Gorkem Yildirim
10 Numara!
- 20 Haziran 2010
- 13.259
- 446
- 1.548
bir calim yedii aman allahim resmen beyni felc gecirmistir rezil kepaze sarisin
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Özürlümüsün,beyimsizmisi,Ahmakmısın? madem anlamıyorsan neyine güverek cevab yazıyorsun,sus şimdi uzaa !
Bu adamda gram akıl varsa Avrupa'ya gitmek ister.
Eğer giderse level atlar ama gitmezse bundan daha yukarıya çıkamaz
Buna stoper diyenlerin beyninde bir gram bilgi yok. Kusura bakmayin kendi kardesim olsaniz ayni lafi soylerdim.
Semih in oynayacagi takim KArabukspor seviyesinde olmali. Bizim oyuncumuz degil net..
Gercekten ironi yapmiyorsan sunu bana iza edersen sevinirim.alakasiz, su siralar kotu oynayabilir ama Galatasarayda cikardigi 50nin uzerinde mac var. Chedjounun maximum 10 (o da attigi goller sayesindedir) ama ona toz kondurmuyorsun. Chedjoudan kat be kat iyi stoper
tutarli olmakta fayda gorelim
Gercekten ironi yapmiyorsan sunu bana iza edersen sevinirim.
Semih in hangi kalitesi/ozelligi onu stoper mevkisinde iyi kiliyor, en azindan bizim icin ? Sertligi mi? Taktiksel bilgisi mi ? Pozisyon bilgisi mi? Kademe anlayisi ? Zamaninda top calmasi mi? Rakibi faulsuz durdurmasi mi? Kava hakimiyeti mi?
Allah Askina bunu bana anlat, ve beni ikna et, daha Semih e laf edersem adam degilim..
Semih'in en kotu ozelligi kafa toplari onda da Chejdou'dan falan iyi. Kisa ve cok hizli olmamasina ragmen sertligi yeterli seviyede, acik alanda kolay calim yemiyor bazi Kamerulu adi A ile baslayan stoperler aksine, pozisyon bilgisi gayet yeterli ona laf edemezsin heralde, rakibi karsilamasinda da sikinti yok, su siralarda kotu oynuyor ama iyi oynadiginda su laf ettigin kategorilerin hicbiri icin laf edemezsin kendisine. Gelelim adamin Chedjou'ya, surekli adam kacirmak, calim yemek, kafa toplarinin hepsini rakibe vermek, sacma fauller yapmak (bugun de az daha peno yapiyodu) bunun gibi bir suru eksigi var, hatta gecen sene takimin iyi oynadigi maclarda bile Chedjou surekli hata yapiyordu, bu sene de yapiyor ama ne hikmetse Semihe sarmis durumda taraftar. Semihin iyi stoper olduguna dair elimizde kanit cok, 3 sene gayet iyi oynadi adam ama Chedjounun iyi stoper olduguna dair herhangi bir kanit goremiyorum ortada, on liberoda denenmeli bence ama stoper ozelliklerini konusuyosak Chedjouyu savunan birinin Semihe bi suru ozellik listeleyip laf cakmaya calismasi gercekten olacak sey degil
Su orta saha problemi varken suna katiliyorum, Chedjou on libero da denenmeli, cunku Melo da eski MElo degil. Selcuk u anlatmaya gerek yok zaten.
Evet Chedjou zaman zaman dangalakca seyler yapiyor, hani olm yapma penalti olabilir dedirtecek sekilde. Bazen oyuncusunu kaciriyor, ozellikle hizli ve cevik forvetlerde.
Bana kalirsa sertligi, hava hakimiyeti Semih den cok daha iyi durumda.
Semih in en buyuk problemi, hala acemi ve bu 4 sene sonunda kabul edilemez. Her mucadele yere dusuyor, bunu bana anlatamazsin. Bir stoper habire yere dusmez sahte faul almak icin, hava hakimiyeti zaten yok Semih de. Bu boyu la alakali degil, sicrayamiyor ve dengeli degil. Gereksiz yerlerde sacma hamleleri var, korner bayraginda adamin ustune atlar, kaleden 30 metre uzakta gereksiz yere hareket yapip rakibe serbest vurus kazandirir.
Normal sartlarda, 20 yasinda Galatasaray da ilk 11 de oynayan bir oyuncu, 24 yasinda artik hazir olmali her haliyle. Ama Semih hazir degil, bu formsuzluk la alakasi yok.
Semih bizde 2 sene iyi oynadi, o da stoper olmadigi icin genc bir cocugu gorunce taraftarin gozu boyandi, simdi millet dogru durust stoper gorunce CL de Semih in boyasi ortaya cikti. Malesef yetersiz. Chedjou cok iyi demiyorum ama Semih mi Chedjou mu dersen ben yine Chedjou derim..
@Hayri Cund ,
Semih ile ilgili o yazdıklarına inanarak yazdığını düşünmek istemiyorum ,
kesin maytap geçiyorsun milletle ,
gerçekten inanarak yazmışsan da saygı duyarım ama diyecek birşey cidden yok acayip yani !
Ben sirf bu mac icin konusmuyorum, Semih mi daha iyi ziplayip kafa vurur yoksa Chedjou mu, anket yapsak sonuc benim dusundugum gibi cikar.ben Semih derim
semihe her mucadelede yere dusuyor diyip chedjouya BAZEN oyuncusunu kaciriyor demek de olmaz bence. zarflarimizi dikkatlice secmeliyiz. chedjounun semihten stoper olarak hicbir artisi yok topu oyuna sokma haricinde. ve de hava hakimiyeti semihten iyi diyorsan bence tartismamiza gerek yok cunku 2 saat once chedjou ceza sahasinda rakip forvete iki tane kafa topu verdi ve ikisinde de adamin yakininda bile degildi. bunlari gorelim
Ben sirf bu mac icin konusmuyorum, Semih mi daha iyi ziplayip kafa vurur yoksa Chedjou mu, anket yapsak sonuc benim dusundugum gibi cikar.
Evet bu macta rakibe topa vurdurdu, inkar etmiyorum zaten. Ama genel olarak bu konuda Semih daha iyi diyemezsin, cunku ben ozaman senin butun maclari takip etmedigi algisi olusur.
o istatistigi bul bana goster fazla zahmet degilse..semih mi daha iyi ziplayip kafa vurur chedjou mu degildi ki soru
boyle sorarsan millet chedjounun kornerden attigi gollere kanip chedjou der. ama defansta kafa toplarini vermeme konusunda semihin daha iyi oldugu asikar. istatistiki olarak da semih mac basina daha fazla hava topu kazaniyor zaten