#26 Semih Kaya

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
B-j54cKIgAAfz2f.jpg:large

Gelip de şampiyonluk yuruyusumuze sekte vurmaz inş.

Bugun kendi kalesine golü var.

Yakında semih te Burak gibi kapakları takar, cümle alem qirallllll yeah büyük stoper diye inletirsiniz buraları...

7. dakikada yine rakibi kaçırdı ve bariz gol şansı 35. dakikada korner atışında rakip önüne koşu yaptı ama düzgün bir vuruş yapamadı.Rakibin ofansif anlamda hiç olmadığı bir maçta semih kaya imzalı 2 pozisyon var.Birde koşmamak için ofsayt yaptırmaya çalışması yokmu öldürüyor beni kaç pozisyonda rakibin gerisinde kaldıda adamlar görüp pas atamıyor allahtan.

7. dakikada yine rakibi kaçırdı 35. dakikada korner atışında rakip önüne koşu yaptı ama düzgün bir vuruş yapamadı.Rakibin ofansif anlamda hiç olmadığı bir maçta semih kaya imzalı 2 pozisyon var.Birde koşmamak için ofsayt yaptırmaya çalışması yokmu öldürüyor beni kaç pozisyonda rakibin gerisinde kaldıda adamlar görüp pas atamıyor allahtan.
Yav semihci degilim ama hata yapmadan oynayan defansi birak futbolcumu olur bu ne sacmalik

~tap

Git lüdfen

Sent from my iPhone using Tapatalk

Fb maçında oynarsa yandık. Herif kaldığı yerden devam ediyor. Sow, Emenike, köyt gibi kazmaları yıldız yapacak.

fener forvetleri fizik olarak ezer umarım oynamaz.

kontra atak oynayan hızlı forvete sahip takımlara karşı tercih edilmeli.

Koray bundan 1000000000 kat iyi. Semihin formda olduğu dönemleri de biliyoruz. Adam daha kafa topuna çıkamıyor. Kademe nedir bilmiyor.

En ölü halini koraya tercih ederim. Savunma olayı tamamlayıcı bir olaydır. Semihin yanındakinin kim olduguna veya takım savunmasina bakmak lazım. Tekrar ediyorum, en ölü hali koraydan iyidir.

FB maçında sahada olacaktır

Sakatlıktan çıktığı belli ama yine de Koray'dansa Semih'le başlamak lazım.

Semih yerine Hakan'ı tercih ederim fener maçında

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt