#26 Semih Kaya

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
fiziğini durmadan geliştiriyor bu cok belli

futbol olarakta geliştiriyor bu sene hazırlık maçlarında ve fb maçında iyiydi.umarım bu devam eder

keşke trabzon tayfasıda senin gibi karakterli olsa be semihim

[attachment=12853:semih.jpg]

Ekli dosyalar

• semih.webp
    semih.webp
    69,5 KB · Görüntüleme: 86
Bu çocuk nasıl çıktı alt yapımızdan? Şans mı acaba tamamen? Şans değilse neden başka adam çıkmıyor?

Vücudunu çok geliştirmiş, daha sert ve rakibi caydırıcı bir Semih var artık. Fiziksel açıdan daha iyi , ama gene pasları rakibe yolladı. Kafa toplarına da daha çok çalışması lazım. Şu an yerliler arasında kendini geliştiren tek oyuncu. Diğerleri hep geriye getmiş.

cok calismak zaten bu adamin yapisinda var heralde, tatil zamaninda herkes tatil yerlerine gidiyor, semih kaya gidip köyde yardim ediyor, calismak ile keyif aliyor heralde.

bu adami hic bir zaman harcamamiz lazim, daha uzun senelerde bize faydasi olacak..

Bu çocuk nasıl çıktı alt yapımızdan? Şans mı acaba tamamen? Şans değilse neden başka adam çıkmıyor?

allah yüzüne güldü heralde

kartalda bile oynayamıyodu.dizinden 17 yaşında ameliyat oldu kaç ay top oynamadı ama bi aldı formayı bırakmadı helal olsun

Kendisini geliştirdi ama hala pek iyi oynamiyor, hele paşlama da hiç iyi degil.

Ben Mancini'yi sürekli eleştirirdim ve Semih'e full back oynatmasi tuhafima gitti, ama adam Trabzonspor maçinda 2 assist verdi, ne kadar tuhaf bir kararsa yinede birşeyler yapmayi başarabildi.

semih aklın varsa avrupaya git kurtar kendini 2-3 maç kötü oyna asıyorlar bu ülkede bir akıllı sen varsın senide yiyecekler.

Yiğidi öldür hakkını ver demişler, FT'ye teşekkür etmek lazım bu adam için.

Terim keşfetmedi sanki bilmiyoruz...

Zan sakatlanıp Servet de cezalı olunca mecburen oynattı Terim...

İnsanları aptal yerine koymayın...

Terim keşfetmedi sanki bilmiyoruz...

Zan sakatlanıp Servet de cezalı olunca mecburen oynattı Terim...

İnsanları aptal yerine koymayın...

o maçtan önce herkes ceyhun oynar diyordu ft semihi sürdü sahaya bütün bir sezon boyuncada bir daha formayı servete vermedi hoca semihde ısrar etti mancini gibi bir denyo olsaydı koraya yaptığı gibi bir maç oynatır sonra bir daha kadroya almazdı..

o maçtan önce herkes ceyhun oynar diyordu ft semihi sürdü sahaya bütün bir sezon boyuncada bir daha formayı servete vermedi hoca semihde ısrar etti mancini gibi bir denyo olsaydı koraya yaptığı gibi bir maç oynatır sonra bir daha kadroya almazdı..

Mecburiyetten işte.Sanki bana geldi Zan-Çetin ikilisini kesip oynattı...

Sonraki haftalarda kesmedi diyorsun da Terim aptal mı gayet iyi oynayan stoperi neden oynatmasın ?

Koray ile Semih o Sivas maçında geriye çok adam kaçırdılar,hata yapma lüksümüz yoktu 2.olmamız şarttı.Sonuçta 2.olduk mu ? Olduk,Koray o durumda benim umrumda olmaz...Kritik zamanlardı...

Mecburiyetten işte.Sanki bana geldi Zan-Çetin ikilisini kesip oynattı...

Sonraki haftalarda kesmedi diyorsun da Terim aptal mı gayet iyi oynayan stoperi neden oynatmasın ?

Koray ile Semih o Sivas maçında geriye çok adam kaçırdılar,hata yapma lüksümüz yoktu 2.olmamız şarttı.Sonuçta 2.olduk mu ? Olduk,Koray o durumda benim umrumda olmaz...Kritik zamanlardı...

ne adam kaçırması ya koray hem yüksek toplarda filan çok iyiydi o maç mancini korkak bir adam olduğu için tırstı ve oynatamadı sonraki süreçte..

kartalsporda oynayamayan semihi takımın banko stoperi yapmış adam hala saçmalıyorsunuz yahu emeğe saygı biraz fatih terim bunun gibi nice oyunculara böyle şanslar vermiş bir adam türkiyenin aktif en iyi antrenöründen bahsediyoruz

baltayı oraya çekebilirdi, Ceyhun'u oynatabilirdi falan filan, adam sonuç olarak güvendi oynattı işte kimi niye salak yerine koyalım, tamam bende kızgınım fatih Terim'e ama bu yaptığı olumlu şeyleri görmeye engel değil.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt