#26 Semih Kaya

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
korkmazlar songlar popescular dan sonra midem bulaniyor
basi kesik tavuk gibi her an bir yére carpacakmis gibi kosmasi beni deli ediyor
üstüne milli futbolcu

Balta , chedjou kesinlikle olmalı bencede.
Bu senemi, seneyemi full değiştirmeliz savunma hatımızı. Sabri sadece kala bilir bence böyle devam edecekse

semihin kredisi diye bişey yoktur zaten

bu vatandaşı savunan arkadaşlardan şu soruma açıklayıcı bir cevap vermelerini rica ediyorum.

görüş ve markaj alanındaki rakip oyuncudan bir defans oyuncusu neden hamle yapamayacağı mesafede bekler?

Gesendet von meinem HTC One_M8

Hakan Baltaya yazık oluyor.Umarım semih yedek kalır.Balta Chedj. oynarız bjk maçında

Gençlerbirliği nin en iyi pas yapan oyuncusuydu her attığı top kırmızı formali takımda kaldı

GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bjk maçında bu kesinlikle oynamamalı. Hamza'yı da anlamak zor. Zan var, Koray var. Koy arkadaş bundan rezil isteseler de olamazlar zaten. Bu ne torpildir yeter yahu! Başlarım alt yapısına da efendiliğine de! Gidip vergi memuru olsaymış Semih efendi o zaman!

Her maçta böyle berbat olan bir oyuncu nasil durmadan 11 oynayabiliyor.? Şu yedirdigi golü kabullenemiyorum. Resmen ihanet ediyor. Dortmund maçindan sonra twitter'de kendisini acindirmasi acizligini gösteriyordu. Stancu bile böyle kolay gol atacagini düşünmemiştir. Oynatmayin şunu. Yüzünü görmeyi istemiyorum. Mersin maçinda top suratina geldiginde bayildi adam. Güçsüz, çelimsiz, vitaminsiz.

https://vine.co/v/OHwHJVWbWxd

Şu golü izleyen deli olmaz mi. Utanmasa Muslera sen çik tut herifi ben kalede durayim diyecek.:mad:

Son düzenleme:
İşin garip yanı bu adamı savunan kimse yok o yüzden tartışmada olmuyor herkes kesin emin :D

o pozisyonda nedir yahu adam resmen kendisine yer beğeniyor tutan adam yok çünkü o semih denilen ne olduğu belirsiz adam yine pozisyonu seyrediyor böyle bir stoper ile oynayıp yediği gollere şaşıracak bir teknik direktör varsa onun aklından şüphe ederim.Bu adam artık iyice amatör lig oyuncusu olduğunu kanıtladı ve hala galatasarayda oynuyorsa yazıktır demekten başka birşey diyemiyorum.

İşin garip yanı bu adamı savunan kimse yok o yüzden tartışmada olmuyor herkes kesin emin :D

Burda birkaç kişi ''Vasat üstü denebilecek hiçbir stoper özelliği yok, hatta vasat bile değil'' dedikçe, karşılığında ''Şu özelliği iyi'' diyemedikleri halde, yorum sahiplerine sataşan ukala tiplerden çokça vardı, şimdi ölü numarası yapıyorlar; Hakan ya da Koray' ın ilk hatasında damlarlar, emin olabilirsin...

Okadar kredi verildi çünkü alt yapı oyuncusu. Anadolu dan transfer olsaydı 1 yıl evvel cok dan bu takımdan gönderilmiş olurdu.

Hayalet casper.Orta geldiğinde anlamıstım gol yiceğimizi zaten.Semih heralde kale direklerine markaj uyguluyordu o anda.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt