#26 Semih Kaya

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
zamaninda bunu müdafaa etmek icin yazdigim siir icin 60-70 tane layk kapmistim..bugün aynisini yazsam 3 tane layk bile gelmez..oglum biraz gelistir lan artik kendini..

Son düzenleme:
Cünki ağır bir adam semih.

Hem kısa, hem ağır, top kullanmada üstün bir yanı da yok...Hiç kimse de toz kondurmaz...Bu sezon daha güçlü ve özgüvenli hali nedeniyle memnunum, yanlış anlaşılmasın ama hak ettiğinden fazla değer verildiği de bir gerçek...

Tamamen bir balon...O da 2011-12 sezonunun ekmeğini yiyenlerden.

4.yılı artık üst düzey,hala en ufak gelişme yok...Koray bundan kat be kat daha potansiyelli...

En azından biraz piyasası var,sene sonunda yabancı sınırı kalkar İtalya'ya satarız...

Tamamen bir balon...O da 2011-12 sezonunun ekmeğini yiyenlerden.

4.yılı artık üst düzey,hala en ufak gelişme yok...Koray bundan kat be kat daha potansiyelli...

En azından biraz piyasası var,sene sonunda yabancı sınırı kalkar İtalya'ya satarız...
Yav he he

tapatalk

Kötü oyuncu demiyorum ama GS ilk 11 oyuncusu kesinlikle değil. Bence Koray da Zan da daha iyi.

Rakip topa vuracağı zaman kabuğuna çekilmek yerine önüne atlasa daha iyi olacak.

Kırılgan bir orta saha,sağ bekte ofansif sol kanat futbolcusu ve sol bekte yeni transfer edilmiş henüz takımla 2. maçına çıkmış ofansif bek bir adam.Semih'e suç bulan adamın Galatasaraylılığından şüphe duyarım ben Allah aşkına yapmayın etmeyin.Bugün at gibi de oynamıştır takımın sıkıntısı gol atamamak defans çaresizçe paldır küldür takımı ileri çıkartmak istiyo ama top tutamıyoruz ileride bu adamlar Chedjou'yla beraber ellerinden geleni yapıyorlar.Semih ve Chedjou'ya suç bulan adamların harbi harbi Galatasaraylılığından şüphe duyarım.

bugün pek iyi degildi ama chedjouda yapcagini yapti orda topu kesmesi lazim.
lan bunlar övülmeye gelmiyor haftalardir iyi onyuyor dendi chedjou sicti bugünyine
sadece semih degil stoperler faciaydi bugün.

Bütün oyuncular okadar kötü ise, bu takim neden bukadar basarili oldu diye soruyor insan...

Kaleciden başka vasatı bulabilen mevkii olarak stoperlerimizi söyleyebilirim, diğer hatlar tam anlamıyla dökülüyor maalesef...Bu kadar kolay çalım yiyen bir stoper ikilisini elit kulüplerde göremezsiniz...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt