#26 Semih Kaya

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
o istatistigi bul bana goster fazla zahmet degilse..
Sen Semih i iyi bulabilirsin, ama ben begenmiyorum. Ve bunu soylerken Chedjou ile kiyaslamadan soyluyorum. Hatta bizim Koray elimizdeki en iyi stoper olacak cocuk da, ona da sans verecek cesaretli hoca varmi yer yuzunde merak ediyorum. Her ikisinden daha iyi yeteneklere sahip..

whoscored.comda var

evet kazaniyor ama hepsini rakibe geri veriyor..inanmayan fb-gs kupa macini acip baksin..en az 10-15 kere fenerlilere kafa pasi atti..

☆$☆

ewt o sorunu var o da fiziginin kotu olmasindan dolayi, ne guclu ne de iyi zipliyor ama en azindan chedjou gibi zamanlama ve pozisyon hatasi vererek rakibin gule oynaya kafa vurmasina izin vermiyor

whoscored.comda var

ewt o sorunu var o da fiziginin kotu olmasindan dolayi, ne guclu ne de iyi zipliyor ama en azindan chedjou gibi zamanlama ve pozisyon hatasi vererek rakibin gule oynaya kafa vurmasina izin vermiyor
benim chedcuyu müdafaa etme gibi bir derdim yok cund..semih'i cok seviyorum ama bu eksik yönlerini kapatma konusunda sinifta kaldigi gercegini degistirmez..

☆$☆

benim chedcuyu müdafaa etme gibi bir derdim yok cund..semih'i cok seviyorum ama bu eksik yönlerini kapatma konusunda sinifta kaldigi gercegini degistirmez..

☆$☆

karsilastirma amaciyla soyledim, hani chedjouya toz kondurmayip semihe saldiriliyor ya. selcuk ve buragin aksine kariyerinin sonlarina yaklasmiyor, daha onunde uzun yillar var ve buyuk takimlarin kacinda bu yasta 3 yildir hem ligde hem avrupada yilda 40-50 macin ustune cikan stoper var sana sormak isterim. zamanla su anki halinden kurtulacak. 20 yasindaki koray oynasin diye dilenip 23 yasina semihi her firsatta bicenleri esef ile kinamak isterim

karsilastirma amaciyla soyledim, hani chedjouya toz kondurmayip semihe saldiriliyor ya. selcuk ve buragin aksine kariyerinin sonlarina yaklasmiyor, daha onunde uzun yillar var ve buyuk takimlarin kacinda bu yasta 3 yildir hem ligde hem avrupada yilda 40-50 macin ustune cikan stoper var sana sormak isterim. zamanla su anki halinden kurtulacak. 20 yasindaki koray oynasin diye dilenip 23 yasina semihi her firsatta bicenleri esef ile kinamak isterim
ya yerin dibine sokulacak onlarca adam varken semih'e takik olmak ne kadar sacma ise semih'in hatalarini göz ardi etmekte bi o kadar sacmaliktir..insanlar semihi sevdiklerinden dolayi elestiriyor yoksa bi burak,hamit gibi cenazelerle bir tutan oldugunu sanmiyorum..keske chedcu yerine semih-koray ikilisi olsa en azindan forvet icin kontenjan acmis olurduk..

☆$☆

kötu stoper gelıştıremedı kendını.yada özguvenını kaybettı bılmıyorum.savasıyor mucadele edıyor.ötekı ruhsuzlar gıbı degıl.mounun realde pepeyı denedıgı gıbı melo yerıne oynatır meloyu hucumda oynatırım ben olsam.

ya yerin dibine sokulacak onlarca adam varken semih'e takik olmak ne kadar sacma ise semih'in hatalarini göz ardi etmekte bi o kadar sacmaliktir..insanlar semihi sevdiklerinden dolayi elestiriyor yoksa bi burak,hamit gibi cenazelerle bir tutan oldugunu sanmiyorum..keske chedcu yerine semih-koray ikilisi olsa en azindan forvet icin kontenjan acmis olurduk.....
Açıkcası ben takığım ,
geçen seneden beridir hemde , 1 seneden fazladır neredeyse hep aynı şeyleri yazıyorum bu konuda ,
selçuk - burak - hamit ilede bir tutuyorum benim için farkı yok ,
Dünyada bu seviyede Semih kadar güçsüz bir oyuncu varmıdır acaba , oyunundaki taktik-teknik eksiklikleri geçtim ,
Semih mevcut zihin yapısıyla amatörde bile 3 maçtan fazla sabredilmez ,
misal geçen sene deplasmandaki kasımpaşa maçındaki yediğimiz golü bir hatırla ben çıldırmıştım nasıl olur bu diye bir stoper nasıl bu kadar ezik korkak çekingen olabilir diye , yada bu yakındaki Dortmund maçındaki 2. gole bir bakın vurduğu ! kafayı geçin adamın arkasında duracak ne gücü ne cesareti var ,
o golü amatörde yedirsin TD sopayla kovalar bunu !
Açıkcası ben sevmiyorum bu adamı !
Alt yapıdaki stoperleri koy taktik-teknik açıdan en kötü semih kadar oynarlar artı olarak bunun gibi ürkek korkak olmazlar !

1. kafa vurmadan aciz bir defans oyuncun varsa ağlamayacaksın.

2. Birinci maddeyi tekrar oku

la millette harbiden trollü karşısına almış futbol konusuyor :D

Açıkcası ben takığım ,
geçen seneden beridir hemde , 1 seneden fazladır neredeyse hep aynı şeyleri yazıyorum bu konuda ,
selçuk - burak - hamit ilede bir tutuyorum benim için farkı yok ,
Dünyada bu seviyede Semih kadar güçsüz bir oyuncu varmıdır acaba , oyunundaki taktik-teknik eksiklikleri geçtim ,
Semih mevcut zihin yapısıyla amatörde bile 3 maçtan fazla sabredilmez ,
misal geçen sene deplasmandaki kasımpaşa maçındaki yediğimiz golü bir hatırla ben çıldırmıştım nasıl olur bu diye bir stoper nasıl bu kadar ezik korkak çekingen olabilir diye , yada bu yakındaki Dortmund maçındaki 2. gole bir bakın vurduğu ! kafayı geçin adamın arkasında duracak ne gücü ne cesareti var ,
o golü amatörde yedirsin TD sopayla kovalar bunu !
Açıkcası ben sevmiyorum bu adamı !
Alt yapıdaki stoperleri koy taktik-teknik açıdan en kötü semih kadar oynarlar artı olarak bunun gibi ürkek korkak olmazlar !
Hocam takik olmana,begenmemene bisey dedigim yok.Benim de begenmedigim taraflari yok degil.Kendisini gelisteremedigi,özellikle de ujfalusi den sonra düsüse gectigini hep beraber sahit olduk.
Yalniz benim cöpleri sirasiyla ayirma gibi bir prensibim var.Hafif cürümüs bi elma ile iki hafta beklemis iskembe corbasini bir tutamazsin!
Illa gidecekse bu sekilde olmasi daha dogru olur kanaatindeyim
1.Hamit
3.Selcuk
3.Burak
4.X
5.Y
6.Z

O saydiklarim gitmedikten sonra semih gitse ne yazar gitmese ne yazar..

Chedjou ve semih birbirlerinin eksiklerini giderecek veya birbirlerini tamamliyacak tarzda iyi bir ikili olmadiklarindan dolayi tüm defolari ortaya cikiyor..Hani genc semih´in yanina lider karakterli bir stoper almak varken chedjou´yu transfer etmeleri de ayri bir tartisma konusu!!

Son düzenleme:
Hocam takik olmana,begenmemene bisey dedigim yok.Benim de begenmedigim taraflari yok degil.Kendisini gelisteremedigi,özellikle de ujfalusi den sonra düsüse gectigini hep beraber sahit olduk.
Yalniz benim cöpleri sirasiyla ayirma gibi bir prensibim var.Hafif cürümüs bi elma ile iki hafta beklemis iskembe corbasini bir tutamazsin!
Illa gidecekse bu sekilde olmasi daha dogru olur kanaatindeyim
1.Hamit
3.Selcuk
3.Burak
4.X
5.Y
6.Z

O saydiklarim gitmedikten sonra semih gitse ne yazar gitmese ne yazar..

Chedjou ve semih birbirlerinin eksiklerini giderecek veya birbirlerini tamamliyacak tarzda iyi bir ikili olmadiklarindan dolayi tüm defolari ortaya cikiyor..Hani genc semih´in yanina lider karakterli bir stoper almak varken chedjou´yu transfer etmeleri de ayri bir tartisma konusu!!
Hemfikirim ,
takığım dedim ama düşmanıda değilim iyi olsun hakkınıda veririz .
Takımdan postalanma sıralamasında haklısın ama olmuyorsada fazla zorlamamak lazım ,
illa birilerine şans verilecekse bu Koray ve alt yapıdaki stoperler olmalı ,
eğer lider özellikli kaliteli bir yabancı stoper alınırsada yanında Koray yada diğer çocuklardan birisi olsun ,

Son kısım ise resmen facia , ben Chedjou başlığınada yazdım elinde Semih-Danny gibi güdülmeye muhtaç adamlar varken gidip Ched'e dünyanın parasını saymanın ve takımın stoper bölgesinin tarz-stil-teknik yönden farklılıkları olsada el bombası kıvamında güdülmeye muhtaç Zan dahil 4 adamla doldurulmasının mantıklı bir izahı yok transfer plansızlığı hatta faciasıdır !

ŞL'nin en kötü stoperidir açık ara. Stoper değil bence zaten olamaz da. Anca yedek olur. Sahi ne güzel yedekti niye ilk 11 oldu yine?

Hemfikirim ,
takığım dedim ama düşmanıda değilim iyi olsun hakkınıda veririz .
Takımdan postalanma sıralamasında haklısın ama olmuyorsada fazla zorlamamak lazım ,
illa birilerine şans verilecekse bu Koray ve alt yapıdaki stoperler olmalı ,
eğer lider özellikli kaliteli bir yabancı stoper alınırsada yanında Koray yada diğer çocuklardan birisi olsun ,

Son kısım ise resmen facia , ben Chedjou başlığınada yazdım elinde Semih-Danny gibi güdülmeye muhtaç adamlar varken gidip Ched'e dünyanın parasını saymanın ve takımın stoper bölgesinin tarz-stil-teknik yönden farklılıkları olsada el bombası kıvamında güdülmeye muhtaç Zan dahil 4 adamla doldurulmasının mantıklı bir izahı yok transfer plansızlığı hatta faciasıdır !
Hocam artik kimi elestiricegimizi sasirdik..
Hani uyumsuz stoperlerimiz,özellikle de SL icin yetersiz stoperlerimiz var falan da bu takimin daha büyük sorunlari var..
Takim savunmasi yerlerde.Bir bütün olarak mücadele edilmedigi bir ortamda basari saglamak hayalden öteye gecmez!!
Ilk düdükten son düdüge kadar en uctaki oyuncu dahil topun arkasina gectigi bir savunma anlayisimiz yok..Rakiplerimiz her mac Semih ve Chedjou´yu ikiye ikiye iki veya üce iki yakaladiklarini rahatlika görebilirsin..
Ne hücümda ne de defansda görünmeyen bekler.
Rakibi elini kolunu sallaya sallaya ceza sahasina gelmesine müsade eden orta saha elemanlari.Rakibe bastiklari,sindirdikleri gören beri gelsin..
Forvet desen isimiz Allah´a kalmis.Burak Yilmaz Galatasaray´in forveti degil.Top tutamayan,adam gecemeyen bir forvet Gs´da isi yok..En azindan ilk 11´de isi yok..Drogba-Burak ikilisini dönüsümlü olarak oynatilmasi gerektigini defalarca yazdim(isteyen arsivlere bakabilir).Tabii bazi cok bilmisler onu müdafaa ettigimi iddia ediyordu..

....

Moderatör tarafında düzenlendi:
Tüy adam.Maçta üflesen uçacak durumda.Bir savunma oyuncusu bu kadar güçsüz olamaz. Chedjou da bizim için yetersız bir stoper ama en azından omuz omuza mücadele kaybettiğini görmedim.

Ayaklarında ne var her maç mı düşer insan her topta yerde.. Ligde hakemler efendi diye düşünce faul çalıyolar da CL de gözünün yaşına bakmıyolar bizimkide yanından kim geçse yerde buluyo kendini

ne de güzel belini kırdılar dün gece yine.
halısahaya çağırmam seni
kevgir oldun kevgir!!!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt