#26 Semih Kaya

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bakalım bu sezon daha kaç gol yedirtecek. Semihi yedeğe çekersek bu öbür topçulara da bir gözdağı olur. Mutlaka yedefe çekilmesi gerek artık!!

I am the one who knocks!

Son 15 yılımızda bunun kadar berbat bir stoper tanımıyorum. Bu kadar komedi bir kafa golü hatırlamıyorum. Stancu'ya zorla kafa vurdurdu.

Savunucuları gelsin savunsun. Futbol tarihinin en işe yaramaz oyuncusu.

Bu adam hala alt yapının ekmeğini yiyor. Oynayamıyor işte artık ilk 11'de olmamalı.

Gelişmediği gibi geriye doğru gitti.Beşiktaş maçında Chedjou-Balta oynamalı.

Bu herif oynadığı müddetçe şampiyonluktan bahsetmek komik olur.

Tebrik etmek lazım. Stoper olduğu halde Rakibe 1 m daha az yaklaşamamayı başardı bütün maç. Kaybedilen puanın en büyük sorumlusu

Son düzenleme:
Senin kadar pozisyon bilgisi 0,rakiple oynamayı bilmeyen,topu oyuna sokamayan ve rakibe pozisyon veren bi stoper daha yoktur.Ulan hadi pozisyon almayı bilmiyorsun hadi çok sert bi adam değilsin (bunlar zaten stoper adamın olması gereken özellikler) be adam topa vurmayı geçtim bari rakibe yakın oyna vurdurmamaya çalış boz rakibini.2 metre uzakta oynuyosun adama Stancu bile inanamadı golü attığına.Ne Ujfalusi'ymiş be arkadaş.yıllardır ekmeğini yiyosun adamın.Hala da oynatıyolar bu adamı inanılır gibi değil.

Beşiktaş maçında oynarsa yandık. Bundan savunma felan olmaz. Adam cılızın teki. Hiçbir yeteneği yok. Sadece alt yapının ekmeğini yiyerek maçlara devam ediyor. Yedek bırakalım yeter artık.

Semih nasıl bu hale geldin sen be.

35 yaşında bitmiş defans oyuncuları gibi oynuyorsun bu sene hep.

Oyuncu falan değil ya çok rahat kontrol edip takıma atağa çıkaracak pozisyonlarda (bu maç 5-6 kere yaşadı) topları bomba atıyormus gibi attı benden gitsin de nereye giderse gitsin şeklinde.
Olmuyor cidden Zan tribünde bu ilk 11'de

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt