- 28 Ocak 2011
- 27.161
- 21.194
- 2.238
Beyaz tv'ye efsane bir açıklama yaptı az önce 
videosu çıkınca izleyin.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Memet takipçisi olsan kardeşim merak ettim paylasirsan sevinirim.Beyaz tv'ye efsane bir açıklama yaptı az öncevideosu çıkınca izleyin.
Memet takipçisi olsan kardeşim merak ettim paylasirsan sevinirim.
Değildi. Tamamen Semihin laubaliliği ve uyuşukluğu. Sen orda o kadar süre beklersen topu uzaklaştırmaya işte böyle cezalandırırlar seni. Semih tamamen yavaş kaldı o pozisyon da.pozisyo fauldü ama semihte de hata var .korkarak oynuyor ve sürekli faul alma çabasında..
senin semih yine yapti yapacaginiHatadan daha kötüsü hata yaptığını dahi bilmiyor bence ...
Pozisyonun faul olup olmadığı tartışılabilir ama bu golün Semih in hatası olduğu gerçeğini değiştirmiyor.Her zamanki yaptığı hatalardan birini yapıp yine gol yedirmeyi başardı.Bir stoper bu kadar mı pasif olur?Şahsen ben Koray ın Semih ten daha potansiyelli olduğunu düşünüyorum.
Maçtaki tek hatasıydı ama buna benzer pozisyonları çok yapıyor maalesef.3 sene önceki halinden pek ileri gidemedi ama yaşı genç,kendini geliştirebilir.Umarım bu hataları fazla sıklıkla yapmaz.tellesin orda geriye donmesi ne kadar dogru bunu tartisalim
chedjounun gekasi yok saymasi ne kadar dogru bunu tartisalim
topun zeminden dolayi kisa dusmesi ne kadar etkili bunu tartisalim
sucu semihe atmak kolay oldugu kadar baskalarina da kulp bulmak kolay, macin genelinde gayet iyi oynayan bir adami 1 pozisyon yuzunden asan GSCliler
tellesin orda geriye donmesi ne kadar dogru bunu tartisalim
chedjounun gekasi yok saymasi ne kadar dogru bunu tartisalim
topun zeminden dolayi kisa dusmesi ne kadar etkili bunu tartisalim
sucu semihe atmak kolay oldugu kadar baskalarina da kulp bulmak kolay, macin genelinde gayet iyi oynayan bir adami 1 pozisyon yuzunden asan GSCliler
Kimseye düşman değilim ,senin semih yine yapti yapacagini![]()
sen de hic sakaya gelmiyorsun!düsman oldugunu iddia eden yok zaten kardes!Kimseye düşman değilim ,
ama Semih'e verilen şansı artık Koray hak ediyor ,
pozisyon bilgisine dayalı taktik ve teknik hatalar olabilir , bunu bir stoper geliştirebilir öğrenebilir yada öğrenemez kazma olarak dan dun topunu oynar ,
ama Semihte neredeyse hiçbirşey yok , adam toptan ve rakipten korkuyor tırsıyor ,
maçta goldeki hatasından ayrı bir pozisyon daha var ama Semih mi emin değilim %99 Semih ama emin olmadığımdan birşey diyemem ,
ceza sahası içinde topu tam 18 üstündeki rakibe verdi biri Allahtan gol olup tabelaya yansımadı !