#26 Semih Kaya

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Daha sert olsa tadindan yenmez.Defansin biraz hafiften pislik olani makbuldur,Semih cok efendi.

PTT 1.ligde 3 maça çıksın kimse bu adam GS da mı oynamıs demez. Varlığından bile haberdar olmazlar...

Yetersiz dedik diye bir önceki sayfada geyik çevirdi çok bilmişler. Alın dünya çapında stoper. İyisin aslansın dedikçe iyi olacak sanıyor bu kafa yapısındakiler. Eğer öyle oldaydı dünyanın en iyi topçuları Trden çıkardı.

Sınır olmasa yedek olamaz dediğimiz de konuşuyolardı.Bu adam Galatasarayın stoperi olamaz..

Kötü bir stoper. Sag bek denenmesini daha önce tartistik burda. Millet gerçekleri görmek istemiyorki. Adamin daha ceza sahasindan kafa topu çikardigini görmedik. Kötü pozisyon aliyor. Rakibe basip topu kapamiyor. Stoperlik vasiflari zayif. ama iste yerli fetisistleri herifleri vazgeçilmez noktaya getiriyor.

Yok kulübün çocuğu yok altyapı çocuğu yok onun çocuğu bunun çocuğu ! ne diyorsunuz siz ya düşkünler yuvasımı burası ! kötü ulan işte kötü değil berbat lan ne saçmalıyorsunuz

Ne yapmış Semih ya... Yerine Ramos'u koysan bir şey yapamaz şu maçta stoperlere laf etmek saçmalıktan başka bir şey değil.

Sahada en günahsız iki adam Chedjou ve Semih'tir.

Semih ne yaptı ben göremedim.

Yoksa şurdan sırayla saydırayım diyerekten başlayan seansta arada mı kaynadı?

Ne yapmış Semih ya... Yerine Ramos'u koysan bir şey yapamaz şu maçta stoperlere laf etmek saçmalıktan başka bir şey değil.

Sahada en günahsız iki adam Chedjou ve Semih'tir.

Ne alakası var çıldırtma insanları....Birinci gol onun hatası %100 , Mikiteryan'ın kaçırdığı pozisyonda da adamını kaçırdı Allah'tan gol olmadı...

Berbat stoper.1 tane dikine pası yok...Dalga geçilen Balta bu çapsızdan en az 3 gömlek daha iyi stoper...

Yetersiz , tek özelliği yerli olması ,
sınır olmasa olup olabileceği en fazla 18 'e zaman zaman giren adam olmak olurdu !
Hangi özelliğiyle stoper yapmışlar bunu zamanında o ayrı bir konu ,

Bwhahah siz de ayri bir zihniyetsiniz.

Adam dünyanin en hizli oyuncuyu savunmali (Aube), daha ne beklediniz?
Takim rezil se o ne yapsin?

Ne alakası var çıldırtma insanları....Birinci gol onun hatası %100 , Mikiteryan'ın kaçırdığı pozisyonda da adamını kaçırdı Allah'tan gol olmadı...

Berbat stoper.1 tane dikine pası yok...Dalga geçilen Balta bu çapsızdan en az 3 gömlek daha iyi stoper...

Çıldırırsan çıldır

Orta saha ve bek diye bir şey yok takımda Mkhitaryan pas atarken Semih ona mı bassın adamını mı marke etsin Telles'in açığını mı kapatsın?

Chedjou ve Semih'e gelene kadar ne oluyor onu bir görün önce.

Takım rezilse o ne yapsınmış. Ne kadar basit ya. Bir dahaki maça beni koysunlar stopere. Beni de savunur bu kafalar. Takım kötü murat ne yapsın. Böyle böyle yolumu bulurum ben de.

Semih in Bırak GS ı anadoluda bile yetersiz bir stoper oldugunu söylüyoruz sadece bir maçla karar vermiyoruz.

Defansda belli başlı özellikler ararsın.

Hava topuna hakimdir rakibe topu indirtmez . Semihin böyle bir özelliği var mı ? gelen vuruyor giden vuruyor.Daha 1 tane kornerden ne defansda top çıkardıgını nede hucumda gol attıgını görmedim 3-4 senedir

Kademesine bakarsın. Semihin kademesi oyun bilgisi rezalet . top nerede semih orada yanında biri varmıs arkasında biri varmış kafayı çevirip bakdıgını görmedim...

Topu oyuna iyi sokar.... Söylemeye bile gerek yok..

bir oyuncuda bunların 3 üde mükemmel olması nadirdir. Zaten öyle adam Barcelona da Real de oynar.
Sen bakarsın 1 i kötü olsa bile diğer 2 si çok çok iyidir.

Bizimkinde her özelliği vasat kardeşim.
Atomu yeniden bulmuyorz görüyoruz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt