- 2 Temmuz 2011
- 138.475
- 59.099
- 5.488
koraya yazık ediyoz
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Her konuda muhalefetsin ve yanlis düsünüyorsun.Futboldan anlamayanlar yine bu konuyu doldurdular.
Renktaslar bi rakibin futbol stiline bakin: adamlar en az 4-5 kisiyle bizim ceza sahamiza geliyorlar öylece gol atiyorlar. Semih ne yapsin? O kadar pace li oyunculari var ki sürekli 2-3 oyuncu savunmaliydi Ched ve Muslerayla en zor iş onlara düştü.
Aubameyang'in ilk golünde orta veren oyuncu da Semihle suçlu
Ramos'un attigi gol da Semih hem Gündogan'i, hem Ramos'u NASIL defans etsin?
Zaten çöplük değil miydi?prandelli bunu da bitirdi helal olsun. bu prandelli bikaç aya takımı çöplüğe çevirir haberiniz olsun.
Her konuda muhalefetsin ve yanlis düsünüyorsun.
Aradan yirtacagini zannediyorsun ama senin kadar kademe hatasi yapan oyundan dusen bir defans oyuncusu olmaz olsun ....
Her seferinde rakip seni kosarak geciyor ya sacma sapan cekerek dusuruyon , yada kafani öne egerek dengeni bozarak rakibin ustune dusuyon ..
Arkana atilan her top gol tehlikesi ..
Hasan Sas :
Ben Semih'e maçlara çıkmadan önce, 10 kişi kötü olsa bile, sen takımın en iyisi olmalısın diye uyarırdım. Arsenal maçına bakın, hep Semih'in arkasına atılan toplar. Oyundan düşüyor. Bülent Korkmaz çok mu büyük oyuncuydu. Hayır, ama oyundan düşmüyor
GS tarihinin en berbat stoperi .
Süper lig tarihindede ilk 10 a gözü kapalı girer.
La 1 tane hava topu indir ya ademden bile kafa topu alamıosun...
Sahada dnegesiz deli dana gibi bi oyana bi bu yana..
ilk golde ortada pozisyon yok gidiosun kaleciye dönüosun baskı yedirtiosun..
Kasımpaşa da mıydı nerdeydi kartal mıydı 2.ligde bile yedekdeyken seni alıp gs da ilk 11 koyan zatın ben .. ne diyeyim sana kızmıyorum sonuçda çapın bu !
GS tarihinin en berbat stoperi .
!
Şu yorum komediden ve futbol cahilliğinden başka bir şey değil kusura bakma.
Eleştirmek ayrı bir şey sövmek ayrı bir şey.
Lig tarihinin en kötü 10 stoperinden biriymiş. Yani artniyetlisin, açık ve net.
Saçmalama.
Bu takim Cris, Meira gibiler gördü sen gelmissin adami amatör ilan ediyorsun resmen.