#26 Semih Kaya

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ben yazın fazla yabancı transferi yapacagimizi sanmıyorum. Evlatlarimiz varken ne gerek var.
Apo yönetime girmeyi başarırsa ben yazın baklava şov bekliyorum Apo dan.

En çok sevinen de Olcanın göbişi olur.

I am the one who knocks!

Semih 100 maç oynadıda ne oldu? milyon dolarlar alıyorlar onlarıdamı biz düşünücez düşündüğümüz tek şey galatasarayın çıkarlarıdır sakatanlanması galatasaray için bir fayda sağlıyorsa hiç iyileşmemesi dileği ile.

Semih Kaya iki sene üst üste yakaladigimiz basarilarin 20-21-22 yasindaki bir parcasi olarak o süre boyunca 200.000 avro kazandi. Daha yeni arttirdilar cocugun maasini. Birinin maasi söz konusu olmiyacaksa oda semihdir.

Bir tane profesyonel mac oynamamis adamlara 500-600 bin dollar maas bagliyorlar bu takimda.

Son düzenleme:
Bunun yanina ramos, terry, vidic gibi bir lider lazim.

Chedjou'yu satip koray ve semih gibi gencleri yonlendirebilecek lider vasifli lider almamiz lazim.

Uhfa doneminde ne oynuyordu semih.. Ujfa gitti, semih bitti.

Ujfa ile ilgisi yok. O dönem takım ...takım halinde defans yapıyordur ve orta saha daha dinamik idi. Şimdi ise yol geçen oldu.
Ayrıca bi Stoper tek başına iyi olmalı.
Ahmet mehmet i alalım ...ama yanına thiago silva yi koysak iyi oynar diyelim misali.

Semih'in yanına Pique gelse fayda etmez beyler, tamam iyi bir ikili olmak önemli ama daha önemlisi takım savunmasıdır.Takım savunmasını iyi yaparsan kısacası iyi bir takım olursan senin stoperin yetersiz bile olsa sırıtmaz.Chedjou iki yıl üst üste yılın savunmacısı seçilirken bireysel özelliklerinden çok takım savunmasından kaynaklanan başarıdan dolayı aldı bu ödülü.Semih Ujfa varken de bu kadar oynuyordu, ne hava toplarında bocalamaya başladı, ne sürati düştü ne de top tekniğini kaybetti.Tek değişen takım savunmasındaki zaafiyetimiz şu an itibariyle.Takım savunmasını iyi yaptığımız maçlarda pozisyon vermediğimizden dolayı Semih de iyi oynamış görünüyor, Chedjou da, Melo da.Takım savunması da stoperlerden başlamadığından dolayı düzeltilmesi gereken başka şeyler var.

Bunun yanina ramos, terry, vidic gibi bir lider lazim.

Chedjou'yu satip koray ve semih gibi gencleri yonlendirebilecek lider vasifli lider almamiz lazim.

Uhfa doneminde ne oynuyordu semih.. Ujfa gitti, semih bitti.

Bunun yanına koyduğun adam eğer çok iyi ise ancak bunun açıklarını kapatma noktasında daha iyi olabilir buda semihi daha üst seviyeye çıkartmaz adam tam bir odun yani lider biri gelirse defans toparlanır masallarını unutun dediğim gibi ancak bu kazmanın hatalarını kapatma noktasında belki biraz daha gayretli olabilir onun dışında bu adam defansdan gitmedikçe bu kanser devam eder koraya emrecan a biraz daha eğilmek gerek semihe kimseye verilmeyen şans verildi ve değerlendiremedi bu bir gerçek.

Bunun yanına koyduğun adam eğer çok iyi ise ancak bunun açıklarını kapatma noktasında daha iyi olabilir buda semihi daha üst seviyeye çıkartmaz adam tam bir odun yani lider biri gelirse defans toparlanır masallarını unutun dediğim gibi ancak bu kazmanın hatalarını kapatma noktasında belki biraz daha gayretli olabilir onun dışında bu adam defansdan gitmedikçe bu kanser devam eder koraya emrecan a biraz daha eğilmek gerek semihe kimseye verilmeyen şans verildi ve değerlendiremedi bu bir gerçek.

semih sagbekte deneneebilir bence. mancini döneminde cok iyi oynuyordu orada.

semih nereye kayboldun sen?
atleticoya transfer olacak diyolardı gerçekten gitti de bize mi söylemiyorlar

Ben öyle aman aman eksikligini hissettigimizi düsünmüyorum. Savunma hattindaki hatalar Semih varken de oluyordu yani.

panduf gibi stoper
bumba_pantuf.jpg

semih çedu tırt.cizrenin yimpaş yozgatsporun siyahi futbolcuları bile madara ediyor.avrupada zaten gülüyorlar bunlara.kıs kıs.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt