#26 Semih Kaya

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
öncelikle geçmiş olsun ben semihin Galatasaraylılığına iyi niyetine filan birşey diyemem ama bana gör Galatasaray formasını hiçbir şekilde hak etmiyor ve hiçbir zaman etmedi bu adamın pozisyon bilgisi sıfır kafa topu yok ikili mücadelelerde zayıf böyle stoper olmaz Galatasaray forması bu kadar ucuz olmamalı bunun oynayabileceği takımlar eskişehir bursa trabzon filan ama kesinlikle Galatasaray değil!

öncelikle geçmiş olsun ben semihin Galatasaraylılığına iyi niyetine filan birşey diyemem ama bana gör Galatasaray formasını hiçbir şekilde hak etmiyor ve hiçbir zaman etmedi bu adamın pozisyon bilgisi sıfır kafa topu yok ikili mücadelelerde zayıf böyle stoper olmaz Galatasaray forması bu kadar ucuz olmamalı bunun oynayabileceği takımlar eskişehir bursa trabzon filan ama kesinlikle Galatasaray değil!
tamamda reis, serdar azizi almasak semih takimda kalsa daha iyi degilmi?
neyse, sakatligida kötü oldu bizim icin! ched yok, koray yok, semih yok. tamamen defansi yeniletecegiz, cok kötü oldu cok. ched hemen geri dönse keske

@AslanStatistic 3 dk.3 dakika önce

#İSTATİSTİK Royal Cup'da sakatlanan Semih Kaya, bu sezon ligde maç başına en çok hava topu kazanan isimdi. (2.2)

B7zu3r-CQAEtdPB.jpg:large

semih kotu tarzi masallari bir suredir kendinize saklamaniz hususundaki memnuniyetimi ileteyim

Bir daha kadroya girememesi dileklerim ile.

Sakatlandı da sinir katsayım azaldı. Bi de umut sakatlansa deymeyin keyfime.

Allah'tan sakatlandı. Bursa maçında tarihi fark yiyecek pozisyonlara Bursalıların girmesi kolaylaştı.

Chedjou'dan iyi olduğu kesin

Koray'i da yeni Kompany ilan etti bazileri.

Tmm iyi yetenege gözüküyor daha kaç maç oynadi da o kadar iyiymis

ayrica oyuncularimizi sakat görmek isteyenler g.sarayli degiller

Koray'i da yeni Kompany ilan etti bazileri.

Tmm iyi yetenege gözüküyor daha kaç maç oynadi da o kadar iyiymis

ayrica oyuncularimizi sakat görmek isteyenler g.sarayli degiller

Semih 100 maç oynadıda ne oldu? milyon dolarlar alıyorlar onlarıdamı biz düşünücez düşündüğümüz tek şey galatasarayın çıkarlarıdır sakatanlanması galatasaray için bir fayda sağlıyorsa hiç iyileşmemesi dileği ile.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt