#26 Semih Kaya

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
10 milyon mu ? Dünyada o kadar keriz bi takım yoktur heralde.1 milyon euroya satsınlar yeter bana.yeter ki oynamasın.bundan daha kötü olamaz heralde hiç bi stoper.

Semih bir şeyler gösterdi , Avrupa arenasından oynadığı maçlarda olsun , ligdeki istikrarıyla olsun bu şekilde 10 Mn € eder diye düşünüyorum.

Salih'in satın alma opsiyonunu da göz önünde bulundurun eder miydi sizce o kadar ?

Almanya , İspanya , İtalya , Fransa gibi birçok lig var illa ki isteyeni , takip edeni ve 10 Mn € vereceği vardır.

Örneğin ; Mancini , İnter'e istiyor diyorlardı , salın gitsin 10 Mn €'ya.

Sınır kalkarsa zaten ne stoperler alırız , kalkmazsa da aslanlar gibi Koray Günter var , sınır kalksa bile as takımda oynayabilecek potansiyele sahip nadir yerlilerden kendisi bence.

gecemin icine ettin. beni 1.5 yıldır sinir ettin. lütfen o ahmet buluta de, sana avrupa'da bir külüp ayarlasın, bizde kurtulalım sende kurtul.

Stancu'ya niye yapişmiyorsun. Niye geride duruyorsun. Top kendi kendine gol olmaz arkadaş. Her maçta bariz hata yapilirmi ya. biktim vallah biktim.

Rezalet. Her rakibin forveti ezdi gecti seni, Balikesir forveti Sercan bile!

Besiktas macinda ilk 11 de. Duyurulur..

Semih bir şeyler gösterdi , Avrupa arenasından oynadığı maçlarda olsun , ligdeki istikrarıyla olsun bu şekilde 10 Mn € eder diye düşünüyorum.

Salih'in satın alma opsiyonunu da göz önünde bulundurun eder miydi sizce o kadar ?

Almanya , İspanya , İtalya , Fransa gibi birçok lig var illa ki isteyeni , takip edeni ve 10 Mn € vereceği vardır.

Örneğin ; Mancini , İnter'e istiyor diyorlardı , salın gitsin 10 Mn €'ya.

Sınır kalkarsa zaten ne stoperler alırız , kalkmazsa da aslanlar gibi Koray Günter var , sınır kalksa bile as takımda oynayabilecek potansiyele sahip nadir yerlilerden kendisi bence.

Avrupadan 1 tane adam gelip de 1 maçını izlesin Semih'in bırak 10 milyonu 1 milyon vermez Semih'e.
Gökhan Zan bu adamdan çok daha iyi stoper ona rağmen kadro dışı ve Semih oynuyo inanılır gibi değil.

Avrupadan 1 tane adam gelip de 1 maçını izlesin Semih'in bırak 10 milyonu 1 milyon vermez Semih'e.
Gökhan Zan bu adamdan çok daha iyi stoper ona rağmen kadro dışı ve Semih oynuyo inanılır gibi değil.

Avrupa'da da bizim gibi çok takım var , oyuncu izlemeden saldırıp bonservisi verip , kazıklanan.

Örneğin ; Lazio , Burak'a 15 Mn € veriyordu sence izleseler değil 15 Mn € , 15 Euro verirler mi ?

Alt yapı Kredisi bitti artık!
Fazlasıyla "Faizini ödedik" !

Umutu stopere koysan aynı katkıyı verir.

Hayır ..kafa toplarında daha iyi katkı verir...yani umut bile daha iyi oynar stoperde

Avrupa'da da bizim gibi çok takım var , oyuncu izlemeden saldırıp bonservisi verip , kazıklanan.

Örneğin ; Lazio , Burak'a 15 Mn € veriyordu sence izleseler değil 15 Mn € , 15 Euro verirler mi ?

Burak hiç bi zaman etmez tabi ki 15 milyon ancak adamın en azından ortaya koyduğu bi performans oldu.Semih hiç bi zaman onun kadar başarılır olamadı.İkiside birbirinden çöp adamlar.Al birini vur ötekine.Bu adamlar Galatasaray'ın stoperi ve forveti.Olayın vehameti burdan belli zaten.Dediğinde haklısın ama Burak'la bile kıyaslamam Semih'in performansını.

Burak hiç bi zaman etmez tabi ki 15 milyon ancak adamın en azından ortaya koyduğu bi performans oldu.Semih hiç bi zaman onun kadar başarılır olamadı.İkiside birbirinden çöp adamlar.Al birini vur ötekine.Bu adamlar Galatasaray'ın stoperi ve forveti.Olayın vehameti burdan belli zaten.Dediğinde haklısın ama Burak'la bile kıyaslamam Semih'in performansını.

Normal bir yönetim , Semih'ten de Alex Telles'den de 10'ar Mn € para kazanır. Emin olun ne oyunculara ne paralar veriyorlar.

Hatta normal bir yönetim 5 Mn € civarına Dzemaili'yi Milan'a gönderir.

Dibi gördü artık. Umarım bir şekilde ya menajer oyunuyla falan Avrupa'nın yolunu tutar, ya da Anadolu takımlarından birine gönderilir. Galatasaray futbolcusu olmaktan çıktı iyice.

Juve 10 milyon euroluk teklifini 15e çıkarırsa devre arasında satıcaz arkadaşlar, pazarlıklar sürüyor relaks.

Gökhan Zan oynasa en azından kafa topu vurdurmaz ve ileride belki kafa toplarında tehlike yaratır , oyun kurma anlamında da Semih'in yaptığı muhteşem oyun kuruculuğu yapar(Yani topu alıp Hakan Balta'ya vermek).

Juve 10 milyon euroluk teklifini 15e çıkarırsa devre arasında satıcaz arkadaşlar, pazarlıklar sürüyor relaks.

Kurban pazarlığında, satıcı alıcının elini bırakmaz da, satana kadar adamın elini kırmaya teşebbüs eder ya hani?...O hesap bir pazarlığa girerdim, yetki bende olsa; baktım olmuyor, bedavaya bile kaktırırdım :D...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt