan demesin. Yollamayacaksın kardesim. Kaliteli oyuncu kolay yetismiyor. Bu adamın madem bütün hatalarını cektik, meyvesinide biz yiyelim. Yıllık ücretini artırırsın bir sekil ikna edersin ve jubilesini yapana kadar elinde tutarsın.

Gerçek bir profesyonel,bunda Gökhan Zan ile takılmasının önemli payı var.Zaten kampa ilk katıldığında fiziğini çok geliştirdiği belli oluyordu,eskiden her temasta düşen adam gitmiş,Emenike ayısı ile boğuşan adam gelmiş,tebrik ediyorum kendisini...

Ufak tefek hataları oldu,onun dışında gayet iyiydi.Şecu ile daha iyi anlaşmaları gerek...

Bir de Selçuk'a bakıyorsun adam 2 ay tatil yapıyor.Burak kankası ile takılacağına hemşehrisi Zan abisi ile takılsaydı şimdi Selçuk'un da fiziği çok iyiydi...

Aferin Semih.Boş durmayıp çalışmışsın.Sen elinden gelen mücadeleyi verdikçe bu taraftar seni her zaman bağrına basar.Selçuk ve Burak sana bakıp utanmalılar.

Her zaman savundum alkışladım müthiş bir yetenek,geçen sene hatalar yapmadımı yaptı ama bu çocuğun yaşı 23 ve kısa sürede geçmişte uzun süreli sakatlıklardan çıkmasına rağmen bu seviyeye çıkabildi.Kimse bunları görmüyor yok Semih şöyle hata yaptı yok böyle hata yaptı.Pique'de yapıyor hemde misliyle anormal hatalar yapıyor bunlar futbolun içinde var.27 yaşında adam yapıyorsa 23 yaşındaki adamda yapacak.Hatalarından ders çıkarabiliyor mu önemli olan bu,çıkardığınıda görüyoruz zaten o zaman sorun yok!! Fiziği eksik dediniz doğru eksikti ama geliştirdi.Bugün Emenikeyi yıkıp atıcak seviyeye geldi.Kafa topları sıkıntı doğru buda düzeltilmiyecek bir şey değil!! Onun haricinde hiç bir eksiği yok!! Bire birlerde iyi,çabuk,seri bir stoper kolay kolay arkaya adam kaçırmaz bunlar çok önemli özellikler futbolda.En önemlisi bu adamda iş ahlakı var profesyonellik var.Adam olacak çocuk derlerya işte Semih öyle bir isim.Bu adamın şurası eksik diyebilirsiniz ama emin olun ki Semih eksik yönlerini geliştirmek için çok çalışıyor.Bunuda bugün kü fiziki yapısıyla gösterdi.Tebrik ediyorum kendisini.Forum ahalisinede hata yapsın yapmasın sonuna kadar arkasında durmasını tavsiye ediyorum.Bir Semih Kaya kolay yetişmiyor Türkiye'de.Türk futbolunun hali ortada...

fiziğe bak hey maşallah

boş durmuyor çalışıyor adam böyle adamları severim.keşke trabzon tayfasıda senin gibi karakterli olsa be semihim

Ekli dosyalar

• upload_2014-8-27_15-21-56.webp
    upload_2014-8-27_15-21-56.webp
    70,6 KB · Görüntüleme: 22
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt