#26 Semih Kaya

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Luiz Adriano gibi fizik olarak pekte güçlü olmayan biri ile girdiği her ikili mücadelede yerdeydi.

semihKaya_ts_111211.jpg

koray-g-nter3.jpg

Vucut farkina bakin ... + Koray'in yaptigi calismalara .. utan lan semih utan .. azicik calis kendini gelistir vucut yap protein shake takil .. Fitness yap

Watch Koray Gunter building up his leg muscles - YouTube

Neden her Türk Futbolcusu geriye giderin büyük bir kanıtıdır Semih Kaya eskiden Kaya gibiydi.Şimdi ise un ufak edilebilecek bir kaya taklidi. Koray Günter'in üzerine titremeliyiz.

Bu ülkede Semih'in öğrenmesi gereken işlerden en önemlisi takım tepetaklaksa sende koyverip bırakacaksın-sende gidip rakibin arkasına saklanıp gol yenilcek pozisyondan kaçıcaksın abilerin gibi-sakatım diyeceksin gerektiğinde bunları yaptığın vakit başarılısındır Türkiye'de muhakkak senden başka suçun hepsinin üstüne atılacak adam bulunacaktır,,bunu da hiçbir zamanda öğrenemiyecek bi yüreğin olduğunu biliyorum.

Ne yani şimdi zaten artık iyice dibe battığı dortmund maçından sonra sakat denmedimi merak etmeyin o sizden daha iyi biliyor o işleri.Zaten suya sabuna dokunmadan öyle sadece cismen sahada hangi topu kesiyor hangi adamı tutuyor hangi hava topunu alıyor hangi kademeye giriyor ben çok merak ediyorum.Kişiliği üzerinden savunma yapmayın lütfen.Her konuda gerçekten çok zayıf sahip olması gereken meziyetler var ama hiç birine sahip değil.

10 m euro gibi bir teklif gelecekse direk satılıp o para ile Ozan Tufan alınmalı. Ozan stoper degil tabi ama muhakkak kazanılması, daha doğrusu fb'ye kaptırılmaması gereken büyük potansiyel.

Stoperede U.Demirok alınır.

Avrupada tecrübe kazanmasi lazim, şike liginde birsey ögrenemez.

Premier League veya Serie A iyi olur.

Son düzenleme:
"Semih oyundan düşüyor"
Semih Kaya ile ilgili çarpıcı bir değerlendirme yapan eski G.Saraylı, "Ben Semih'e maçlara çıkmadan önce, 10 kişi kötü olsa bile, sen takımın en iyisi olmalısın diye uyarırdım. Arsenal maçına bakın, hep Semih'in arkasına atılan toplar. Oyundan düşüyor. Bülent Korkmaz çok mu büyük oyuncuydu. Hayır, ama oyundan düşmüyor. Ujfalusi müthiş bir oyuncuydu. Ben daha önce böyle bilmiyordum. Semih'in bugüne gelmesinin en büyük sebebi Ujfalusi'ydi" şeklinde yorum yaptı.

NOOKTAA

10m euro az, 20m eurodan aşağı satılmamalı.

yok 100

Gesendet von meinem LG-D802 mit Tapatalk

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt