#26 Semih Kaya

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
sen de hic sakaya gelmiyorsun!düsman oldugunu iddia eden yok zaten kardes!
Yok be hacı sana değil lafım ,
genele ,
iyiye iyi , kötüye kötü denebileceğini anlamayan birçok kişi var ,
o yüzden insan böyle arada belirtmek zorunda kalıyor kimsenin düşmanı değiliz diye .

Son düzenleme:
Kimseye düşman değilim ,
ama Semih'e verilen şansı artık Koray hak ediyor ,
pozisyon bilgisine dayalı taktik ve teknik hatalar olabilir , bunu bir stoper geliştirebilir öğrenebilir yada öğrenemez kazma olarak dan dun topunu oynar ,
ama Semihte neredeyse hiçbirşey yok , adam toptan ve rakipten korkuyor tırsıyor ,
maçta goldeki hatasından ayrı bir pozisyon daha var ama Semih mi emin değilim %99 Semih ama emin olmadığımdan birşey diyemem ,
ceza sahası içinde topu tam 18 üstündeki rakibe verdi biri Allahtan gol olup tabelaya yansımadı !

bir tane daha pozisyon var o da bu
2014/2015 Galatasaray-Akhisar Bld.Spor dakika 51 pozisyon Ligtv.com.tr

burda da mudahele hatasini hangi oyuncunun yaptigi ortada ama soylemeyeyim. tehlikeyi seziyor ama mudahele edemiyor

hakeme itirazı hücum faul yapıp pozisyon katleden x17yi andırdı
abilerinden iyi şeyler öğrenemiyor demek

Yok be hacı sana değil lafım ,
genele ,
iyiye iyi , kötüye kötü denebileceğini anlamayan birçok kişi var ,
o yüzden insan böyle arada belirtmez zorunda kalıyor kimsenin düşmanı değiliz diye .

Semihi sevmiyorsun reis, iyi oynadığı zamanlardada pek tutmuyordun sanki, hatta bir ceza vakasıda olmuştu bu yüzden :red: ama bencede korayda şansı hak ediyor ,futbolcuyu bazen kesmek bir mesajdır aslında toparlanması için fakat chedjou kesik yiyebilir haftaya, semih koray ikilisini görebiliriz

Tam bir maçı da gol yemeden tamamlayalım diyordum, sağolsun yine hantallığını konuşturdu, golü yedirdi. Koray-Zan bundan daha fazla hakediyor formayı.

bir tane daha pozisyon var o da bu

burda da mudahele hatasini hangi oyuncunun yaptigi ortada ama soylemeyeyim. tehlikeyi seziyor ama mudahele edemiyor

Öncelikle bahsettiğim pozisyon bu değildi ,
Müdahake edemiyor dediğin kişi Chedjou geldiğinden beri yaptığı bir dolu hatadan birini yaptı ama bu pozisyon bir sürü hatayı barındırıyor içinde ,

Öncelikle pozisyon gelişirken göbekte sabri ve ched kalmış Ched zamanlama hatası yapıyor ,
ama burada Semih bey sol çizgide ve olması gereken yerde değil , eğer pozisyonu kaybetmeyip Ched ile beraber kalsa bizim sağımızdan gelen adamı sabri karşılayabilir durumda olacak ve ched hata yapsa dahi arkada semih kademesi olacaktı ,
tabi burada pozisypn evveliyatına da bakmak lazım belki sol stoper olarak kademe için geri dönememiş olabilir Semih birşey diyemem ,

Ama burada zurnanın zırt dediği bir yer var videonun sonunda inanılmaz bir hata yapıyor Semih ,
Mehmet eğer az akıllı olup topu Gekas'a atsa Semih kalecinin arkasında duruyor ,
birisi bunu açıklayabilir mi , videonun 16-17.sn 'si

Semihi sevmiyorsun reis, iyi oynadığı zamanlardada pek tutmuyordun sanki, hatta bir ceza vakasıda olmuştu bu yüzden :red: ama bencede korayda şansı hak ediyor ,futbolcuyu bazen kesmek bir mesajdır aslında toparlanması için fakat chedjou kesik yiyebilir haftaya, semih koray ikilisini görebiliriz
Aslında Semih 'i çokta severim , hatta çokça eleştirsemde Selçuk'uda çok severim ,
ama dediğim gibi iyiye iyi kötüye kötü ,
geçen seneki cezamın nedeni ezik demiştim semihe ama kişiliğine falan değil tamamen stoper olmasından kaynaklı oyununaydı ,
ve geçen seneden beridir ilerlemesi negatif yönde ,
Haftaya bencede Ched kesik yemeli artık avrupada olmadığına göre şu ligde oraya Gökhan Zan'ıda koysan oynar ,
Koray , Gökhan Zan ve alt yapıdaki stoperlerimiz artık kesinlikle şans bulmalı bu leş ligde ,
zaten en kötü Ched kadar oynarlar hiç değilse Semih gibi ezilmezler !

Öncelikle bahsettiğim pozisyon bu değildi ,
Müdahake edemiyor dediğin kişi Chedjou geldiğinden beri yaptığı bir dolu hatadan birini yaptı ama bu pozisyon bir sürü hatayı barındırıyor içinde ,

Öncelikle pozisyon gelişirken göbekte sabri ve ched kalmış Ched zamanlama hatası yapıyor ,
ama burada Semih bey sol çizgide ve olması gereken yerde değil , eğer pozisyonu kaybetmeyip Ched ile beraber kalsa bizim sağımızdan gelen adamı sabri karşılayabilir durumda olacak ve ched hata yapsa dahi arkada semih kademesi olacaktı ,
tabi burada pozisypn evveliyatına da bakmak lazım belki sol stoper olarak kademe için geri dönememiş olabilir Semih birşey diyemem ,

Ama burada zurnanın zırt dediği bir yer var videonun sonunda inanılmaz bir hata yapıyor Semih ,
Mehmet eğer az akıllı olup topu Gekas'a atsa Semih kalecinin arkasında duruyor ,
birisi bunu açıklayabilir mi , videonun 16-17.sn 'si

semih telles ilerde bastigi icin tellesin arkasina kacan adami kovaliyor, sonra top saga giderken takip edip gekasi yakaliyor ve pas imkani vermiyor. dedigin pozisyonu ben de gordum orada risk almis, mehmet akyuz pas veren akilli bir topcu degil, topu saga cektigi an pas vermeyecegi belli semih de orada sut cekecegini dusunerek uzak koseye gitmis
ayrica semih sola gidince chedjou oraya dogru yonelip aradaki mesafeyi kisaltsa ortaya verilen pasi karsilamak icin daha iyi pozisyonda olacak

Daha önce söyledim yine söylüyorum Semih'in hızlı olması dışında pek bir özelliği yok. Semih yerine Koray'ın oynatılması taraftarıyım. Semih'ten kötü oynayacağını düşünmüyorum. Chedjou'ya gelirsek, çok mu iyi diye soracak olursanız tabiki de değil ama mevcutlar arasında en yararlısı bana göre.

semih telles ilerde bastigi icin tellesin arkasina kacan adami kovaliyor, sonra top saga giderken takip edip gekasi yakaliyor ve pas imkani vermiyor. dedigin pozisyonu ben de gordum orada risk almis, mehmet akyuz pas veren akilli bir topcu degil, topu saga cektigi an pas vermeyecegi belli semih de orada sut cekecegini dusunerek uzak koseye gitmis
ayrica semih sola gidince chedjou oraya dogru yonelip aradaki mesafeyi kisaltsa ortaya verilen pasi karsilamak icin daha iyi pozisyonda olacak
Zaten bende belirttim , sol tarafa kademeye gidip dönememiştir belki diye ,
o yüzden çok eleştiremem esas sorun Chedde ,
ama atağın devamında Semih'in kalecinin arkasında beklemesinin hiçbir mantıklı izahı yok ,
belki amatör seviyede olur bu hata ama bu seviyelerde Semih'in durduğu yer facia ,
Chedjouyu zaten en fazla eleştirenlerden biri olduğum için Ched üzerinden Semihi bana fazla anlatma bence Hayri .

Zaten bende belirttim , sol tarafa kademeye gidip dönememiştir belki diye ,
o yüzden çok eleştiremem esas sorun Chedde ,
ama atağın devamında Semih'in kalecinin arkasında beklemesinin hiçbir mantıklı izahı yok ,
belki amatör seviyede olur bu hata ama bu seviyelerde Semih'in durduğu yer facia ,
Chedjouyu zaten en fazla eleştirenlerden biri olduğum için Ched üzerinden Semihi bana fazla anlatma bence Hayri .

ok anladim
ama sunu dusun orda gekasa pas verecek kac adam var turkiyede? bir de sunu dusun mehmet akyuz orda topu sabriye nisanlamak yerine uzak direge kesse (ki ayak ici golleri var onceki senelerde) semih orda olarak golu onleyecek
evet amatorce gozukuyor ama mehmet topu saga cekecegini belli ederek sut cekecegini ilan etmis orda semih de risk alarak direge gitmis, hepsi bu. top gekasa gitse semih hatali tipki yedigimiz golde topun sekmesine izin vererek hatali oldugu gibi

adam o kadar yakinken topun sekmesini beklemesi yanlis ama top yagmurdan agirlasan zeminden dolayi sektikten sonra kisa duserek kendisini yaniltma yoluna basvurmus olabilir. cunku enteresan sekiyor

2014/2015 Galatasaray-Akhisar Bld.Spor dakika 86 gol Theofanis Gekas Ligtv.com.tr

ayrica bir hata uzerinden asip kesmeyelim

gayet iyiydi

hocam bu adamı savunup chedjou ya laf atacam diye kaç takla atıosun valla helal olsun..

Aynı rıdvan dilmen gibisin. Ne zaman GS dan bahsedilse hep fenere bağlar dı olayı yada Alexe..

Bu adamın 3 yılda oynadıgı milli maçlarda dahil kasetleri çıkarılsın en az 30 tane böyle yedirdiği goller çıkar hemde en önemli maçlarda..

Bilmiyorum Koray ı izlediniz mi son 2 maç ?

Bu adamdan çok çok daha iyi stoper . çok daha fazla potansiyelli..

En azından nerde duracağını nasıl kademe yapacağını iyi biliyor. Sadece hurra topun peşine koşmuyor kafasını kaldırıyor sağına soluna bakıyor..

Ve Kesinlikle topu oyuna semihden daha iyi sokuyor..

B.Dortmund da defans nasıl yapılır adama anlattıkları ve onunda kaptığı belli..

Bu semih sevdası yüzünden bu çocuga yazık olucak...

3 yilda en onemli maclarda topu kaptirarak en az 30 gol yedirdi ve de hala oynuyor oyle mi
bokunu cikarmayalim

semih'in futbolunu beğenmiyorum ama yediğimiz gol üzerinden semih'e yüklenilmesi yanlış. adam açık bir şekilde tabanla giriyor, pozisyon endirekt serbest vuruş.

@Hayri Cund ,
kendi verdiğin videoyu tekrar seyret ,
bak bakalım Semih kendini nereye konumlandırıyor ,
Mehmet dediğin gibi köşeye plaselese ne olur tekrar düşün bence .

jp8r3t.jpg

semih cikarir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt