#26 Semih Kaya

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Futboldan anlamayanlar yine bu konuyu doldurdular.

Renktaslar bi rakibin futbol stiline bakin: adamlar en az 4-5 kisiyle bizim ceza sahamiza geliyorlar öylece gol atiyorlar. Semih ne yapsin? O kadar pace li oyunculari var ki sürekli 2-3 oyuncu savunmaliydi Ched ve Muslerayla en zor iş onlara düştü.

Aubameyang'in ilk golünde orta veren oyuncu da Semihle suçlu

Ramos'un attigi gol da Semih hem Gündogan'i, hem Ramos'u NASIL defans etsin?
Her konuda muhalefetsin ve yanlis düsünüyorsun.

Bence takımda formayı ençok hakedenlerden..Abileri rakip arkasında saklanırken canını dişine takıp oynuyo

Semih ten bi yol olmaz kimse kusura bakmasın ama iki adım atıp topu yanındakine vermekten öteye gidemedi koca bir 0

Aradan yirtacagini zannediyorsun ama senin kadar kademe hatasi yapan oyundan dusen bir defans oyuncusu olmaz olsun ....

Her seferinde rakip seni kosarak geciyor ya sacma sapan cekerek dusuruyon , yada kafani öne egerek dengeni bozarak rakibin ustune dusuyon ..

Arkana atilan her top gol tehlikesi ...

Hasan Sas :
Ben Semih'e maçlara çıkmadan önce, 10 kişi kötü olsa bile, sen takımın en iyisi olmalısın diye uyarırdım. Arsenal maçına bakın, hep Semih'in arkasına atılan toplar. Oyundan düşüyor. Bülent Korkmaz çok mu büyük oyuncuydu. Hayır, ama oyundan düşmüyor

Bugün sakatlığına rağmen çok iyi oynadı.

Olmasaydı 2-3 gol yerdik rahat.

Aradan yirtacagini zannediyorsun ama senin kadar kademe hatasi yapan oyundan dusen bir defans oyuncusu olmaz olsun ....

Her seferinde rakip seni kosarak geciyor ya sacma sapan cekerek dusuruyon , yada kafani öne egerek dengeni bozarak rakibin ustune dusuyon ..

Arkana atilan her top gol tehlikesi ..

Hasan Sas :
Ben Semih'e maçlara çıkmadan önce, 10 kişi kötü olsa bile, sen takımın en iyisi olmalısın diye uyarırdım. Arsenal maçına bakın, hep Semih'in arkasına atılan toplar. Oyundan düşüyor. Bülent Korkmaz çok mu büyük oyuncuydu. Hayır, ama oyundan düşmüyor

Süper tespit...

GS tarihinin en berbat stoperi .

Süper lig tarihindede ilk 10 a gözü kapalı girer.

La 1 tane hava topu indir ya ademden bile kafa topu alamıosun...

Sahada dnegesiz deli dana gibi bi oyana bi bu yana..

ilk golde ortada pozisyon yok gidiosun kaleciye dönüosun baskı yedirtiosun..

Kasımpaşa da mıydı nerdeydi kartal mıydı 2.ligde bile yedekdeyken seni alıp gs da ilk 11 koyan zatın ben .. ne diyeyim sana kızmıyorum sonuçda çapın bu !

kasımpaşadan yediğimiz ilk golde top ona geldi uzaklaştıramayıp kaleciye döndü. kaleciden top yine kendisine geldi. yine ayağına filan dolaştırıp kaleciye geri döndü. sonra muslera iyi uzaklaştıramayıp golle sonuçlandı.

semih iyi hoşta top tekniği iyi değil. panikliyor zaman zaman.

GS tarihinin en berbat stoperi .

Süper lig tarihindede ilk 10 a gözü kapalı girer.

La 1 tane hava topu indir ya ademden bile kafa topu alamıosun...

Sahada dnegesiz deli dana gibi bi oyana bi bu yana..

ilk golde ortada pozisyon yok gidiosun kaleciye dönüosun baskı yedirtiosun..

Kasımpaşa da mıydı nerdeydi kartal mıydı 2.ligde bile yedekdeyken seni alıp gs da ilk 11 koyan zatın ben .. ne diyeyim sana kızmıyorum sonuçda çapın bu !

Şu yorum komediden ve futbol cahilliğinden başka bir şey değil kusura bakma.

Eleştirmek ayrı bir şey sövmek ayrı bir şey.

Lig tarihinin en kötü 10 stoperinden biriymiş. Yani artniyetlisin, açık ve net.

Rezil bir stoper. Yerine Koray oynamalı. Semih maça tam konsantre olamıyor maçtan kopuyor boş boş geziyor bazen. Hava toplarında da iyi değil. Çok soğukkanlı olduğunu da söyleyemem zaten top ona geldiği zaman baskı olunca çok panik yapıyor. Taca atsa neyse hadi ama gidiyor Muslera'ya pas veriyor kaldı ki Muslera da aldığı bu geri paslarda çok hata yapıyor bunu son 2 senedir çokca gördük.

Yediğimiz golde bayağı hatalı Muslera'ya öyle soluna pas mı verilir?

aslan parcasini cok seviyorum ve gercekten daha iyi olacagina inaniyorum!!
ama kafa toplarina cikamiyor kereta.ördek gibi sagina soluna bakmadan yolluyor topu..
semih ligin malesef acik ara en kötü hava hakimiyetine sahip olan stoperidir..
tabi total de yerden yere vuracak kadar da kötü degil!!

Son düzenleme:
Şu yorum komediden ve futbol cahilliğinden başka bir şey değil kusura bakma.

Eleştirmek ayrı bir şey sövmek ayrı bir şey.

Lig tarihinin en kötü 10 stoperinden biriymiş. Yani artniyetlisin, açık ve net.

kimin futbol cahili oldugu belli..

söylesene bana semihin 1 tane iyi olduğu konu ?

Hava topu indirebiliyor mu ? Semihin 1 tane köşe vurusunda topa kafa vurabildiğini gördün mü ? ne bizim kalede ne rakip kalede ?

Semih güçlümü ? 1*1 lerde ayakda semih mi kalıyor rakip mi ?

Semih topu oyuna sokabiliyor mu ?

1.golde pozisyon nasıl olusdu seyret.

adamın 1 tane vasatın üstü özelliği yok neyin peşindesiniz neyin duygusallıgı bu.

chedjou ya giydirirken herkes aslan kesiliyor iş semihe gelince kuzusunuz mübarek..

ben semihe sadece bu yıl kötü demiyorum semih geldiğinden beri kötü.

milli takımda yaptıgı hataları gs da yaptıgı hataları artık ezberledik !

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt