#26 Semih Kaya

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
kimin futbol cahili oldugu belli..

söylesene bana semihin 1 tane iyi olduğu konu ?

Hava topu indirebiliyor mu ? Semihin 1 tane köşe vurusunda topa kafa vurabildiğini gördün mü ? ne bizim kalede ne rakip kalede ?

Semih güçlümü ? 1*1 lerde ayakda semih mi kalıyor rakip mi ?

Semih topu oyuna sokabiliyor mu ?

1.golde pozisyon nasıl olusdu seyret.

adamın 1 tane vasatın üstü özelliği yok neyin peşindesiniz neyin duygusallıgı bu.

chedjou ya giydirirken herkes aslan kesiliyor iş semihe gelince kuzusunuz mübarek..

ben semihe sadece bu yıl kötü demiyorum semih geldiğinden beri kötü.

milli takımda yaptıgı hataları gs da yaptıgı hataları artık ezberledik !

Ne diyon sen ya ? Tamam bu sene kotu oynuyor bizde goruyoruz.Ama lig tarihinin en kotu stoperlerinden ne demek ? Takimdaki en iyi ikinci stoper ligtede en iyi 7. Stoper olarak gozume carpiyor.Ha Gs icin yeterli mi tabikide degil

bu adamı basit oynuyor diye çok seviyorum son zamanlarda gereksiz riskli paslar atıyor.

Cris geldiğinde kaç yasındaydı ?

Cris in sen gençken lyonda maçlarını seyrettin mi ?

34 yasındaki cris ile semihi mi kıyaslıyorsun . Cris cris ken kıyasla..

Semih, GS tarihin en kötü defansci dedin.

Bende ondan beter defanscilar, Cris gibi birisini, söyledim.

Yasla alakasi yok, kaliteyle alakali.

Semih o kadar özel stoper olmamasina ragmen senin dedigin kadar kötü oyuncu degil.

Takim vasat olduguna göre onun yapacagi birsey yok. Bu takimda Selçuk ile Burak kadar kötü oyuncular varken Semihi elestirmeniz saçma buluyorum, onu GSin en kötü defansci ilan etmek ise daha saçma buluyorum.

Semih, GS tarihin en kötü defansci dedin.

Bende ondan beter defanscilar, Cris gibi birisini, söyledim.

Yasla alakasi yok, kaliteyle alakali.

Semih o kadar özel stoper olmamasina ragmen senin dedigin kadar kötü oyuncu degil.

Takim vasat olduguna göre onun yapacagi birsey yok. Bu takimda Selçuk ile Burak kadar kötü oyuncular varken Semihi elestirmeniz saçma buluyorum, onu GSin en kötü defansci ilan etmek ise daha saçma buluyorum.

saçma bulmana bişi diyemem görüşündür.

Buda benim görüşüm.

arkasina atilan her top gol , kafa balon gibi , pas aliyor kaleciye vermekten baska bir sey dusunemiyor

Günden güne daha da geriliyor.

Takıma genç,yerli diye en çok zarar veren oyuncumuz. Defansta olması gereken hiçbir özelliği yok.adam markajı sıfır,sezgisi sıfır,adam rahatsız etme sıfırdan da kötü. Pardon genç semihti,kral olacaktı.

" evladımız " kontenjanından emekli olacaktır muhtemelen ama geçen seneden beri istikrarlı şekilde ibresi aşağıya doğru !

Bazen çok acemice hatalar yapıyor yaşı ilerledikçe ilerleme kaydedeceğine aynen devam ediyor benzer hataları yapmaya, biz hakikaten beceremiyoruz futbolcu yetiştirmeyi.

Son düzenleme:
tehlikeyi savuşturmak için ceza sahamız içine doğru hamle yapması çok başarılıydı

türk stoperler tehlikeli durumlarda topu taça atmayı ne zaman öğrenecekler merakla bekliyorum

Gesendet von meinem HTC One_M8

sağlak kalecinin soluna atmakta nedir semih

her maç yapıyo bunu bugün pahalıya patladı işte

Koray'In kumasi daha iyi gibi... Yabanci siniri serbest olsa Semih oynamaz bu takimda.

Türk stoperi iste
Tek elde tutulur yerli bu deniyordu buda rezil aslinda
Yerliler cok yetersiz

yıllardır söylüyorum , 1.82 boyunda ,yer tutması falan olmayan stoper olurmu diye.. olmaz kardeşim olmaz semihden stoper olmaz..

Arkasında dursa gol olmayacak belki faul bile alacağı pozisyonda gol oldu ,
geçen seneden beridir anlatamadık , bakalım bu kaç sene klüp çocuğu etiketiyle kalacak ,
geçen sene kendisine ezik dediğim için ceza almıştım halbuki bu tamamen oyununa dönük bir eleştiri idi , ve hala daha aynı noktadayım ben bunun kadar rakibi höt dedimi tırsan EZİK bir stoper hatta furbolcu görmedim !

Bugünkü iyi futbolunu golle taçlandırdı. Aynen devam alt yapı aslanı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt