#26 Semih Kaya

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu adamın kötü olmasının nedeni Telles 'tir , sol bek aksamadığı için sol stoper de aksamadı bu kadar basit , Semih bize lazım.
Gec o isleri arkadasim.Semih'i en cok sevenlerin basinda gelirim,ama misal kafa toplarina epic fail cikmasinin nedeni telles dersek komik duruma düsmüs oluruz.Misal fener ile oynadigimiz Süper kupa macini bastan sona izlesen ne demek istedigimizi daha iyi anlarsin.En az 15 kere kafa ile uzaklastirdigi topu rakibe verdi hem de asiri bir baski,pres olmamasina ragmen.

☆$☆

Chedjou ile karşılaştırırsak hiçbir şey.Top her ayağına geldiğinde korku dolu anlar yaşıyorum.Beşiktaş önde basmadı da yırttık.

Osman reyizdir yahu!Türk spor yazarlarinin polyannasi,sevgi pitircigidir kendileri.Kücük emrah filmleri tadinda analizleri var.Bu sarapci abimize A.Tanrikul'un gs versiyonu da diyebiliriz:) Tüpcü'nün gazetesinde calismasindan dolayi 'el mahkum' patronunu yalamasinda sasiracacak bir sey yok,ama yalamayi iyi becerdiginide göz ardi etmemeliyiz.

☆$☆

Geçen sene hiç unutmuyorum, bizim Eskişehir'i Arena'da 3-0 yendiğimiz maç sonrası kanalları geziyordum, bir futbol programına denk geldim, orada da Osman Şenher vardı. Maçta da Cüneyt Çakır 1-0 iken Burak'a yapılan yüzde yüzlük penaltıyı vermemişti, verse kaleciye de kırmızı vermesi gerekiyordu. Bu yalama Osman ne dese beğenirsin; Cüneyt hoca, maç çok güzel gidiyor, o yüzden Eskişehir maçtan kopmasın diye düşünüp vermemiş olabilir keh keh keh.. diye sırıtarak bir yorum yaptı, valla beynimden kaynar sular döküldü. Bu nasıl bir kafadır ya? Şöyle adamlar ve zihniyetler cidden yok edilmeli. Şunun açıklanır bir tarafı yok yani. Ne saçma sapan heriftir bu ya. O günden beridir suratını görmeye ve o sırıtışına katlanamıyorum.

Sıra sende sözleşmen feshedilsin git

Juve veya ManU alsın da kurtulalım.

Semih izmirli bi kemalist oldugu icin başbakana yakın yönetimle cıktıgı tüm maclarda kötü oynamıştır !111111111111111111111111111111111

ben hala güveniyorum geçen sene Melo ve Wesley ile beraber en iyi oyuncuydu.

Semih hemen yabana atılacak topçu değil umarım Bjk maçıyla beraber çıkışı başlar.

Maç bittiğinde takım arkadaşları soyunma odasında falan görünce sen burada mıydın diye sorduklarını ciddi ciddi düşünüyorum.

Sanırsam dualarımız kabul oldu.

İlk defa bir futbolcumuz sakatlanınca içim rahatladı :S

Senin için semih galatasaraydan değerli ise git semihin uşağı ol biz galatasarayın uşağıyız.

gecmis olsun skaya m8

lakin takim adina faideli bir injury olacagi asikar

gecmis olsun....

yahu forumda kime bedua edildiyse gitti ya resmen.
albayrak, burak..semih...
selcuk kendisine iyi baksin

gecmis olsun skaya m8

lakin takim adina faideli bir injury olacagi asikar

Çok zamansız oldu 'eis, Chedjou yokken idare ederdi yine. Bekten bozma stoperle oynuyoruz, onun yanına da 19 yaşında falan birini koymak zorundayız şimdi.

Ev maçlarda Koray/Zan-Balta idare eder, deplasman maçlar ise ayri konu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt