#26 Semih Kaya

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
serveti arıyorum resmen en azından rakibi boğuyordu,fiziği müthişti ve kafa toplarında etkilydi.

3 defa topla ileri çıktı 3 ündede topu rakibe attı..her ikili mücadelede yerde..kafa topu alamıyor bide biz korner kullanırken ileri çıkıyor...

serveti arıyorum resmen en azından rakibi boğuyordu,fiziği müthişti ve kafa toplarında etkilydi.
servet kazmaydı ama iyi çalışıyordu. fbye gidip sonra anadolu düşüp tekrar büyük takıma gelebilmek kolay iş değil. semih anadoluya düşse bu seviyeye tekrar gelmesi imkansız. aşağı liglere doğru yol alır.

kartalspor'un stoperi de bu kadar olur ancak!!! kendi yaş kategorisinde olan stoperler 20-30 milyon eurolara takım değiştirirken bu herif geriye doğru gidiyor.

bence sağ bekte denenmeli stoper için çok çıt kırıldım.

kartalspor'un stoperi de bu kadar olur ancak!!! kendi yaş kategorisinde olan stoperler 20-30 milyon eurolara takım değiştirirken bu herif geriye doğru gidiyor.

bence sağ bekte denenmeli stoper için çok çıt kırıldım.

Bu adamdan stoper olmuyorsa sağ bek hiç olmaz. Top sürmeyi bilmeyen adamları futbolcu yapıyorlar.

Bu adam neden her duran topta ileri gidiyor hayatınka kaç kafa golü atmış biri bana açıklayabilir mi?

son derece riskli bölgelerde top ile rakip futbolcunun arasına girip kendini yere bırakarak serbest vuruş almaya çalışan
ve bunu türkiye liginde %80,
avrupa'da da %20 beceren zayıf defans oyuncusu.
En nefret ettiğim futbolcu tipidir.
Futbolcu dediğin çatır çatır oynar arkadaş.
Bunun gibi serbest dalış yapmaz.
Adam rakibe tackle yapmaktan aciz , top rakipteyken kafasini óne egerek kovalamak manyagii

Zaten avrupada bundan başarısısız. Bizimkiler alışmışlar kolaya ufacık müdahalede at kendini yere hakeme çemkir , burada da küçük maçlarda veriyorlar büyük maçlarda vermiyorlar . Avrupada zaten gülüyorla bizimkilerin hallerine sen önce bir cin ol sonra adam çarp. Selçuk,Burak,Semih fazla hakemle oynuyorlar.

servet kazmaydı ama iyi çalışıyordu. fbye gidip sonra anadolu düşüp tekrar büyük takıma gelebilmek kolay iş değil. semih anadoluya düşse bu seviyeye tekrar gelmesi imkansız. aşağı liglere doğru yol alır.

Servet kazmaydı aynen ama 2008 şampiyonluğunun baş mimarlarından biri odur.Diğeri de Hakan Şükür.O sezon ne savunmamız vardı be,öne geçtik mi rahattım nasıl olsa kazandık diye.Bunu sağlayan ana kişi Servet'ti ama.Özellikle o Nonda'nın golüyle kazandığımız maç,harika oynamıştı.

Ha o sezondan sonra sapıttı tabi orası ayrı konu.

adamı iki dakka da yüceltip iki dakka da yerin dibine sokar bizim forum hiç değişmemiştir bu huyumuz.

adamı iki dakka da yüceltip iki dakka da yerin dibine sokar bizim forum hiç değişmemiştir bu huyumuz.

Bu semih için geçerli değil sanırım ne yaparsa yapsın kapasitesi belli bir adam aslada yüceltmeyi hakeden bir futbol oynamayacak,onuda bildiğimiz için sorun yok.

Bu semih için geçerli değil sanırım ne yaparsa yapsın kapasitesi belli bir adam aslada yüceltmeyi hakeden bir futbol oynamayacak,onuda bildiğimiz için sorun yok.
Semihi de çok sisirdik serveti kestiği zaman vay galatasarayin on senelik defans sıkıntısı çözüldü filan yazıldı bu forumda.sonra yerin dibine soktuk.halbuki adamin kapasite belli ne çok iyi ne çok kotu.standart Turk stoperi.

Semihi de çok sisirdik serveti kestiği zaman vay galatasarayin on senelik defans sıkıntısı çözüldü filan yazıldı bu forumda.sonra yerin dibine soktuk.halbuki adamin kapasite belli ne çok iyi ne çok kotu.standart Turk stoperi.

Evet beklentilerin yüksek tutulması gerçekten bir sorun alt yapıdan geldi diyede bizim taraftarda hemen bir duygusallık ama ortalama bir oyuncu olduğunu kabul etmiyorum bu adam resmen tanrının bir mucizesi bu kadar beceriksiz ve futbola yatkın olmayıp futboldan nasıl bu kadar para kazanabilirin bir kanıtı.

Semih şu performansiyla standart bir oyuncu olsa öpüpte başima koyacagim. Rezil rüsva oynuyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt