#26 Semih Kaya

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ujfalusi reize saygılar. Ne kadar büyük bir stopermis ki, su Semih'i iyi gösteriyordu.

ne de güzel belini kırdılar dün gece yine.
halısahaya çağırmam seni
kevgir oldun kevgir!!!

O pozisyonun devami direkten dondu galiba.Dun yikildim resmen koskoca Galatasaray da oynuyorsun.Ve tek hamleli stopersin.Allahtan anderlechtin forveti burakla yarisabilecek kadar yetersiz.Yoksa yine 4 luktu mac

dortmund macı oynanırken gozlerının dolması bıle aslında cok ıyı bısey..en azından adam kotu oynadıgını formsuz oldugunu bılıyor bazıları gıbı bende bazen becereksızım yada ne zaman pas atacagımı taraftardan ıyı bılırım gıbı laflar etmıyor.

Bu kadar ezik bir stopere sahip olduğumuz için utanıyorum.. Bekir irtegün bile kendini geliştirdi bizimki gitgide kötüye gidiyor...Dün de ısrarla yazdım oynaması gerekn isim Koray diye

Utan lan kereste , dun bir omuzla uctun , bir calimla bakkala gittin rezil kepaze
102,466346986,48,136940923,12925209050.jpg

Son düzenleme:
Bir defans oyuncusunda olması gereken hiçbir özelliğe sahip değil bir pozisyonda doğru yerde ol bir kere olsun rakipten önce topa müdahale et her pozisyonda seyreder durumda orta saha top kaptırır defans bunları absorbe edemez ise gol ve goller yenmesi çok doğal seyrediyorum adamlar topu kapıyor hop bir arapas semih pozisyonu seyrediyor yazık yazık koskoca galatasaray böyle bir oyuncu ile hiçbir yere gelemez.

arkadaş bu adamı bugün yine seyrettim yine hep rakibin arkasında sürekli her topa vurduruyor bu beladan nasıl kurtulunur.

Abartiyorsun.

Bekir gibiler çok mu daha iyi sanki?

Semih kötü degil, sadece formsuz.

Bana bir tane özelliğini söyle Semih'in bir stoperde bulunması gereken. Kafa ne geride ne hücumda vurabiliyor, arkasına atılan her top gol pozisyonu, ikili mücadelelerde hep yerde ve ya kaybediyor. Koray Günter ve ya Gökhan Zan çok daha iyi.

ewt chedjounun ayni dakka icinde 150lik binyaya bombos kafa vurdurdugu macin ardindan semih kafa vuramiyor diye foruma hucum etmek

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt