#26 Semih Kaya

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
allah razi olsun ben de murat kayanda kendisiyle ayni fikirde olmazsam saygi duyar mi diye merak ediodum

Adam bu sezon en iyi macini oynadi. Hamza hoca kulagini cekmistir siz bidi bidi yapmaya devam edin.

Semih falan hikaye, 11-12'dede hikayeydi, iyi gözükmesinin sebebi Ujfalusiydi.

Semih ile falan ugrasmıcam, ister Semih oynasın, ister Demirok gelsin, yada G.Zan oynasın. Bize deneyimli ve kesici bir stoper lazım kardesim, Ujfalusi vari, tüm savunmayı toparlayacak lider bir stoper lazım.

Semih'in yediğimiz golde yaptığı hata

1 - Top üzerine geliyor kafayla vurabilir arkasını boş bırakacak şekilde kenara çekiliyor.
2 - Topu kaptırdıktan sonra geriye koşmak yerine hakeme bakıyor. Şimdi burada ağır konuşcam geçen sene bizi Kasımpaşa maçında bu olayı yüzünden kırmızı yedik, B.Dortmund'da 3. golü yedik ya hakem sana gebe mi Semih oyunu ne bırakıyorsun ? Alsınlar bunu takımdan yada Sabri'nin yerinde sağ bek filan oynasın. Göbek böyle adama emanet edilmez böyle goller yedirip durur bize. Koray 1 gömlek iyidir bundan umarım Hamza görür.

Hepimiz gördük ayağına temas gelmedi neden koşmuyor adamının peşinden Semih'i savunanlar daha yaşı 25 olmamış beyimiz topu bırakıp hakemle oynamaya başlamış. Sonra birde mallığını anlayıp deli gibi itiraz ediyor aslında itiraz ettiği kendisi kendi hatasının farkında yamayacak yer arıyor.

Son düzenleme:
Bir stoperin kafa vuramamasına anlam veremiyorum yani diğer hatalarının bir kısmını tecrübesizlikle falan açıklarsın da, boştaki topa bile kafayı düzgünce vurup uzaklaştıramıyor adam.

bu nasıl stoper lan üfledin mi uçuyor!!! kız gibi stoper.

Kişisel beceriksizliğinden ziyade defanstan top çıkarmakta çok zorluk çekiyoruz ve Koray bu durumda bizim için biçilmiş kaftan. Chedjou'nun eksikliğini ziyadesiyle hissediyoruz.

3 yıldır yaza yaza klavyem eskidi. Hava toplarini ensesiyle karşılar, rakip omuzu vurunca tribünlere uçar, pozisyon bilgisi zaten yok amaaaaa o Galatasarayin cocugu yeaaaaa.

arkadas almis topu gidiyor orta sahayi gecmis bir stoper, olarak ondan sonrada hatali pas atiyor ve kontratak yiyoruz allahdan gol olmadi orda , capini bileceksin ona göre oyniyacaksin, dandik bir lig takimina karsi oynamiyorsun yakaladimi atiyor herifler.

Daha bir tane bilincli kafa vurdugunu görmedim. Her topa rastgele kafa atiyor, nereye ucacagi belirsiz topun. Zan bundan cok daha verimli oynar.

Semih sempatizanları yok galiba ortalarda. Ne zamandır bağırıyoruz Semihten stoper olmaz diye. Ne fizik var, ne hava topu var, ne teknik var. Muslera'yı koysak daha iyi oynardı herhalde.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt