#26 Semih Kaya

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
tarafsız olarak
son zamanlarda biraz sorumsuz ve havalı oynuyor eskiye göre iyice yavaşladı

kalp gözüyle
süpersin koçum avrupada ilk 5 e girersin

Bunu kimse almaz saçma sapan konuşmayın. Yaşı daha 23 fakat 40lık gibi hantal, acayip kolay çalım yiyor, adam kaçırıyor. Ayağı rezalet. Pas vermek, top sürmek, teknik sıfır. Ujfalusi reyiz açıklarını kapatıyordu ancak Chedjou ile çok riskli. Arsenal maçında gördünüz halimizi. Gelen topları da uzaklaştırmak yerine rakibe volelik pozisyon hazırlamaktan ne zaman vazgeçecek merak ediyorum. Zan daha iyi bence hatta Koray denenmeli.

Yaptığı hatalar golle sonuçlanmadığı için belki kimse Semih'ten bahsetmiyor ama şuana kadar çok vasat bir oyun sergiliyor. Çok kolay çalım yiyor. Ayağı çok kötü, ne pas atabiliyor ne de top sürebiliyor. Yerine Gökhan Zan veya Hakan denenmeli bence.

2011den beri gelistirmiyor kendi oyununu, ne yazikki...

Normal seviyesinde oynuyor. Yetersiz.

Normal seviyesinde oynuyor. Yetersiz.

o zaman tüm yerlileri takimdan kov istersen.

Semih bu takimdaki nadir iyi yerli oyunculardan birisi.

Adam kendisini gelistirmek için çaba gösterdi ve gösteriyor, ama bizim entelektüel taraftara göre her defansci her zaman iyi maç oynamazsa yetersiz tabii

Başlığı bir rahat bırakın da bu adamı da kaçırmayalım.

İsterse yerine Maldini gelsin, alt yapıdan yetişen, beyefendi, karakterli, belirli bir standardın üzerinde her isme olduğu gibi Semih Kaya'yı hiç bir şartta kaybetmemiz gerektiğini düşünüyorum.

Lütfen yerli düşmanlığı yapmayalım.

Başlığı bir rahat bırakın da bu adamı da kaçırmayalım.

İsterse yerine Maldini gelsin, alt yapıdan yetişen, beyefendi, karakterli, belirli bir standardın üzerinde her isme olduğu gibi Semih Kaya'yı hiç bir şartta kaybetmemiz gerektiğini düşünüyorum.

Lütfen yerli düşmanlığı yapmayalım.
Yabancı düşmanımısın birader?

tüm yerlilere sahip çikalim demedim renktash, fakat 1 yerli oyuncuya sahip çikmak seni hemen yabanci düsmani mi yapiyor?

Hak eden yerli oyuncuya sahip çikmak o kadar kötü birsey mi?

Yerlilere sahip çıkarsan tepene binerler renkdaş,satalım gitsin derim 3'e 5'e bakmadan

Semih şu anda bile Türkiye'nin en iyi yerli stoperi. Ve henüz 23 yaşında. 27-28 yaşına gelince çok daha sağlam, tecrübeli, kolay kolay hata yapmayan bir stoper olacak. Unutmayın ki, kalecilerin ve stoperlerin yaşlandıkça performansları daha da artıyor.

Daha sert daha acimasiz olmali, daha da iyi olmaya bakmali. CL maclarinda yine problem yasatabilir bize.. Ama genc oldugu icin sabirla bekliyoruz.

Bülent 30 yaşindan sonra futbolcu oldu semihin önünde daha uzun yıllar var daha iyi olcagina inanıyorum.

Yabancı sınırı kalksada 11 oynamalı.Her takımın bayrak adamı vardır bizimde semih örneğin realde casillas,barçada en az 3-4 oyuncu,italyada totti,abbiati,zanetti,maldini v.s ingilterede gerrard,giggs,scholes v.s yani 10 isimde yabancı olabilir ama takımda mutlaka öz evlat olmalı bu isimde semihdir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt