#26 Semih Kaya

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kaç kere pazara gitti ya :red: Pek gözükmedi ortalıklarda.Topla haşır neşır bi oyuncu değil.Oyunu rahatlatamıyor.Ched-Balta ikilisiyle arkadan çok iyi top çıkartabiliriz.

Allahım bu maçta bile semih e kötü oynadı diyen var sen bizi koru yarabbi bu kadar futboldan anlamayan taraftarımız olmamıştı bizim

cedju golü yaratmasa maçın adamıydı,müdahalelerini göremeyen adam gitsin Rayban taksın

Çok kolay çalım yedi bir kaç pozisyonda daha uzun sürede ayakta kalmalı özellikle teke tek pozisyonlarda. Bazı pozisyonlarda tam tersini yapıyor.

2 kere pazara gitti geldi :D Bu semih illa macta pazara gidecek :D Chelsea'de de Torres yollamisti bunu ama iyi oynadi semih reyiz :)

Çok ağır kalıyor hamlelerde. Ujfa varken yanında liderlik ediyordu, açıklarını kapatıyordu. O da olmayınca fazla göze batıyor. Dortmun altyapısından yetişmiş Koray var kadromuzda. Neden denemiyoruz arkadaş?

Biraz oldum havalarına girdi, çıkış yakaladığı 11-12 sezonunun üstüne koyamadı hiç. Halbuki hala kendisini geliştirebilecek yaşta, bunda biraz yabancı kontenjanının da katkısı var çoğu yerli futbolcuda aynı sıkıntı yaşanıyor.

Sıra Semih'e geldi şimdi de.

Yerliler bitsin 1-2 hatada Muslera ve Sneijder de nasibini alır.

tapatalk

cok temiz topcu

futbol harici hicbir konuyla gündeme gelmedi bugüne kadar

bozulmaz ins

cok temiz topcu

futbol harici hicbir konuyla gündeme gelmedi bugüne kadar

bozulmaz ins
Melo,Chedjou, Sneijder, Muslera ile takılsın, en azından dil kültür öğrenir.

Trabzon tayfası ile içli dışlı olmasın yeter.

Semih karakterli çocuk, ben hiç tereddüt duymuyorum bu konuda renktaş :)

I am the one who knocks!

I am the one who knocks!

valla renkdasım bazen diyorum ki avaba semihi mi kaptan yapsak

yakısır yani

ama sonra kötü örnekler geliyor aklıma

arda,selcukun halleri felan

valla renkdasım bazen diyorum ki avaba semihi mi kaptan yapsak

yakısır yani

ama sonra kötü örnekler geliyor aklıma

arda,selcukun halleri felan

Bence daha genc kaptanlik icin. Hem bizde garip bir olay var, pazubandi takan sapitiyor nedense.

Ama Semihe yakisir kaptanlik gercekten.

I am the one who knocks!

Cahil, dinamitçi, kültürsüz, küfürbaz, kavgacı Trabzon çetesiyle takılan kendini kaybediyor zaten.
Semih İstanbul çocuğu, koruması lazım bunu. O cahiller gibi kalitesiz bir adam değil. Aydınlığı, zekası yüzüne vuruyor zaten, bir Selçuk'un suratına bakışlarına bakın bir de Semih'in. Arada çok büyük bir zeka ve vizyon, görmüş geçirmişlik farkı var.

Semih büyük Galatasarayımızın içinde, aydın lisemizin ruhudur. Onun gibiler çoğalmalı. Tam bir beyefendi.

semih ilerde kaptanımız olacak inşallah gözümüz gibi bakmalıyız ona aslanım benim :k19:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt