#26 Semih Kaya

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Celimsiz, vasat bir stoper. Rakip defansta herkes böyle bir kek oyuncu ister. Öyle biri iste Semih. Türk futbolcusu bu..

Vasat cidden. Gitsin atletico'ya mı artık, Inter midir orda denesin şansını. Bizde olmuyor deli ediyor Semih artık

bu semihde ne sezi var ne baska bisey birkere olsun olmasi gerektigi yerde degil koca 45 dakika bir mudahalesi yok hep rakibin arkasinda sadece bakiyor her pozisyonda yazik buna verilen paraya

koray günter in üstüne düşülmeli artık semih kesik yemesi lazım ama prandelli denen zat sürekli aynı 11 çıkıyor

bunda degil suc bunu oynatanda kabahat

Koray Günter > Semih Kaya

İyi niyetinden şüphemiz yok ancak olmuyor be Semih , Avrupa'dan talibin varsa durma git , hem sen kazan hem biz kazanalım.

Bu adam stoperse bende bişey bilmiyorum.ne pozisyon alma ne hava topu ne kesicilik ne markaj hiç bişey olmaz mı bi adamda.Koray-Gökhan kesinlikle bu adamdan daha iyi oyuncular.Yeter artık olmuyor işte oynatılmasın.

Hele şükür artık millet gözünü açmaya başlıyor.
Semih girdi gireli şu takıma gerek çevremde gerekse forumlarda hep kavga ettim
Bu adam defans mefans değil 5 para etmez bütün hatalarda bu var diye

herkes bizim çocugumuz aslan parçası özverili oynuyor semih bir tane ddiyorlar

soruyorum bir defansda olması gereken bir tane özlliğini söyleyin semihde olan

kimseden çıt yok...

şükür ki millet gözünü açıyor

Bir kaç maç bek olarak oynatsin. Ben bu karari çok elestirdim ama sonuçta gayet efektik oynamisti o dönem - Trabzona karsi 2 assist bile vardi onun. Semih bu gidisle kendi özgüvenini kirar.

Bunun problemini ingiliz spikere cok guzel anlatti

Anlamsiz yerlerde rakibin ustune cokecek, mesela yan tarafta neden adam uzerine cokup faul aliyorsun? Rakip sadece koseye gidebilecek zaten sen ne diye adama pozisyon veriyon? Birak gitsin koseye birsey yapamicakki zaten.

Ulan ! maçın içine eden ortalıkta alık gibi dolaşan adamı maçın iyi oynayanı ile kıyaslayıp ondan iyi dersen sana millet kıçıyla güler normalde diyorum ama millet şimdi sinirli onun yerine sana söver diyorum kapiş ?

kapis falan degil aptal aptal cvplar verme, bisey diyeceksen duzgun soyle yoksa yuru git

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt