#26 Semih Kaya

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Demba Ba'yi savunmasini bekliyoruz bir de bu adamdan, bunun oynadigi defans gol yemezse rakibin malligidir acik ve net.

Ayrıca sadece gol pozisyonunda adamını rahat bırakmasının yanında gol yediğimiz pozisyonu aptal bir uzun top atarak başlatması da unutulmamalı. Defalarca yedeğe çekilirsin umarım diye temennide bulundum ama yedek bile olamayacak kadar kötüsün.

Gökhan Zan'ın yerinde olsam var ya ana avrat küfür ederim beni oynatmayıp da Semih'i her maç 11 oynatan teknik direktörlere.Yazık lan şu adama verilen şansa.Yazık Gökhan Zan'ın itin götüne sokup Semih'i oynatmaya.

Bu adam halı sahada oynayamaz diye bağırıyoruz kaç zamandır. Buna stoper diyenler futboldan anlamıyordur bu kadar açık ve net!

Şu arkadaştan kurtulmalıyız artık, selçuk ve burak bile biraz çeki düzen vermişken bunu hiç çekemeyiz, yerine bir şekilde koray falan monte edilmeli yavaş yavaş..

Futbolcu nedir sorusuna verilen tüm cevaplar bu adamda yok. Bu sezon oynadığı her maçta kötüydü ama ilk 11 de ki yeri garanti.

Buradaki yazıları görünce çok eğleniyorum çoooooookkkkk !:mad-49:

Yabancı sınırı ile ilgili durum ne olursa olsun biran önce gönderilip para kazanılması gereken bir isim konumuna geldi artık.

İnşallah 10 Mn € civarı bir fiyata Avrupa'ya göndeririz ne diyelim ; yerine ise Koray Günter monte edilmeli artık yeter !

Yabancı sınırı ile ilgili durum ne olursa olsun biran önce gönderilip para kazanılması gereken bir isim konumuna geldi artık.

İnşallah 10 Mn € civarı bir fiyata Avrupa'ya göndeririz ne diyelim ; yerine ise Koray Günter monte edilmeli artık yeter !

10 milyon mu ? Dünyada o kadar keriz bi takım yoktur heralde.1 milyon euroya satsınlar yeter bana.yeter ki oynamasın.bundan daha kötü olamaz heralde hiç bi stoper.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt