#26 Semih Kaya

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bildigin kötü bir stoper. Yaninda bunun biraz daha tecrübeli ve siyah tenli olani var. Ikisi beraber her maç felakete dönüyor artik.

Ben bunu hep söylüyorum da noluyor abi ? Koray bundan net 2 gömlek daha iyi stoper...Taraftar daha yeni anlıyor ama takımın savunmasının çökmesinde en önemli etken ,tam bir saatli bomba...

Berbat falan. Ben de cok eleştirdim hatta birkaç sayfa önce sitemkâr bi mesajım da var.

Ama bu çocukta cidden potansiyel var. Salakligi kendisinin farkında olmaması. Ujfa ile iyiydi, geliştiriyordu kendisini vs vs, o gitti durdu. E madem kimseden birşey ogrenemiyon, kendini gelistirsene. Çok mu zor? Ac video seyret, Kompany, Ramos, Hummels falan seyret. %100 eminim ki boyle bi uğraşı yok. Neden olsun ki? Galatasaray'da oynuyor, parası yatıyor.

İnşallah aklın başına gelir. Gitmesini istemem ama akli başına gelmeyecekse de gitsin

N5

Türk Milli takımının DK gidememesinin ana sebeplerinden biri. 3 senedir kafa toplarını ve fiziğini geliştiremedi.

artık korayı görme vaktidir..hala topçu olacak diye beklemenin bi yararı yok..ilk çıktığında nasıl aynı kendini bi adım bile geliştiremedi..

Berbat falan. Ben de cok eleştirdim hatta birkaç sayfa önce sitemkâr bi mesajım da var.

Ama bu çocukta cidden potansiyel var. Salakligi kendisinin farkında olmaması. Ujfa ile iyiydi, geliştiriyordu kendisini vs vs, o gitti durdu. E madem kimseden birşey ogrenemiyon, kendini gelistirsene. Çok mu zor? Ac video seyret, Kompany, Ramos, Hummels falan seyret. %100 eminim ki boyle bi uğraşı yok. Neden olsun ki? Galatasaray'da oynuyor, parası yatıyor.

İnşallah aklın başına gelir. Gitmesini istemem ama akli başına gelmeyecekse de gitsin

N5
Kasımpaşalı Yalçın'da ışık var bunda yok rdaş

Bos zamanlarinda koyde aile ziyaretine verdigin onem kadar, biraz da youtube da Kompany, Ramos, PEpe nin videolarini izle bari, belki birseyler kaparsin onlardan. Ama nerdeeee..

Tam anlamıyla yıkımsın Semih..Gram geliştiremedin kendini amaatör topçulardan farkın ne?

B1oMruqCYAAZxfD.jpg:large

Semih fiziksel anlamda kendisini iyi gelistirdi ama Selçuk abisini fazla örnek almis, futbol'a önem vermiyor gibime geliyor bu türlü basit hatalar Galatasaray gibi büyük Kulüp yapilmaz.

Ben bunu hep söylüyorum da noluyor abi ? Koray bundan net 2 gömlek daha iyi stoper...Taraftar daha yeni anlıyor ama takımın savunmasının çökmesinde en önemli etken ,tam bir saatli bomba...

Bu yeni yönetimin yapacagi is degil bunlar. Semih in belki yetenegi vardi. Belki iyi islenmedi. Mamasi bolca verilip yatmaya alistirildi. Burak&selçuk abilerini örnek aliyordur.

3 sene önceki kapasitesi neyse, hala aynı. Bir insan hiç mi kendini geliştirmez?

Yazıklar olsun..

Abartmıyorum 2.ligden filan oyuncu getirsek savunmaya bundan daha iyi oynar.Bu kadar uyuz bir oyuncu görmedim ben daha önce.Üstüne birde uğursuz.

Emre Can ve Korayi kazanmak lazim Semih den olmayacak

~tap

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt