#26 Semih Kaya

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yahu arka adelesinde yirtik var diyorlar, sonra da 4-5 gun sonra oynanacak maca yetistirmekten bahsediyorlar. Kesinlikle oynamamasi lazim kas sakatligi cok kotu sey. Bu serefsizler sirf sakatligi daha kotuye gitsin, bize darbe olsun diye oynatirlarsa sasirmam.

Sakatlik riski varsa onun yerine bashka birisi oynasin, 77m luk ülkede dogru dürüst defansci yok mu?

A Milli Takım’ın dün akşamki antrenmanında sakatlanan oyuncumuz Semih Kaya’nın sağlık durumu, yapılan ortopedik muayene ve MRI tetkikleri sonucunda netlik kazandı. Buna göre, Semih’in sağ baldır arka adalesinde (Gastrocnemius) Tip 3A yırtık tespit edildi.

Benim bildiğim tip 3 yırtık 1,5 - 2 aydan önce sahaya dönmez.

izlanda maçında oynama ihtimali konuşuluyor , nasıl anlamadım.

Neyse yarın mr sonucunu görürüz.

Tam transferler falan her şey tamam, hazırız demeye kalmadan yine bir aksilik. Ne biçim şansımız var anlamıyorum ya. :( İnşallah önemli bir şeyi yoktur ve max 10 günde iyileşebilir.

lan tam dedik defans hattı düzeldii inş saktlık süresi uzun değildir. yoksa vay halimize sakatlıktan cıkacak mac formu tutacak sezon btti :D

insallah uzun sureli bir sakatlik degildir.

bu arada koraya firsat cikti. kendini gostermesi lazim.

buyuk ihtimal hakan balta solda oynayacagindan yabanci sinirindan dolayi, ortada koray, gokhan ve emre can kaliyor.

insallah koray oynar. emre canda yedegi olur.

F.Terim bencil bir adam. Oynatır çocuğu sakat sakat. Ben tüpçünün adamlarına güvenmiyorum.

milli takıma giden topcularımızı sakatlayıp gönderiyolar

bi de sakat sakat oynatırlarsa uzun süre verim alamayız semihden

oynatmasınlar göndersinler geri

Al işte. Hep bizi mi bulur arkadaş böyle şeyler. Geri yollasınlar bize, şimdi sırf İzlanda maçında oynatmak için oradaki doktorlar Terim'in emriyle saçma sapan kısa vadeli tedavi teknikleri uygularlar sonra 3 ay oynayamaz duruma gelir.

Allah belanizi versin lan, her defasinda ayni pislik.

Zaten bir boka yaradigi yok su maclarin, bari oyuncularimizi rahat birakin. Oynat iste Ersan ile Bekiri. Elleme Semihe.

Umarım yeniliriz milli maçlarda. Bunu Türk futbolunu umursadığım için söylüyorum. Tüpçü defolur gider belki eğer rezil olursak elemelerde

Simdi baktim, literaturde type 3A kas yirtiginin geri donme suresinin 15-18 gun oldugunu yaziyor. Bizim TFF Semih'i "iyilesirse" 1 hafta sonra oynatmaktan bahsediyor. Adami toptan sakatlamaya calisiyorlar ki bize kostek olsunlar resmen.

Milli maçta oynar devre arasına kadar sakatlanir.

ne zaman form bulsa sakatlanıyor harbi şanssız bu çocuk sezon başını bile kaçırdı umarım çabucak döner ona çok fazla ihtiyacımız var.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt